Proudly presenting:

För er som inte känner the legend, the myth: Lina Aronsson!
Här kommer lite kort fakta:


 Går på toaletten med dörren o-stängd, dvs ÖPPEN!
 Äter mat med öppen mun för det mesta.
       Äpple-ätande innebär konstiga ljud: "smnchapnk" med mera.. typ..
 Gillar inte färgen orange, speciellt inte i håret.
 Grejjar att prata utan ljud. (Bara jag som förstår = bra = hemligt språk)
 Surast i stan när maten dröjer för länge.
 Äger det bästa minnet. (övermänskligt, nästan äckligt vad hon kommer ihåg)



Om ni visste nada innan detta kan ni nu Lina utan och innan!
Good night.


Pa1201? Nej! Sa2008Li.

Jag och Lina har ett projekt på gång. Projektarbete "Sa2008Li" kallar vi det (för jag bestämde det nu!). Ett projektarbete, för oss med lite att göra på dagarna. Jag tänker inte avslöja vad det är. Men det är något vi kan ta med oss till Norge bland annat. Lite melodier kommer det innehålla kan jag också "outa". Mer får ni reda på när vi kommit längre. Visst är ni nyfikna nu? ERKÄNN! :D


"Cool kille ________________ med solbriller _____________ på Roskilde"?






Besökte biblioteket igår.



John Grisham - De utvalda
Tolv män och kvinnor har valts ut minutiöst.
De ska bestämma vem som bär skulden.
De är
Juryn de utvalda.

Men det tycks finnas någon bland de tolv som har förmågan att kontrollera och styra de andra. Någon som kan dra rättegången åt vilket håll han vill; en ytterst viktig rättegång som just inletts i Mississippi. Ett tobaksbolag anklagas för att ha vållat storrökaren Jacob Woods död, och en hel industris framtid står på spel. Och det är ingen på båda sidor om skranket som känner sig bekväm med att någon i juryn har bollen. Vem är han? Och vad vill han?

Harry Bernstein - Den osynliga väggen
Den judiske pojken Arry bor med sin familj på en lugn liten gata som knappt märks bland de större gatorna. Det som skiljer den från alla de andra är den är delad i två sidor av en osynlig vägg. På den ena sidan bor de kristna och på den andra sidan bor judarna. De är inte fientligt inställda till varandra, men det inträffar sällan att någon går över från den ena sidan till den andra.

Som på alla små gator skvallras det en hel del, och när rykten sprids om en kärleksaffär mellan en judisk flicka och en kristen pojke blir det stor uppståndelse. Den unga flickan skickas iväg till Australien. Inte minst Arrys mamma är förfärad. Hon kan då inte ana att historien kommer att upprepa sig på nära håll.

Arrys mor är annars mycket kärleksfull och är den som ser till att de fem barnen får mat, kläder, skolgång och all omsorg. Fadern arbetar i en klädfabrik och de pengar han tjänar där delar han ogärna med sig av. Han, som de alla är rädda för och aldrig vågar eller ens vill tilltala, håller sig utanför familjelivet. Så fort han kommer in i huset blir de tysta och på kvällen väntar de bara på att han ska ge sig av till puben för att dricka öl.


Nu:


Tio år senare.

År 1998.




År 2008.


Lina och jag ska på Birsta idag!


          

Amanda Seyfried-fan.

Superduktig i Mamma Mia. Hennes röst?!!?!?!?!!!!?!?



Lay All Your Love On Me 
I have a dream
 Honey Honey
Thank you for the music

Cdon.com-beställning.

3 för 198:- då passar Ulin på!

Back To Black (Slidepack) Continuum Heavier Things Room For Squares Chariot Hot Fuss Hopes And Fears So Far So Good 

Amy Winehouse - Back To Black
3x John Mayer - Continuum, Heavier Things & Room For Squares
Gavin Degraw - Chariot
The Killers - Hot Fuss
Keane - Hopes and Fears
Bryan Adams - So Far So Good


Och när man får 2 erbjudanden: "Handla för 149:- få 2 filmer för 69:-" & "Handla för 400:- få pocket för 9:-" kan jag ju inte motstå dem: Djävulen bär prada+I hennes skor & "The dirt : bekännelser från världens mest ökända rockband / Mötley Crüe med Neil Strauss":

Djävulen bär Prada / I hennes skor (2 disc)  The dirt : bekännelser från världens mest ökända rockband / Mötley Crüe med Neil Strauss


Nu kommer ni svimma. Jag bara känner det på mig. Ni ska få höra vad allt detta gick på!!
Damdaradaaaaaaaaaaaaa.... (trummvirvel!)... 606 kronor!!!!!



Nej, nu ska jag gå och lägga mig! Till slut. Lina har hållit mig vaken alldeles för länge, via msn..
Fy skäms! & God natt!


Jag säger det i bilder (och några ord...).


Yesterday:
Blandat måste jag säga, om man tänker humör.. Filmen och kvällen med Kerstin var helt underbar :) Och att träffa Becci och Fia efter var trevligt! Sammantaget var det en bra kväll, fast jag blev ganska pissed över att jag helt plötsligt blev lämnad att åka bussen hem själv....

Tonight:
Konsert i tonhallen.


Tomorrow:
Planering inf:

Mamma Mia (med den fina italienska accenten, tack.)


Efter jobbet igår gick jag ju, som jag skrev, till Fia. En av de mysigaste kvällarna på länge. Vi pratade och pratade och pratade. Sedan kom vi på att Fias nyss-hemkomna-beställning-från cd-on-greys anatomy-dvd" skulle passa perfekt. Så vi såg de 2 första avsnitten sedan kilade jag hem.

Dagen idag har jag inte gjort ett jota, nästan - dammsög hela 2 rum hemma hos pappa. Idag går "Bästa-dotter-priset" går till Sara Kristina Ulin ;)
Strax ska jag åka buss till stan. Jag och Kerstin ska gå på bio, Mamma Mia - som jag längtat efter att se! Musikaler är en favorit-film-genre! Innan vi besöker filmstaden ska vi gå och äta, location unknown.
När filmen är slut ska jag ut, antingen om Kerstin orkar och har hunnit vila upp sig, med henne. Annars bildar jag, Fia och Becci en trio för kvällen/natten! ;)




Ha en bra kväll och natt!

Friday-night.

Nu ska jag till Fia efter att ha jobbat ung, 11 timmar (dagis+solgården)
En trevlig kväll tillönskas er alla! Från mig och Fia.


You know what?

Jag har äntligen skrivit in mig på en körskola! City, där jag tog moppekortet, blev "offret". Passade samtidigt på att boka en första körlektion! :) Dessutom ringde jag nyss till Härnösands Trafikövningsplats för att boka halk-körning, men det var inget svar där så jag får ringa på måndag istället. Känner mig faktiskt rätt så stolt, nu när jag tillslut tagit tag i detta! (;

Snart mitt!!! -->

Nu ska jag tillbaka till dagis och arbeta tills klockan blir halv 5! Adjössss!

Sthlm, Pictures, Linas.

Tågresa.




Mcdonalds


Väl i lägenheten.





Lina gör vems pose?

T-banan.


Frida fick inte komma med...

..Nästan.

Globen.

Tar det softisch.

Coldplay.

5 meter!

Tågresan hem.




På tåg finns det inte mycket att göra, mer än knäppa kort.
Buss.



SLUUUUUUUUUUUUUUUUT.

To do.

Lite att göra har jag, även fast det känns som att livet tagit en liten pausl:

- Idag jobb 07.30-11.30
- Idag, Fika med Kerstin på stan. Cosy is the right word for that!
- Fredag jobb 07.30-16.30
- Fredagkväll, mys med Fia.
- Lördag, jobb-och lägenhetssök i Norge, "fast" via internet..
- Söndag, Ted-Gärdestad-hyllningskonsert av Janne Schafer på tonhallen.


Det blir ett bra slut på en tröttsam vecka.. . .   .   .

Lina hade fel fel FEL.

Mr Telia-gubben befann sig i Sundsvall at the same day when I saw him!
Det vet jag eftersom jag snokade mig till hans blogg där han har skrivit just det!
Här hittar ni den: teliagubbensblogg.

LINA LINNEA ELIDA ARONSSON, YOU KNOW WHAT? 
Y O U   A R E   B U R N E D ! ! ! !


Smell ya later!

Stockholm part two (2/2).

Fredag:
Frida (Nässén) skulle jobba redan kl.2 så hon åkte hem med ett tåg som gick tidigt på morgonen. Stackarn.. Vi andra sov ut till i alla fall 10-tiden för att kliva upp, fika och åka in till stan.
Där vandrade vi en liten stund, i lite olika affärer som inte finns här i sundsvall = sköjj! Jag hittade en klänning på weekday och en klänning (och ett par leggins) på indiska. (Men när jag väl kom tilbaka till lägenheten insåg jag, efter att ha faktiskt provat inköpen, att weekday-klänningen skulle jag lämna tillbaka.) Elin gick för att träffa en kompis som bosatt sig i Sthlm så jag, Lina & Frida gick och fikade på Café La Rose. Sedan var shoppingturen på stan i stort sett slut :)

Vi åkte hem och tog det lugnt i några timmar... Sedan vid 8-9-tiden(?) hade vi gjort oss iordning för en utekväll, som startade med en matbit på någon resturang där , pasta med någon slags champinjon-sås blev det för mig (och självklart splittade vi på en flaska vin till..)..
När maten var uppäten och drickat var slut lämnade vi La resturante och strosade vi vidare, och tillslut "hamnade" vi på ChaplinsBar. Där det var happyhour till klockan 11. Cider/öl/vin för 39 kr - niceprice!.. Till en början var det rätt segt, lite folk och tråkigt folk (förutom vi sundsvallare då ;) men efter ett tag rullade det in mer folk och "trycket" lättade.
En oerhört kul kväll var detta, synd att den slutade i lite tjafs - but what's life without drama? (;

Vimmel, ChaplinsBar.



Lördag:
Eftersom vi kom hem vid 4-tiden från fredags-utekvällen, och inte somnade förrän kanske vid 6, var vi rätt slut denna dag. I stort sett hela dagen spenderade vi i lägenheten, sovandes och skrattandes om vartannat... Jag var allmänt störd hela tiden. Inte en sekund gick utan att jag drev med de andra/ var ironisk eller busig. En sida av mig jag tror att inte någon av oss 4 (nej, inte jag heller) sett tidigare.
När kvällen tillslut kom lyckades jag få med mig de andra på att gå och se på bio - Patrik 1,5. Men. På Sergels var biljetterna slutsålda och på Rigoletto visade man bara en film (konstigt?).. Tillslut köpte vi oss 4 biljetter, 10 minuter innan filmen började, på Filmstaden Saga! Om Patrik 1,5 kan jag bara säga - SE DEN!
När filmrullen var slut = filmen likaså tog vi en liten promenad genom staden för att sedan åka "hem" och sova.

Söndag:
Väckarklockan hade vi ställt på cirka-tid: 10. Vi klev upp, duschade, plockade ihop/packade & städade lägenheten. After that we said: "Adjö Midsommarkransen, kanske syns vi igen".
Därefter åkte in till T-centralen för att vi ville vara där i tid. 15.30 skulle vårat tåg (som vi bokade dagen innan) avgå och Elins (som hänkade på till Jönköping) & Fridas buss gick 15.45. Perfekt. Så i tid var vi att vi först kunde sätta oss ner på ett fik och ta en fika.

Väl på tåget lyckades jag och Lina byta till oss sittplatser bredvid varandra (en snäll dam hoppade fram ett säte, mitt, så jag kunde hoppa ett säte bak till Liniisss). Allt tycktes gå väldigt bra, när vi en bit efter Uppsala får meddelandet att vi därifrån var 25 minuter sena pga ett "övervaknings-fel". Det här felet orsakade att tåget inte kunde köra mer än 80 km/h.. (vilket var en förklaring till varför jag några minuter innan observerat att bilarna på vägen bredvid körde om tåget..) Det här betydde självklart att vi skulle bli försenade, fast med "bara" en timme, trodde vi först...

Självklart var det också så att i Gävle hoppade den snälla damen som vi "fick" sätet av, av. Lika med att en ny person skulle sitta där jag satt.. Vi frågade snällt om vi inte kunde byta, likadant som vi hade gjort innan. Men, nej. Jävla surtant (som senare visade sig vara rätt trevlig - jag lånade till och med ut min mobil, då hennes in fungerade. Fast ändå kommer jag aldrig glömma meningen "Det känns bättre att sitta på min egna plats".
(Det fula var också att strax innan Gävle sa jag till Lina "Vem fan åker från Gävle till Sundsvall med tåg? - Lite kul att det tåget som nästan var fullt, när vi åkte från Stockholm, fylldes upp helt, just i Gävle..)

Som om detta med övervakningsfelet inte hade varit nog, blev det också så att när vi stog och väntade på ett tågmöte hade det tåget vi stod och väntade på att möta, krockat med en älg. Vilket försenade oss ännu mer.
Som grädde på moset visade det sig att det tåg vi skulle åka med var tvungen att vända till sthlm när vi kommit fram till Hudik. Så från hudik fick vi åka buss. Sammanlagd "försenings-tid" blev hela 3 timmar och (ung.) 15 min.. Vad kan jag säga? Det var i alla fall skönt att få komma hem till kära Sundsvall och Indal.

That was all for me, everything I needed to tell you about the weekend in Stockholm ;-)
Fler bilder kommer när jag fått de..
Have a nice second, minute, hour, day, week, month, year, lifetime!


Stockholm, part one.

Torsdag:
Upp tidigt, vid halv 6, för att packa färdigt väskan och för att inte behöva känna av stressen (allt för mycket i alla fall). Åkte med pappa, efter att ha hämtat upp Lina, till Sundsvalls tågstation där vi mötte upp Elin och Frida (Nässén). Tågbyte i Gävle. Vi lyckades självklart inte hitta våra platser på det "nya" tåget. Vagn 3 skulle vi sitta i, men av tre vagnar lyckades vi unvika just precis den. Först satte vi oss i vagn 1 som vi var tvärsäkra på var nummer 3 (eller det var snarare Elin som var det..), där satt vi och muttrade ett bra tag eftersom våra platser redan var upptagna (en tjej i rosa hår blev vårat offer, eftersom hon satt på min plats - i smyg satt vi och förbannade henne för att ha "stulit" den.). När vi väl hade frågat tågpersonalen fick vi i alla fall reda på att "våra" platser var upptagna eftersom vi var i fel vagn. (Sorry för förbannandet) Vi vandrade då vidare och satte oss i en annan, som vi senare fick reda på också var fel..
Vi, jag och Lina, slapp i alla fall köra iväg en kille från sin sittplats, som Elin och Frida gjorde då de var tvärsäkra på att han satt fel.. vilket han inte gjorde..
Vid klockan halv ett kom vi fram till Stockholm. Frida (Nilsson) som åkte från Jönköping skulle inte komma än på två-tre timmar så vi andra gick och åt på donken i ca. två timmar och sedan ta en cider på o'learys i loungen.

Vid 4-tiden kom Frida, äntligen, så då tog vi tunnelbanan direkt till midsommarkransen där vår etta för de kommande 3 nätterna fanns.
Efter lite in-boende och uppackning fixade vi iordning oss och startade lite trevligt förmys. Coldplay skulle ju spela på kvällen!
När klockan slagit cirka halv 8 (I think..) tog vi tunnelbanan till Globen och kom smidigt och snabbt in till våra sittplatser - vilka var på högra (om man stog på scenen och kollade ut = höger) sidan en bit ifrån scenen. Inte de sämsta platserna, utan bland de bästa skulle det visa sig lite senare.

Om hela konserten går bara att säga ett ord: underbar, (som jag ju skrev igår). Det var fullt ös från allra första början. Hela bandet strålade och publiken var fantastisk. In my Place & framför allt Fix you (som är mina favoriter) var höjdpunkterna i låtval. Men den största höjdpunkten var när hela bandet gav sig ut på en språngmarsch genom publiken och in under vår läktare, för att sedan dyka upp nästan alldeles under oss på en liten scen, där de spelade 2, eller var det 3 låtar? Förstår ni att jag var inte mer än 5 meter ifrån Coldplay, med CHRIS MARTIN??! :D

När konserten var slut, efter 2 EXTRANUMMER bestämde vi oss för att åka hem och sova istället för att gå ut (som vi hade planerat). Extremt trötta var vi, det är ju en sådan tidsskillnad mellan Sundsvall och Stockholm.. skämt åsido..


Oj, oj. Vad mycket text det blir.. Men jag har ju så mycket att berätta. Fast nu ska jag till pappa så jag får fortsätta imorgon. Ska försöka korta ner det lite då så ni orkar.. ;-) 
Här får ni lite bilder som ett fint avslut på detta inlägg (alla är Frida Nä-s, har inte frågat om lov men jag tror nog jag får använda de ;)..:












Hej!


Hemma igen..... . . . . . .

Just for your information... & Coldplay varbara alldeles, alldeles Underbara. (smakprov fr. onsdagen)

Coldplay får drömkontrakt i Japan.

Ska berätta mer senare om vilken underbar helg jag haft i storstan men just för tillfället lockar sängen mer än datorn.

God natt mina damer & herrar.

Sthlm here we come!



Nu åker vi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ikväll är det Coldplay som gäller till 110 % och resten av helgen blir det shopping! Nicebaaiice..
Vi hörs! / Lantisen (som snart är) i storstan


Carpe diem!

Today: Jobb, Stan med Lina, Fika med Lina & Kerstin, Slingat Linas hår, Lina har färgat min utväxt.

Nu! Duschen och skölja ur färgen, ca 15-20 min övertid så det är bråttom!! ;)

Imorgon drar vi till Sthlm iaf. Vi ska ha sååååååååååååå kul!

Adios!

So you think you can dance?

... Ett program jag INTE givit särskilt mycket för, tidigare. Men nu på senare tid har jag faktiskt börjat gilla det. Kanske inte "det" förresten, snarare vissa dansare och vissa speciella danser... 

Favoriterna:
1. Twitch & Chelsie.
2. Heidi and Travis
3. Kherington and Twitch






Warwick Avenue.



- Duffy



Nu ska jag in till stan med Lina, vid två ska vi ta en fika med Kärran! :)

 

Roll-on.

Fits me.?

Varför bloggande passar Sara Kristina Ulin (som för övrigt kunde ha hetat Sofie Kristina Ulin istället.....  .  .. . .)
Ja varför? Svaret fick jag nyss från min kära vän Lina:

- Jag tror att det är lättare för dig att vara rolig genom text än verbalt.
Då blir det oftast så att du tappar bort dig själv och skämtet dör ut


Och så är nog fallet mina kära vänner. Jag är såååååååååå tråkig i vanliga fall. Möter du mig på stan och vi börjar prata. Jag bah efter ett tag: "va? ehh, nä nu glömde jag..... igen". Ni som inte känner mig - lyck-ostar!

Vilken tur att Gud (som jag för övrigt, igen, inte tror på. There is no such thing as religion!) skapade internet och i sin tur the blog-thing. Hur skulle jag annars kunna uttrycka mig. Det är ju mitt enda sätt att konversera med omvärlden. Utan saraulin.blogg.se skulle jag vara som ankan i badkaret, som pennan och suddet utan papperet. Till. Och. Med. Som krillen i Atlanten!!!
Helt oförsvarbar och t y s t..  .  .  ..  .


FAST VARFÖR HAR JAG SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ MÅNGA KOMPISAR DÅ??!?!?! OM DET SKULLE VARA SOM LINA SÄGER??!?!
VARFÖR ÄR LINA KOMPIS MED MIG OM JAG ÄR SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ TRÅKIG?!?!?!?!?!? Hooggatjaaggga!!!
 


- - - Tooooomooooorooooow.

Förut: jobb
Nu: jobb

Imorgon: Det blir jobb, som vanligt nuförtiden, klockan 07.30-11.30 på dagis. Sedan entrar jag staden via 11.55-bussen (ingen ro, ingen vila..) antagligen en fika med Kerstin där. Köpa hårfärg ska jag göra, samt några få saker (som jag ska komma på vilka de är när jag kommer hem ikväll) som behövs med till Sthlm :)
Efter stadstrippen kommer Lina till mig eller så åker jag till henne för några timmars pillande med hår. Hennes ska bli ljusare med hjälp av slingor och mitt mörkare i utväxten... Fresh and fake is our motto! ;-)



..........................................................................................

Kan lite mystiskt avslöja att jag har fått en ny favorit bland alla bloggar här i cyberspace-t(eller -n?).. En nystartad blogg som jag efter ynka 5 inlägg fastnat för. Du som skriver den kanske förstår att det är du, eftersom jag tror mig veta att du läser min blogg (-;   ..fast jag tror inte någon annan kan klura ut just vilken blogg jag menar, unless they are mind-readers :-o


Nu ska jag hem och tagga inför torsdan! det blir coldplay-poppande-rockande,
Aaaaaaaall niiiiiiiiight loooong!

No , No , No

Nu blev jag besiken. Bonden Bar som jag nämnde i förra inlägget har en åldersgräns på 20 år. Då gick planerna att gå och se Hassle-spelningen i kras.


Booked - Bokat.


Äntligen slipper vi oroa oss/vela kring/ hur vi ska transportera oss på torsdag. Vi har betalat biljett för tåg, avgång 08.33 fr. Sundsvall & ankomst 12.30 i Sthlm. Platser för oss 4 som ska åka blev, i samma vagn: 1,3,5,7 - alla i "gång".
Pretty good and close to each other, med tanke på att vi bokat 3 dagar i förväg ...

Kom hem från Lina för en stund sedan - där blev jag bjuden på kycklingwraps och så lyxade vi till det med efterrätt i form av glass med persika och jordgubbsströssel. Magen blev lagomt mätt och belåten.
Vi tog en promenad innan jag vandrade hem i min ensamhet till mitt hood..

Lina skickade en länk nyss... Erik Hassle, skön röst och mycket nice låt. Ännu mer nice var att när jag kikade in på killens myspace står det i hans spelschema att på lördag, på bondens bar i  Sthlm spelar han. Lite sugna är vi allt, jag och Lina i alla fall! Vi får se vad de andra tyck med :)

Sorry guys, nu längtar pappa efter mig - vem gör inte det? - så jag måste cykla till honom och leva vidare ikväll. Vi syns!

"och Lina och jag".



Och kanske Elin, ska åka till Lina och luncha i detta nu, samt boka tåg tills torsdag!


Pepppis.


Must learn all the lyrics before thursday....:
Cemeteries of London
Lost
Lovers in Japan/Reign of love
Yes
Viva La Vida
Violet Hill
Death and all of his friends
Strawberry Swing.

42 - My favourite.

Rise to the occasion med Kurtan.

You used to smile when hope and a pat on the back
would last throughout the day
As the rain kept fallin' down on you
you wouldn't let them wash the feeling away
Hope itself dried out in you
as you heard your man walking away
without a word



And you thought:
Who's gonna make my decisions
I can't make'em on my own
Who's gonna rise the occasion
when there's no one around
Who the hell is gonna believe me
I don't believe in myself
Who's gonna be there forever
well it ain't gonna be him

Ouuf.

Jag jobbar idag.
Jag jobbade igår.
Jag jobbar imorgon.
Jag gich hem och sov igår, istället för att följa med E & S ut.
Jag är förkyld = hostig & snuvig.
Jag vill sova.
Jag längtar till torsdag, Sthlm & COLDPLAY!

Något bra som händer idag? JA!! Näst sista dagen att käka penicillinet!! :D wiho!



För ikväll ska jag, Emma & Sofia vara med varandra!



Och därför har jag snott en dag-lista av just Emmis:



Dagens låt:              
Dagens frisyr:
Först uppsatt i en knut, senare hästsvans.
Dagens klädsel: Lagets fotbollsdress. (kommentarer som: "vilken fin blåfärg" & "du passar i den färgen" har regnat över mig"
Dagens händelse: Arbete på Solgården (07.30-12.30 & 16.00-21.15)
Dagens planer: Arbete först, senare som rubriken lyder.
Dagens vill ha: En mysig skön säng att krypa ner och vila i.
Dagens saknad: Li -sa & -na
Dagens drog: Nudlar och tonfisk - tro't eller ej!
Dagens finaste: N & A
Dagens måste: Vara pigg och glad ikväll!
Dagens dricka: Vatten
Dagens köp: Popcorn & bananas
Dagens mat: frukost:inget lunch/middag: först tonfisk ur burk, sedan nudlar
Dagens kärlek: till: Holgersson & Söderström.
Dagens mående: Trött och en aning vimsig.

Nej nu ska jag plocka ihop det sista här, där jag är, snart åker jag hem. Då blir det en snabbis i duschen, blåsa håret samt se om min före-detta gula, fina klänning blivit av med rödvinsfläckarna efter turen i tvättmaskinen. Probably not.
Får se om det blir utgång med Fia och Emma med, jag ska upp och jobba kl.7 imorgon så det känns inte jättepepp. Men om man ska tänka positivt kan man ju tänka så att om vi inte åker in till stan så kommer vi antagligen vara uppe lika länge.. + att jag ändå inte får dricka alkohol (pga penicillin-kuren) - vilket är lika med att kliva upp imorgon inte blir lika tröttsamt och jobbigt. Vi får se hur det blir!

Adjöken alla spöken!


Love, Kärlek, Amore, Lieben.

När jag, Emma & SoFia klev ut från biosalongen efter att ha sett Sex And The City häromveckan kände jag mig konstigt nog väldigt nere, samtidigt som jag tyckte filmen var oerhört bra. I mer än två timmar hade vi suttit och kollat på en film som lika gärna kunde ha hetat Sex and Love och den hade påverkat mig mer än jag någonsin kunnat tro.
Hela filmen handlade om att finna sin kärlek, att behålla sin kärlek och vad som kan hända när man mister den. Två timmar av bara kärlek och en grop i magen hade börjat bildas hos mig.
Kan ni gissa varför?

Om inte; Jag kom på att jag är, faktiskt, rädd att aldrig få känna den där känslan att jag verkligen älskar någon, från djupet av hela mitt hjärta - att tänka på det gör mig praktiskt taget skräckslagen. - En fråga som började cirkulera i mitt huvud: Kommer jag någonsin att hitta min kärlek?.. .  .

När jag hade funderat ett stund började jag (som i ett försök att "trösta" mig själv) tänka i banor som "Hittar någon någonsin sin sanna kärlek eller är det helt "enkelt" så att vi är/blir "kär i kärleken?" När en passande person knackar på dörren till ditt liv, är det the thing, eller något helt annat? Ett omedvetet beslut att "honom/henne kommer jag passa ihop med" - honom/henne kan jag "bli kär i". Skulle det kunna vara så sorgligt att det miljoner, MILJARDER människor tror på och hoppas på att finna inte är verkligt? Skulle det kunna vara så att kärlek inte existerar?

Säkerligen inte. Men. När man aldrig upplevt den sanna kärleken har man skäl att inte tro på den.
Dessutom kändes det scenariot mycket bättre (varför det tröstade mig är lika med att) - det skulle göra mig till ett geni! Jag som aldrig haft en riktig förälskelse. Jag skulle ha varit den som inte blivit förd bakom ljuset, - alla förälskade världen över skulle vara de dumma, de oskuldsfulla som gått på hela kärleks-tramset...

Nu när jag har tänkt några dagar kring det här ämnet har jag kommit fram till en sak, tack och lov
Kärlek är inte bara två människor, förälskade i varandra. Kärlek finns i så mycket mer. Den frodas i alla sorters relationer. Vänskap mellan en vän, två vänner, tre vänner. De speciellla banden man har till sin familj och släkt. "Till och med" den känsla man får när man lyssnar på sin ("bara") för stunden favoritlåt- eller artist. Allt detta är också KÄRLEK.
Jag har bestämt mig. Från och med nu ska jag inte känna mig skräckslagen, för jag vet att jag kring mig har jag redan sååå mycket kärlek att det räcker till och blir över.




With Love / Sara

Working all weekend long.

Yep. Kul. Kanske. Kanske inte. Vi får se.

Om det inte är kul så tackar jag Fia (och Emma och Tuva med tror jag) - eftersom vi ska göra något imorgon kväll. Det om något kommer muntra upp mig efter en, kanske, tråkig eller jobbig arbetsdag & ge mig kraft till en ynka till.

Har suttit i flera dagar och knåpat på ett inlägg som handlar om kärlek och dess existens (eller kanske o-existens? :-o). Äntligen har jag skrivit klart det, så jag publicerar det efter detta.
Bara för skojs skull räknade jag igenom hur många gånger jag hade skrivit just ordet kärlek. Om jag inte räknade fel fanns det med sammanlagt 19 gånger... Ni vet vad som väntar er ;-)

Måste kila till pappa och klippa hans tånaglar och fila bort hans fotvårtor nu
Enjoy your evening! I know I will / Sara


N I T T O N Å R I N G E N . . S O F I A






Många år har vi känt varandra.
Vi har bråkat, vi har förlåtit.
Vi har en vänskap som inga andra.
Att få gå genom livet med en vän som du,
Kalla det vad du vill.
Jag kallar det tuu-r

Jag vet att jag har dig.
Du vet att du har mig.
Tillsammans är vi oslagbara.


Grattis igen, älskling ;-)

Alltid-trött.com?

Om det skulle finnas en möjlighet att göra en hemsida som ändrade namn efter vilken "sinnesstämning" man var i, då skulle min hemsida heta just det: Alltid-trött.com. För det är jag. I alla fall den här veckan. Jag har jag kännt mig som en zombie 24/7. Följde med Lina till stan/birsta igår och då gick jag och gäspade hela tiden. HELA tiden. När vi sedan åt lite mat på nyöppnade Mc'Donalds brast det helt. Jag var så trött att jag bara skrattade mest HELA tiden istället för att gäspa. Det var & är jobbigt, men just då var det mycket kul med (;

Vad annars? Ja? Vad jag gjorde mer än att gå på stan/birsta igår? Jo, innan jobbade jag på dagis. Efter åkte jag hem, käkade lasagne, som jag hade lagat på tisdan' - supergod! och efter ett tag kom Lina. Vi fixade lite med Norge, mindre än planerat eftersom vi fastnade vid idol (vilket jag tackar för då vi fick höra denna tjejen, i klippet nedan) och sedan tappade lusten :P Så vi såg på en film: Gracie. En jättebra film!



Gårdagens! var förresten att jag såg mannen/gubben från Telia-reklamerna. Ni vet han som säger något i stil med "Nu måste ni hitta mig, jag är en viktig resurs för företaget."
Men, nu är det så att Lina, som för övrigt gick bredvid mig när jag = vi mötte mr. Telia, inte tror att det var han. Den lilla haken för henne är att hon inte såg honom, rättare sagt hon såg inte hans ansikte. Och mig tror hon inte på! host!idiothost!

Såklart måste jag ju gratta Fia ännu en gång, innan jag avslutar, eftersom det är hennes födelsedag hela dagen och inte en endaste minut får vi glömma det! ;)
Congratulations to the friend.


Grattis Sofia Holgersson till 19 Wuuuuuuuuuuuuuunderbara år!



(Ett Tu, Tre,) Fyra.

Ett tillägg till gårdagens "ett, tu, tre-inlägg". Eftersom Lina tyckte att en viktig punkt saknades:

Fyra: I samband med den åldern när jag i stort sett bodde hos Lina efter dagarna i skolan. När vi fikade mellanmål, åt middag - vid alla matstunder då både dricka och tuggbar föda var ett faktum - hade jag alltid den "proceduren för mig" att äta en tugga mat, dricka några klunkar, en tugga till, några klunkar till, en tugga, några klunkar... ser ni sambandet?
If not: Förut kunde jag knappt ta en tugga innan jag kastade mig på vatten/mjölk-glaset. Fast det är något som har gått över och i dagsläget beter jag mig som vilken normal ätande/drickande människa som helst!

...................................................................................................................

Annars idag då? Jo, jobbade på dagis från halv 8 till halv 12. Jobbade. Var dock kvar tills strax efter 1 eftersom vi pysslade och hade kul!
Förresten, jag tänkte på det imorse när jag klev upp: att kunna ta cykeln till jobbet på 2 minuter är såååå skönt när man är trött som ett as! Om jag ville skulle jag ju sega mig ur sängen endast 5 minuter innan jag börjar (fast det gör jag inte....)
Rekomenderas å det varmaste med jobbet bakom husknuten.

Såg förut idag att de hade satt upp en lapp på dörren in till min dagis-avdelning - en lapp med 2 bilder på vikarierna, en på mig och Sara, Nilsson från laget, och en på en till vikare.. (bilder som de knäppte igår..) Riktigt trevligt att möta sig själv på morgonen, en mycket bra start på dagen ;)



Har pratat med Lina nyss och tydligen - eftersom jag är offret i vår Resa-&-jobba-i-Norge-trio - ska jag ringa till hotellet ännu en gång (orsak = hemligstämplad).. 
Men jag ger tillbaka med ett annat kort -- en bild som Lina och Elin inte vill viiiiiiiiiiiisaaaaaaaaa/seeeeeeeeee. haha! hämnden är ljuv!

Hej dååååååååååååååå-raaaaaaar!

Ett, Tu, Tre. //////////// (Jag vet det är ett låååångt inlägg - LÄS DET ÄNDÅ!! (msHolgersson!!)




Alldeles nyss kom jag hem, alldeles snart ska jag åka. Ska vidare till pappa.. Ingen lugn och ro någonstans...

Dagen har rullat på mycket bra - vilken energikick att börja dagen på (ett) dagis. Små härliga, glada spralliga gryn som sätter fart i benen på en 19-årig gammal kropp. Det behöver jag! :) Ska dit imorgon också, antagligen blir det så att jag är där heeeela veckan lång (Fast jag kom nyss på att på fredag jobbar jag ju på solgården - hm, måste ringa chefen för dagis och prata med henne om det.. men vi har faktiskt inte bestämt, med näven i bordet att jag ska jobba så..  we'll see..), kanske till och med nästa vecka. Fast på torsda'n åker vi ju till stockholm & coldplay - men deeeeet har jag redan talat om! (:

Tänkte nämna 3 ting ni kanske inte vet om mig - just to be a little bit inventious with the blog ;-) hihi, hoho, hehe, höhö (mou)HAHA .
(Är alldeles för trött nu så jag lär avslöja något jag absolut inte vill avslöja egentligen. Till exempel att jag älskar att se mina vänner lida - men nej? Vänta, det är ju inte jag som älskar sånt. Det var bara ett exempel! ..Tror jag? HOPPAS JAG!) 

Ett: Jag har fått ett beteende att vara väldigt ironisk i stort sett hela tiden. Mina vänner och familj är de som får stå ut med det. Do they like it? Yes, de skrattar och skrattar och skrattar. Fast det är såhär på en "tidslinje" i - "storlek", skrattet alltså: SKRAAAAAAATTT, SKRAAATT, SKRATT, SKratt, skratt, skra...t.            

..........         .....s         k      r          a         ..........tt.

Men det är väll bra?

Tu: I completely and absolutely love to pick at scabs! (Yes scabs, not "my scabs") (Och för Lina (I know you love me darling! = Jag vet att du älskar mig, raring) & company: Jag fullständigt och absolut älskar att pilla på sårskorpor. (Ja, sårskorpor, inte "mina sårskorpor")

Tre: Smörgåsar som har en tydlig, TYDLIG "kant" ätes upp allra först innan Sara Ulla Ulin tar sikte på centrum.

...The end with that och vidare till dagsaktuellt: idag fick jag hem 2 försenade så kallade premier fr. veckorevyn. 2 hårvårdsprodukter, ett som skyddar håret när man plattar det och ett som man stylar med.



Så.... Nu fick jag in lite hair-care i den så annars non-care-aktiga bloggen.
höhöhöhöhöHÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖ

Märks det att jag är trött? Har jag nämnt det redan månn trooooo?
Nu måste jag packa kappsäcken och sluta knappra på tangentbordet. God kväll und God natt!

Vill tillbaka!





Nä, nu ska jag tillbaka till jobbet. Till 21.15 (som skrivet tidigare) jobbar jag. Lid med mig (;
Adjössss!

Must go to sleep now.

Nej nu måste jag verkligen gå och lägga mig. Imorgon ska jag nämligen jobba, HEELA LÅNGA DAGEN. Börjar klockan halv 8 på indals dagis (som jag nog glömt nämna här att de ringde och frågade om jag kunde hoppa in extra iaf den här veckan - kanske mer också ;) slutar strax innan halv 12 eftersom jag börjar exakt halv 12 på solgården - MITT FÖRSTA DAG-PASS där. Ska bli kul att se vad som händer dagtid och speciellt att få träffa alla "på riktigt" - vanligtvis får jag ju "bara" se alla boende där på natten när de sover. Lär väl bli lite jobbigt dock eftersom jag slutar 21.15 men det ska väl gå ändå.. :)

Antagligen blir det jobb på dagis resten av veckan - ca. 4 timmar varje förmiddag. Det ska bli skoj! Och sedan till helgen jobbar jag på Solgården igen.
Det blir en lite annorlunda vecka mot vad jag har vant mig vid. Inget mer sova till tio-elva eller vara uppe till ett-två på natten. Därför ska jag gå och lägga mig NU (:

Just ja! One last thing! Vi har äntligen skickat iväg mailet med cv och allt i. Nu är det bara till att vänta på domen ..

  Heipa ;-)


Linas Webcam.







Vi har faktiskt skrivit lite, men annat har vi också hunnit med. Som att lana till exempel, Lina med sin fina, praktiska bärbara & jag med opraktiska stationära.. hmm..
Adjö.

Nu är Lina här och stör.

Vi ska skriva ett litet, vackert mail till vår FÖRHOPPNINGSVIS nya arbetsgivare!!!


Wonderful Saturday.

Grymt kul hade vi igår! Filmen var superbra & sällskapet ännu bättre!
Efter filmstaden-besöket var vi så sugna på att gå ut en liten sväng så då siktade vi in oss på Irish. Träffade lite gamla ansikten där, några nya med. Becci, Sandra, Dalle, Anna fast allra roligast var det att träffa Robin, har inte träffat någon från klassen på hela sommaren, nästan iaf, that's why! ;)

Jag funderar på att köpa en dator förresten, någon som vet vad man ska tänka på, alltså vad som är viktigast angående typ minne..? Har blivit sugen på att köpa en "mini", mindre än 10 tum, för att kunna ta med mig den enkelt (t.ex. nu när vi ska till Norge..).. Vad tror ni om det?

Acer Aspire One AOA150-Bb Blue

Måste kila nu - ska plocka plommon :) God DagenssSSSSSSS

Heute Tag/Abend.

Idag har jag varit upp på fotbollsplanen och kollat när laget spelade mot Alby. Vinst med 3-0! Jag och Lina åkte upp och kollade först i andra halvlek och lite passande gjorde de alla mål när vi hade funnit oss tillrätta ;)

Ikväll ska jag på bio med Emma & Fia - ÄNTLIGEN ska vi se Sex And The City-filmen. Jag som blivit en riktig se-serien-geek har längtat till denna dag! (-;

Nu ska jag laga mig någon god matbit! God KväLL

City of Sundsvall and Birsta City..


Jag & Elin var på både stan & till birsta förut. Really, REALLY NICE.
Jag handlade ingenting - förutom en liten morotskaka & en liten rosa ask till en kär vän (;




Have a nice evening, inside/outside/drunk/sober/happy/sad/alone/with people.
Regardless way, HAVE A NICE EVENING.

Back from Liden.

Nu har jag officielt Impetigo = Svinkoppor. Treeeeeevligt!
Har fått penicillin nu som jag ska käka i 10 dagar. Treeeeeeeeeeevligt!



Ska ringa Elin nu och så ska väl vi åka in till stan som jag skrev tidigare. Auuuf Wiiiderseeehen meine Damerrr und Herren!


Everything is back to normal! (Almost everything.)


ÅÅ vad jag hoppades igår på att få skriva det här inlägget idag = Kattungen har frisknat till, han är busig och äter som han ska - det enda som gör att man märker att han var krasslig igår är att han är så trött. (& att vi har ett antal olika saker att tvätta efter hans magproblem.. hmm, inte fräscht.)

Hur går det med Sara Ulin och hennes åkommor då kanske ni undrar?
Inget vidare. Jag har ett knä som är svullet, hostar som en gris och jag har koppor som ett svin ;) skämt åsido, knät vet jag inte vad jag ska göra åt och halsen ska jag bättra på med massa te och andra varma drycker. Svinkopporna däremot behöver jag förflytta mig cirka 2-3 mil inåt landet för att få reda på vad jag ska göra åt dem. Jag ska till Lidens vårdcentral (ännu en gång) för att, först och främst, avgöra om det verkligen är svinkoppor, om så är fallet får jag väl antagligen penicillin .. som jag egentligen inte vill käka, vill inte bli antibiotikaresistens - tänk om jag behöver antibiotika i framtiden för någon livsavgörande sjukdom :-s Då går det inte bra... om jag är resistant..
Fast jag vill ju inte se ut som ett svin heller (;

Efter allt det där ska jag följa med Elin in till stan och efter det ska vi knåpa ihop ett litet fint brev till vår, förhoppningsvis framtida arbetsplats ;-)

Yesterday
1: gårdagens inköp = salva och handdesinfiktion(stavning?)
2, 3, 4, 5, 6, 7 = Scrapbooking
8: My beautiful svinkopps










Pappa kommer snart och hämtar mig för att åka till liden, bäst jag gör mig iordning nu! :) ciAOooo

Buuuuuuuuuuhuuuuu.

Har precis kommit hem från Lina - har hjälpt henne med lite scrapbooking! ..trevligt. & för god mat tackar jag Sivan! :)

Mindre trevligt är vad jag kom hem till - en sjuk kattunge. Han har spytt, har diare och nu ligger han bara och kämpar ser det ut som - han orkade inte ens reagera när jag klappade honom. Blir så ledsen av att se honom lida, han ska inte behöva utsättas för sånt här - han är ju bara barnet - min lilla bebis.. :-(



Jag vill bara sitta med honom i famnen som på bilden och göra allt bra igen ...

Torsdag, dag.

De va la kul? med schveein-koppps.. Nej, inte under några omständigheter är det kul! 
Jag är dock väldigt renlig av mig för tillfället, något som kommer som ett plus kanske? Jag glömmer nämligen hela tiden att jag INTE får klia, eller glömmer och glömmer, det är snarare kroppen som av en ren reflex höjer armen och börjar böja fingrarna fram och tillbaka.. Så fort jag nuddat de kliande utslagen hoppar jag upp och springer till kranen och tvålar in mig. Så det är nog inte såååå stor risk att jag smittar någon annan ;-)

Nog pratat om sånna äckliga saker. Om cirka en timme (kanske, ungefär.) ska jag & Lina åka till birsta, det blir nog inte så mycket köpa för min del, för jag väntar på min lön - är så så gott som pank nu... - Fast några saker från Panduro (till scrapbookandet) ska jag nog shoppa, och kanske en matbit (;



Have a nice day, people! / Kopp-Sara

Svinkoppor, (facts).

FyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyFaaaaaaaaaaaaaaaaaan!!!!!!!
Det är nog svinkoppor jag drabbats av ändå - och de jävlarna har förökat sig, nu är det några små röda prickar kring de stora två utslagen jag berättde om igår... 

Jag satt och läste på litegrann om det igår för att kunna ställa en diagnos själv, visst inte den säkraste diagnosen, men ändå..
Tänkte passa på att dela med mig av lite fakta om denna irriterande hudåkomma - så att ni förstår att jag inte blivit/kommer bli något läskigt monster iaf.. bara nästan ett läskigt monster.. 

(Notera att det understrykna = sådant jag "har")

SVINKOPPOR:
~ är en ytlig hudinfektion som beror på bakterier.
~ Infektionen ger utslag i form av ytliga sår eller blåsor: ett kliande, rött utslag uppstår, där det även bildas vatten- eller varfyllda blåsor. När blåsorna spricker bildas gulaktiga skorpor över såren.
~ kan antingen utgå från till synes normal hud eller från en hudskada som t.ex. eksem, rivsår, brännsår, vid skabb eller huvudlöss.

Infektionen finns oftast utan att ge några andra symtom än utslag, men kommer ibland i samband med en förkylning.


Svinkoppor på hud

Egenvård:

Det är viktigt att behandla infektionen så att inte bakterierna fritt kan sprida sig över huden.

Tvätta blåsorna/skorporna/såren med tvål och vatten flera gånger om dagen så att skorporna försvinner och såren torkar ut. (Man kan också tvätta med sprit, väteperoxid eller alsollösning och använda bakteriedödande kräm som finns receptfritt på apoteket.)


Kontakta vårdcentralen om:
- den egna behandling inte hjälper inom en vecka
- du har många koppor i ansiktet/över ett stort område
- du får feber.


Svinkoppor är inte farligt, men smittar vid hudkontakt.




(källor: vardguiden.se,  svinkoppor.nu & netdoktor.passagen.se)


En fara för livet?

Så var jag uppe i mitt femte inlägg för dagen? Det börjar gå utför. Var har mitt liv tagit vägen? Eller rättare sagt (/frågat) Har datorn blivit mitt liv? Jag klarar ju inte en dag utan den nuförtiden...

Det blir iaf bara en snabb visit nu för Fia kommer strax. Hon "tvingade" med mig ut på en promenad. Tackade nej och allt till hennes förfrågan eftersom jag har ganska mycket ont i knäet och det är svullet, det är lindat och allt.. Men då sa Fia att det är bättre att gå på det även om det gör ont, det blir inte stelt och jävligt då - så jag litar på min vän.
Om det inte blir bättre är det hon som hjälper mig till sjukhuset/vårdcentralen ;)



Hej Dåååååå(-rar!)

Vad är det som kliar?

Den ena började som en liten liten finne. Som jag självklart inte kunde låta bli att pilla på.
Den andra började som så att kattungen rev mig. Inget petande här iaf.

Nu efter ännu lite mer knåp och inte-kunna-hålla-händerna-borta kliar det. Och det som var en liten, LITEN! finne har blivit ett stort rött märke. Och det som var ett ynka litet rivsår är lite större än ynka litet samt rött... Det kliar som satan får jag be att berätta!
Och Lina slänger ur sig kommentarer att "det kan ju vara svinkoppor". Vilken stödjande vän va? Det ser ju inte ut som svinkoppor, tror jag. Dessutom, hur skulle jag kunnat fått det? Har inte hört någon som råkat ut för det på år och dar. Ännu mindre har jag träffat någon smittad. Då kan man väl inte få det? Utan kroppslig kontakt?



...Men tänk ändå om det är svinkoppor...
Jag vill inte se ut som följer:





Jag dör om det är svinkoppor jag är besmittad med!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I'm that star up in the sky, I'm that mountain peak up high, Hey, I made it, I'M THE WORLD'S GREATEST.





Så var det gjort! Jag har ringt och talat med Norge, typ. Och nu sittteeer jaG HäärR och SSsskaAAaaAakaAAaArrrr.
Okej, kanske inte så mycket. Fast lite skakar jag, samtidigt som jag känner mig störst och bäst i världen för att jag vågade och för att jag vågade säga "va" tusen gånger minst. Haha, för så många gånger kunde jag inte höra vad hon talade om den kära receptionisten..

Ni kanske vill veta hur det gick, om det lönade sig att ringa? Ja och nej skulle jag kunna säga. Tjejen jag skulle prata med (Inte samma som jag ville få tag på igår för hon var ledig. Utan en norsk tjej/kvinna: Unni, som är chef för resturangen, där vi vill jobba) svarade inte i telefonen. Så jag frågade tjejen i receptionen om hon visste någon annan jag kunde prata med då jag skulle söka jobb. Då sa hon att det var bäst att skicka ett mail med cv och så, så då fick jag unnis mailadress :)
Inte helt lottlös iaf ;)

Det var min historia för dagen.

Kattungen (som vi inte funnit något namn som passar, ÄN) vill ut och leka i solskenet - okej, jag vill också ut och leka i solskenet ;-) Så nu går vi ut!
Hej! 

Håll tummarna.

Nu ska jag ringa norskarna! För tionde gången ungefär. Håll höger tumme för mig! ;)


Uppstigning, marsch!



Överste Hati = Överste Lindström.
Den lilla knäppisen som sov i soffan inatt, kom och väckte oss mer normala, imorse :P

Och nu har båda två åkt hem, Lina & Elin. Jag sitter här själv och gråter och skakar och tuggar fradga - för att jag ska ringa till Norge idag IGEN!
Ringde dit igår för att prata med en tjej om jobb på ett hotell. En svensk tjej. Tror ni hon var där? Nej. En norsk tjej svarade i telefon. "Heaaje de girfaspovsdf lfhgosihpsdf" - med den där berg-och-dalbane-dialekten. Förstod inte mycket först, men sedan om man ansträngde sig så gick det väl bättre..
Bara den här grejen att ringa tycker jag inte om - man ska vara glad och positiv och snabbtänkt.. usch! Detta + att jag måste förstå norska med, det tar på krafterna, både innan & efter telefonsamtalet.

Men det är upptaget för tillfället (thank you god! ;) så då ska jag mysa lite med S.A.T.C, Tarzan & Louie :) Ciao!

Dags att sova.

Elin ligger och sover i soffan och Lina är på god väg att gå och lägga sig hon med nu snart.. vi ska bara bädda... och här sitter jag. Alldeles rödgråten och svart runt ögonen. "Tack vare" filmen vi såg, PS I love you - det börjar med en tår sedan kan jag inte sluta..
Det värsta är huvudvärken som kommer efter att man legat och smågråtit, för man håller ju ändå lite på bölandet = "hjärnspänningar", - skulle jag inte haft sällskap av mina tvä kära vänner (som jag inte vill bete mig helt sinnesjuk inför) skulle jag legat och verkligen grinat, med S T O R A B O K S T Ä V E R! Stora & många skulle tårarna varit ..
Det är väl ingen nyhet, jag är en tönt helt enkelt.

Fast ärligt talat står jag hellre ut med lite huvudvärk än att inte ha min Lina & min Elin här. Mysplupparna ;)

Nu ska också jag krypa till kojs. Sov så gott. / Sara, med gråten i halsen.

Myskväll.

Nu har jag nyss kommit hem från en jättemysig fika på Waynes med Kerstin & Frida, vi pratade och pratade och pratade - Riktigt trevligt & mysigt! Var så längesedan jag träffade Frida - var så kul att träffa henne (Kerstin med förståss!)
Och nu Emma, har jag testat Chai Latte, som var riktigt smarrigt, än aning sliskigt efter ett tag men i det hela stora gott! ;)

Elin & Lina var så snälla och hämtade mig inne i stan och nu ska vi mysa hela kvällen & natten lång med PS. I love you & Sex And The City! (:

Gooooood Nighttt!

Rainy Thuesday.

Hej mina glada, alerta kära vänner! Vad gör ni en regnig tisdag som denna? ..
Själv sitter jag med min bloggdesign och knåpar, kommer in i perioder då jag håller på med samma sak en tid för att sedan lessna lite och påbörja en period av något annat ist... och den här perioden är det alltså att designa bloggar som är ämnet :P
Borde egentligen inte sitta här nu,,, för klockan 2 kommer Lina. Innan dess ska jag hinna duscha, gå på ica och handla lunch/middag-ingredienser samt laga till lunch/middag till mig och Lina (eftersom hon har varit och jobbat och så snällt hoppade över sin lunch för att hinna tidigare till mig tänkte jag vara lite snäll tillbaka ;)

Sedan när klockan blivit 5  ska jag ta bussen till stan för att gå och fika med Kerstin, OCH FRIDA!! (det var längesedan..).
Hem åker jag med kvart i 10-bussen, perfekt tid till att hinna se de 2 sex and the city-avsnitten som går på 3-an alla vardagskvällar ;-) Fast just ja, snart slipper jag ju det! kanske till och med ikväll :D

2 av De tre muskutörerna:



Nej nu måste jag slita mig härifrån...aDjÖ.

Äntligen klar & Finally done!

Nu är jag i stort sett klar med designen till Beccis blogg. Måste höra hennes dom först innan jag kan säga att jag är helt klart. Förhoppningsvis är det bara lite småändringar hon vill att jag ska göra. Min värsta mardröm skulle vara att hon säger att det är skitfult och intealls som hon ville ha det. Säger du det Becci, jag hoppas du läser det här innan!!, säger du det. Då vet jag ine vad jag gör!! :o :/ :/ :/ :/ :( :( :( :( .tar livet av mig? ..nä så drastisk kommer jag inte vara, men det blir MINST 2 micrade gafflar i micron. Mouhahahahaha!!!



The result, so far :)



För bättre bild/detaljer se rebeccagrankvist.blogg.se ;)

God natten!

Dinner for one.

Just för tillfället kändes det lite knapert i ordförrådet, därför passar väl 2 bilder bra? ;) = bilder på dagens middag = min ensamma middag. Bestående av välstekt (inte bränd - fast det kanske ser ut som så..) kyckling kryddat med lite salt, peppar & curry, fullkorns-tagliatelle och lite stekta champinjoner & majs till - vilket avnjöts med ett glas KALL (viktigt!) mjölk. Tumme upp! ;-)



Gårdagens kvällspromenad med Fia, Becci & Beccis nya, FINA kamera.














We are sooooooooo fynnnniyiyiiyiyiyi ;)
Ännu fler bilder på bilddagboken

Flashbacks.

Var, som skrivet, upp till lilla, lilla liden till vårdcentralen för att ta reda på om jag har någon speciell infektion eller liknande.. Vilken minneskaskad jag råkade ut för när jag gick förbi skolan :'-)

Åkte med buss klockan 12.20 och var framme kl.12.40 .. satte mig och läste boken nästa sak på min lista (nej, jag har inte läst ut den än - har inte varit på något läshumör på månader ..) och väntade...
Undersökt och färdig fick jag reda på att jag var Frisk från infektioner/bakterier! ;)
Såhär tog de reda på det
: Ett stick i fingret (bloooood), lyssnande på lungor, koll av öron och ett gap följt av ett "aaaghh" med en pinne på tungan.

Becci och jag kom överrens om att jag ska fixa med hennes design till bloggen, så det tänkte jag ta tag i att göra nu (:
Auf Widersehen.



RSS 2.0