try not to laugh at me ;)

HAHAHA
Så avslutar jag min dag, för hur ska jag annars tackla att jag helt gjorde bort mig tidigare idag? ;-) bättre än att dra täcket över sig, right?
Det var så att när jag och mina muskötörer (hjälp mig med stavningen till det ordet :-s) skulle gå till kemilektionen idag så var vi "tvungna" att gå nerför trappen. Kerstin och Frida tog täten, efter kom jag släntrandes med hela famnen full med diverse saker, dator, skrivbok, kemibok, penna, sudd osv.. men i högsta hugg hade jag mobilen i handen, som jag ivrigt skrev sms på. Det hela hade gått himla bra om det inte vore för den jävla trappen. Ett och ett trappsteg i taget, "det här går ju bra, jag behöver nog inte kolla upp för de sista" tänker jag. Tillslut kommer det allra sista trappsteget. Trodde jag. Istället för att graciöst kliva ner på det "vanliga golvet" känns det som om jag åker igenom det (den här delen kändes dessutom som om den gick i slow motion - kanske för att jag inte ens kunde föreställa mig att en sådan här sak kunde hända), ända tills jag landar på knäna, glider ner och slår i precis hela kroppen!! Visst, det här är väll inte så himla farligt tänkte ni kanske, det finns värre saker att råka ut för. Precis så skulle jag också tycka och tänka. Men. Hade det inte varit så att när Frida och Kerstin tog täten före mig, också tog täten för typ alla naturelever (så kändes det i alla fall när de, en och en passerade mig, Sara Ulin liggandes som en jävla fisk på golvet) ... En sak till, som jag inte kommer ihåg just nu, förträngt minne på hög nivå, men jag kan föreställa mig att ljudnivån på min crash på golvet kan jämföras med typ en atombomb, eller kanske "the big bang" (a.k.a jordens födelse), jag är förvånad över att skolan faktiskt stog kvar, utan en enda liten spricka ;-)

Jag har i alla fall lärt mig min läxa, och jag lovar och svär. JAG KOMMER ALDRIG IGEN, I DETTA LIVET FÖRSÖKA SKRIVA SMS NÄR JAG GÅR NEDFÖR EN TRAPPA! Promise, promise, promise!

Ciao!


Tower Bloxx-maniac!

Just det som jag har blivit. Jag lovar er, det hinner inte gå en minut innan jag startar upp det spelet när jag loggat in på internet. Det är bara för bra. Om ni inte har testat det, gör det. Ni måste dock vara medlem på facebook för att kunna spela men det är ju lätt fixat (:

Banner

Ciao!

Connections.. . .

Frida is back! skojj! efter en vecka i egypten lär hon väll se ut som en pepparkaka, som jag för övrigt planerar att baka snart. I helgen bakade jag lussebullslängder som Lisa skulle ta med för att sälja åt sin klass på julmarknaden på indals hembygdsgård. DÄR hände det mest osannolika, en full tant backade in sin bil, TVÅ GÅNGER! i min MORMORS bil. Polisen kom självklart. Apropå poliser, Fia (och Lina, elin m.m) vi måste planera inför nyårsresan i vemdalen. Där har jag varit några gånger förut, en gång åkte jag snowboard - det gör också kerstin. Hon håller på och göra ett pepparkakshus med design av en borg. Borgar byggs inte numera, de finn mest bara i ruiner - inte riktigt hela. Hela dan igår var jag väldigt trött... också imorse, men NU ÄR JAG PIGG! ;-)

CIAO!

Ny version av "Glassigt".

Haha, lyssnade på radion förut på programmet Deluxé på P3, det bästa radioprogrammet!
De gör sjukt roliga saker av ingenting. Idag lite av varje, bland annat Björne (=Björnes magasin-Björne-imitation), också hade de gjort om Mange Schmidts låt Glassigt. Såhär gick en del:

"När du har hälsan i behåll och nån ger dig HIV är det taskigt. Task, taskiiiigt"

Hur kul är inte det? ;-D haha, spana in denna sida, http://www.sr.se/cgi-bin/p3/kanalarkiv.asp?ProgramId=2053&NrOfDaysInArchive=30 med arkiv över deras sändningar. Ni kommer inte att ångra er, jag lovar!

Ciao!

Now we are on are way, and no one can stop us.

..what I mean is: Projektarbetet. Mötet förut idag kunde inte ha gått bättre. Det känns verkligen som att hundra tunga, mörka moln lyftes från mina och kerstins axlar (tror iaf att du/hon kände så iaf :-P). Vi har massa fakta, som jag tycker är hur intressant som helst. Vi vet också nu stensäkert hur vi ska lägga upp experimenten som vi ska göra... vi kommer behöva några testpersoner, 5-10 stycken i åldern 16-20, och 5-10 stycken i åldern 65 och uppåt. Så om ni känner er motiverade ;-) btw, det är inga "farliga" test vi ska genomföra - dvs. ni riskerar inte erat liv eller liknande ;-P ..men ja återkommer med detta och förklarar noggrant hur försöken ska gå till när det är dags.. Iallafall har jag nu fått upp förhoppningarna om att vårat projektarbete kommer att bli superbt!

Resten av dagen har rullat fram i ett slags dis av glädje pgr. just "projektarbetsmötet". Jag kommer iaf ihåg att jag hyrde film, 3 stycken (så jag kan behålla alla över helgen utan att få förseningsavgift, jag har mina ljusa stunder ibland (snodde kerstins uttryck där ;P)), Die Hard 4 m. f.d hetingen bruce willis, Spiderman, och Nina Frisk (:
Ska se Nina frisk om en stund - lite sugen på humor ikväll ;)

  ~    ~    ~


Ciao! ~   


Uppe med tuppen!

Inte sådär himla vanligt att jag kliver upp och skriver blogg den här tiden på dygnet. Men nu var jag ändå tvungen att logga in på datorn så why not?

Idag blir det till att ta tag i projektarbetet lite, vi har nämligen möte med en person som ser ut att kunna vara en nyckelperson för hela projektet. Jag, Kerstin och Frida är jobbar tillsammans med det här, vem kunde ana det? ;) och har valt ett ämne som handlar om dykreflexen. Riktigt vad det är kan jag inte säga helt säkert :-P men det är lite om hur man kan göra så att kroppen inte behöver lika mycket syre, till exempel när man dyker (något sådant tror jag att det är ...).

Helgen kommer nog bli rätt skön även denna gång. Förra helgen tog jag det bara lugnt och var hemma, och det är otroligt hur mycket man uppskattar sitt hem. Speciellt nu efter en period av krogbesök på varje helg istället.
Har en sak bestämt iaf, och det är att jag och Elin ska vara barnvakt till två små söta barn som heter Ebba & Tindra imorron (:

Nu ska jag försöka göra mig iordning så jag hinner med 9-bussen ..ciao!

Haha - Facebook.

Sitter just och försöker mig på att förstå facebook lite bättre, jag har dock dragit slutsatsen att jag nog aldrig kommer lära mig det 100 % (kommer någon det? ;-D) Iaf så såg jag det här:

You have a You're Hot request.

Sofia Holgersson sent a request using Hotness:

Sofia Holgersson thinks you're Hot and would like to add you
to his Hot friends list. Does Sofia make your Hot friends list?

Ni kanske inte tycker det är något fel på denna? men om man läser det lite mer finstilt "would like to add you to HIS Hot friends list". Haha, vet inte om det är jag som är för trött, men de va la de roligaste som hänt på hela dagen ;-) Sofia is a dude ;-D

Ciao!

Unbelievable!

Det finns idioter, och så finns det idioter. Dig som jag riktar det här till är så mycket IDIOT det bara går att vara. Du har fallit riktigt lågt i mina ögon. Behandla personer, eller i det här fallet, en speciell person på det här sättet. Helt jävla otroligt.
Från och med idag är du ingen. Nobody!

Enda anledningen till att jag inte säger ditt namn är för att jag har respekt för andra människor, inte för dig såklart men för min vän som du har sårat djupt. Idiot!



Combination successful.

Perfekt kombinerad tevekväll

Först Ståupp (as I said before).
(Med snyggot Tomas Järvheden)
 Foto: SVT 

och senare,
Häng med Filippa Bark och hennes bästis i Centralskolan. Foto: Waycreative/SVT Centralskolan ~ Filppa Bark rules!


God natt, sov gott, Ciao!

21 november

Så har ännu en dag, nästan kommit till sitt slut. Skönt. En skoldag som för ovanlighetens skull inte var så stressig. Fysik på morgonen, lite rep inför provet imorgon. Det känns faktiskt som att det kommer gå bra den här gången, siktar på ett lite bättre betyg än strax ovanför G ( =förra provresultatet :-/ ). Sen hade vi en lite udda svenskalektion, riktigt vad vi gjorde orkar ja inte berätta här, men några nyckelord: bokredovisning i grupp, nior på besök, jag = sur-tjat-tant ;-/ .. (kanske väckte jag nyfikenheten i er? då får ni fråga mig mer.. :-P). Efter svenskan hade vi historia, sedan var skolan slut, kl. 13.05 (:

Har pluggat lite mer fysik sen jag kom hem och snart är det Stå Upp på teven. (Skev om det programmet i ett tidigare inlägg..) Nu har jag till och med lyckats komma ihåg rätt dag för när det är. Kan ni förstå hur besviken jag blev förra måndagen? (???!! vad fick jag den dagen ifrån? ;-} ) när jag satt och väntade på att det skulle starta ;-D Nu är det helt klart iallfall - klockan 21.00 på kanal 1 på onsdagar! :-)

Ska svänga ihop en cheesecake lite snabbt alldeles snart med johanna och lisa som assistenter .. det ska bli kul, men desto godare ;-)
image24 <-- Hoppas den blir lika delikat som denna (som jag och Lina gjorde en gång (: )

Ha't bra, Ciao!


Sann vänskap.

Alltid när något hemskt händer, där någon dött. Då tänker jag alltid att, tänk om det hade varit någon jag känner, Lina, Kerstin, Frida, Elin, Fia, Johanna, eller Lisa (osv...).. eller tänk om det hade varit jag. Oavsett vem, jag skulle bli så ledsen över att jag inte hann berätta hur mycket den/de här personen/personerna betyder för mig. Tänk om jag dör, utan att alla jag tycker om och älskar inte fått  veta det? Bara av att tänka på det sättet kan få mig att börja gråta. Gråta för att det känns så hopplöst, hur vet de om att jag bryr mig om de, att jag älskar de såååå mycket att det gör ont i själen bara av att tänka hur det skulle vara utan de med mig, vid min sida.
Om ni inte visste. Då hoppas jag att ni vet det nu...

Something special, Lina Linnea Elida Aronsson.
Idag gjorde du verkligen min dag fulländad, med bara 6 ord "Du är så duktig min vän". 6 ord som betyder så mycket mer än vad någon annan kan förstå. Vad du och mina närmaste tycker är det viktigaste för mig.
Vi vet att vi alltid har varandra, jag har alltid dig och du har alltid mig. 
  
Tack för att du finns här.
Jag skulle inte kunna tänka mig ett liv utan dig.
Allt vi har gjort och upplevt tillsammans.
Vi har en alldeles egen historia.
Som ingen, aldrig någonsin kommer kunna ta ifrån oss...
Tack.


Money, Money, Money, always sunny, in the rich man's world.

Nu, om en stund ska jag och daddy (cool) åka på banken för att fixa med mina fonder och pengar så ja får litegrann insatt på mitt "vanliga konto". Ska bli väldigt skönt med lite extra slantar, de behövs verkligen. Juklappar, Vemdalen på nyår och utlandsresa till våren. Plånboken skulle bli helt jävla tillplattad, nästan osynlig om vi inte fixar detta idag, till dessa pengakrävande saker. Lite bitterljuvt ändå, inte kul att man blir pankare och pankare men det är ju ändå roliga saker man lägger pengarna på så de funkar. Att glädja en vän eller en familjevän med en fin present på julafton är ju inget man inte vill göra. Trots att det är tanken som räknas så känns det ju ändå bättre med något lite finare = dyrare (oftast). Jag har tappat den lilla förmågan jag hade tidigare, att fynda de bästa klapparna. Tror att den har försvunnit med åldern kanske.

Apropå julen, 33 dagar, 10 timmar, 4 minuter och 27 sekunder är det kvar. Kan ni se det framför er? Julmaten står på bordet, i luften hänger en känsla av lugn och ro men också en laddning, en doft av saffransbröd, julskinka och köttbullar smyger sig också på i lugnet. Under granen ligger alla paket, och man hör dovt ljuv julmusik. Tomten knackar på, spänningen bryts.
Jag kan iallfall se det framför mig ;-)

 

False alarm!

Ingen halsfluss! Oh, thank you god! min förmodaade halsfluss var bara ett falskt alarm. (eller det kanske var en liten halsfluss-"grej", men då gick den över himla snabbt, 1-2 dagar, det kan ju inte stämma?) Min hals är iaf helt frisk nu, inte det andra men det är påväg att försvinna det med (:

Idag var första dagen för 9-orna att komma och kolla på västermalms program-utbud. Eftersom jag är så bra på marinbiologi (eller inte...), en kurs jag läst, fick jag möjligheten att vara med på en s.k. station och informera om just den kursen, mellan klockan 9.30-11.30.  Jag som blir nervös för minsta lilla oroade mig självklart också för denna småsak. Men när det väl började var jag nästan lugn som en filbunke. Jag drog igenom samma sak hela 5 gånger, niorna blev indelade i 5 olika grupper.. En aning drygt, men med varje gång gick allt bättre och bättre (:
Nu ska jag och kerstin vandra iväg på historia och ha vårat lilla roliga där.

Ciao!

Sjuk?

Efter att ha varit lite halvt förkyld ett tag nu, med snuva och ont i halsen, har det halsonda bara blivit sämre. Känns jobbigt bara att behöva svälja nu, har tänkt lite och det skulle kunna vara så att det är halsfluss. Lina har ju haft det ett antal gånger nu på hösten, och om jag har förstått något av vad hon sagt då ( ;-P ) är det att hon haft ungefär sådana symptom som jag har nu... Kollade iaf upp litegrann om denna "åkomma", man vill ju inte springa och beklaga sig hos doktorn i onödan, som värsta barnrumpan - tänk om en läkare i rena "Mc-dremy"-klass var den som skulle undersöka mig, det skulle ju inte gå för sig om jag då bara gnällde för en liten förkylnings-halsvärk ;-)

Såhär beskrevs iallafall symptomen om man sökte på internet: "När du har halsfluss gör det ont att svälja. Du får feber och en allmän sjukdomskänsla." &  "Karaktäristiska symptom är ont i halsen och sväljningssmärtor". Jag har ju visserligen inte feber, känns det inte som idag iaf - igår dock.. men visst kan min diagnos kanske vara halsfluss? Lina, du som, som sagt, har suttit i denna besvärliga sits, vad tror du? ;-)


Aja, det blir många (fler än vanligt) sjukhusbesök i framtiden, kanske, - ska kolla upp knäet + detta, tur att det är mysigt på sjukhus - om det är ett ställe man känner sig trygg på så är det där! (:


Sleeping time nu - Gute nacht und, Ciao!


Inte riktigt som jag tänkt mig

Gårdagskvällen, ja vad ska jag säga. Jättetrevligt och mysigt hemma hos Frida, men väl inne på stan och krogen var det inte alls samma feeling. Lite folk, tråkigt folk. HELT DÖTT! som tur var kunde jag få skjuts hem med Fiagumman som HAR TAGIT KÖRKORT!!! GRATTIS HONEY!

Har bara segat på som en fisk idag, pluggat - inte ovanligt nuförtiden.. och sett lite på teve... ingen utgång ikväll blir det heller, det är jag alldeles på dåligt humör för, trött och jävlig + krog och alkohol är ingen bra kombination, I promise you.
Det som gäller för mig istället ikväll blir väll bara som en annan gammal klimakterietant, att sitta och lyssna på karlavagnen eller något annat skit-radioprogram, hoppas ni andra får en bra kväll och inte blev så himla depressed av dagens lilla inlägg, ha de gött. Ciao!


Nu ska det festas!

Men inte är man på G överhuvudtaget. Trevligt sällskap och gott att drick, kan det bli bättre?
Vi, jag, kerstin, frida, elin och julia, har nys suttit och pratat om att det man inte har vill man har, det gäller allt! frisyr, förhållanden och sånt här.... osis?

Aja, ska fösöka ändra mitt humör genom att ändra inställning - och genom att vara lite socialare med de andra än att sitta här :-P

måste bara skriva att, internet hemma är lite sådär, därför dröjer det lite mellan inläggen, hoppas ni kan förlåta mig ;-)

Ha en bra kväll allesammans, ciao!

Plugggande på hög nivå.

Därför att om cirkus 3 och en halv timme har vi kemiprov.. juck! började träna redan i tisdags = rekord i hur länge innan ja börjar plugga inför ett prov! men, den duktiga sidan av mig var inget varaktigt - för efter tisdagen blev det inte mycket pluggande, därför sitter jag (med kerstin och frida) nu (1 och en halv timme innan vi börjar) och tokpluggar.. Wish me luck, bitte ;-)

Ciao!

Kvinnors prioriteringar !

En kvinna satt i baren på After Work, njöt sitt vin
tillsammans med väninnan då en ung ovanligt lång, snygg och
extremt sexig man kom in.

Hon kunde inte slita ögonen från honom. Mannen märkte hur
hon tittade på honom och gick direkt fram till henne. Innan
hon hann be om ursäkt för sitt
oartiga stirrande, lutade han sig fram och viskade till
henne:

'Jag gör vad som helst, absolut vad som helst som du vill
att jag skall göra, spelar ingen roll hur snuskigt det är,
för 100 spänn - på ett villkor.'

Helt paff frågade hon om hans villkor. Den unge mannen
svarade; 'Du måste säga vad du vill att jag skall göra med
bara tre ord.'

Kvinnan övervägde hans förslag en stund. Sedan tog hon sakta
fram sin plånbok och en hundring. Hon stack sedeln i hans
hand tillsamman med en lapp med sin adress. Sedan såg hon

djupt in hans ögon medan hon sakta och med känsla viskade
till honom;

(Scrolla ned)
























'Städa mitt hus.'


Best of Complaining

"What's cooler than being ice cold"? Having a cold, would be my answer. Det är vad jag har nu, som vanligt när det börjar bli vinter kryper den sakta fram, för att dra sig tillbaka s a k t a igen på vårkanten. Vilken härlig vinter jag har framför mig! ;-) Det ironiska med hur jag "fick den" den här gången, är att jag var hemma från skolan för att jag inte orkade gå (inte pågrund av sjukdom..) samma dag var min lillasyster Lisa hemma, för att hon var just precis förkyld, kraftigt förkyld. Om jag hade varit smart skulle jag ju ha hållit mig på en kilometers avstånd från henne, men nej vi låg och kollade på film och myste - raka motsatsen. Jag får väll skylla mig själv, men håll med om det ironiska i att jag blev sjuk när ja var hemma från skolan. Inte som man vanligtsvis brukar, bli sjuk på skolan och stanna hemma just därför....

Lite happenings senaste dagarna: 
IKEA-besök igår med pappa. & Det har blivit bestämt att på nyår ska jag till VEMDALEN! Lina & Fia har kollat stugor ett bra tag, både innan och efter det var ett kanske att jag skulle följa med. Lina ringde igår och sa att vi har fått en stuga nu, Riktigt vilka som åker är lite orsäkert, men det är nog inga problem att fylla upp, ja menar, vem kan kan tacka nej till det här? 70 kvadrat, 6 bäddar, 1 kilometer från vemdalsskalet, sounds good to me (iallfall) ;-)

nu ska jag och kerstin luncha, ciao!


When will I get married?

Blev ingen prommis med Lina, hon valde teven och "Freaky Friday" framför mig... men jag är inte bitter ;-) hittade ett roligt "test" istället (; ...
 <---When, is the big question? ;-)

[X] Du vet hur man kokar kaffe
[  ] Du använder dig av en kalender
[  ] Du äger mer än ett kreditkort
[  ] Du vet hur man byter olja i bilen
[X] Du tvättar dina egna kläder
[  ] Du röstar
[X] Du kan laga mat själv
[  ] Du tycker att politik är intressant

TOTALT: 3


[  ] Du kommer till skolan/jobbet tidigt varje dag
[  ] Du har alltid en penna på dig
[X] Du har aldrig fått kvarsittning
[  ] Du har glömt din egen födelsedag minst en gång
[X] Du gillar att gå ut och gå själv
[X] Du har tittat på pratshower
[  ] Du dricker kaffe minst en gång i veckan

TOTALT: 3

[X] Du vet hur man diskar
[X] Du kan räkna till 10 på något annat språk
[ / ] När du säger att du ska göra något så gör du det
[X] Dina föräldrar litar på dig
[X] Du kan klippa gräset
[X] Du kan få vuxna att skratta utan att skämma ut dig
[X] Du kommer ihåg att vattna blommorna
[X] Du pluggar när du måste
[  ] Du slöar inte i skolan/på jobbet
[X] Du kommer ihåg att mata dina husdjur.

TOTALT: 8.5

[X] Du kan stava till ?erfarenhet? utan att kolla upp det
[X] Du tränar regelbundet
[  ] Människorna på Starbucks vet vem du är
[  ] Din favoritmat är hämtmat
[  ] Det första du gör på morgonen är att få i dig koffein
[X] Du kan gå och handla utan att köpa något du inte behöver
[  ] Du förstår politiska skämt första gången de sägs
[X] Du kan skriva snabbt

TOTALT: 4

[  ] Du har förstått att vädret ändras för varje timme
[  ] Dina enda vänner är från din arbetsplats
[X] Du har varit på ett tupperwear party
[  ] Du har förstått att ingen tar dig seriöst sålänge du inte är över 25 och har ett fast jobb
[  ] Du har fler räkningar än du kan betala
[  ] De flesta av dina vänner är äldre än du
[X] Du kan säga nej till att stanna uppe hela natten
[X] Du använder internet varje dag
[  ] Din garderob har inte rensats på ett tag
[X] Du kan läsa en bok och faktiskt avsluta den

Totalt = 4

Totala Summan = 22,5
Addera sifforna i den totala summan med varandra = 22,5 = 2+2+5 = 9 år


What? 9 år? haha, det måste ju inte stämma, I know, men ändå, det är inte ens 10 år tills dess? vad overkligt nära det känns .. :-}

Ciao!

November, helg 2.

Lugn fredag, både på skola och hemma. Svenskaprov, som gick halvdant, och idrott  - då kan man inte klaga... Hem kom jag vid 4-tiden, fick lift med mammsen. Kvällen ägnades till tevetittande med, för ovanlighetens skull "hela" familjen (jag, lisa, johanna och pappa...) och en liten förändring gällande utseendet, vad kan ni ju försöka gissa på om ni träffar mig ;-) haha..

Första riktigt kalla dagen idag, hela 5 minusgrader!! Promenad i kylan med Lisa och hundarna i skogen, trevligt trevligt. Kändes verkligen som att "nu är det vinter", snötäcke på marken och snötäckta granar och tallar :)

Har precis avslutat ett lussebak med lilla kära syster Lisa. Jag vet, tidigt ute iår - men det är så att i våran familj går lussebullarna åt så snabbt, varje år måste vi göra dubbla lussebaksomgångar. Men vi har alltid gjort den första av dessa "försent" - det har blivit kvar mycket efter julhelgen - och så ska det väll icke vara? Därför har jag, naturare som jag är ;-P, räknat ut att om vi börjar nu så kommer antal lussebullar minska i stadig takt så att nästa gång vi bakar, kommer den omgången stämma exakt till sista lussebullen, sista dan på julhelgen! ;-) bra va?


Nu ska ja ringa Lina för vi ska ut och promenera i november(nästan)natten :-P
Ciao!

tjuvlyssnat.se

Tänk vad kul saker man kan få höra på krogen ;-). "Hittade" dessa historier på tjuvlyssnat.se (:

Krogen 'On Anon', Piccadilly Circus, London

Man ~25 börjar prata med attraktiv mörkhårig kvinna ~23, som suttit vid bordet bredvid en stund.
Mannen: So where are you from?
Kvinnan: Italy, and you?
Mannen: Sweden.
Kvinnan: Oh that's interesting, please say something in Swedish, I'd like to hear something!
Mannen: Jag vill att du föder mina barn.
Kvinnan: Jag är från Stockholm. Jag måste gå nu!
___________________________________________


Utanför krog på Söder

Två killar ~25 står utanför krogen och röker, när en jättefull tjej kommer ut, går bakom hörnet och börjar spy.
Kille 1: Undrar vad hon har druckit, kan du inte gå och fråga för jag vill ha samma sak!
Kille 2: Vadå, vill du bli lika full som hon eller?
Kille 1: Ja, men det är klart! Orkar inte dricka massa öl, utan resultat!
Kille 2: Okej, jag går väl och frågar henne vad hon har druckit!
___________________________________________


Krogen X3M, Umeå

En snygg tjej ~25 står vid baren med ett par kompisar och väntar på sina drinkar. En överviktig och överförfriskad kille ~30 kommer fram
Killen: Vill du dansa?
Tjejen: Tyvärr, jag är straight.
Killen och hennes kompisar ser ut som frågetecken.
Tjejen: Ja, alltså, jag dansar bara med personer som inte har bröst!
___________________________________________


(En överförfriskad man 45+ i clubblazer, har raggat på samtliga kvinnor i baren inom loppet av en kvart, och går slutligen fram till en pandatjej 20+, som i väntan på någon löser ett korsord.)
Mannen: Men, sitteru här alldeles solokvist?! Ska jag hjälpa're me korsordet?! Ja e en jääävel på korsord, sörru! Ska'ru ha en Jäger?!
Tjejen: Vad heter du?
Mannen (förvånat): Eeh, Anders! Ska pappa hjälpa dig, lilla gumman?
Tjejen: Nä, jag klarar mig. Det står "Full dumjävla mansgris", sex bokstäver här, och ditt namn passade precis in.
Mannen: Men va faan... Hora!
Tjejen (leende): Tack! Det gick in under "Full dumjävla mansgris morsa", fyra bokstäver.
(Vakterna har nu uppmärksammat mannen, som blir avhyst.)
___________________________________________

(Bartender ber en kille som ska köpa öl om legitimation).
Bartender: Så du fyller år idag? Grattis!
Tjej: Fyller du år idag?
Kille: Ja!
Tjej: Och du firar här av alla ställen?! När JAG fyller 18 ska jag ha världens fest på nåt bättre ställe!
___________________________________________

Good night!


Jul, jul, strålande jul.

Kära vänner! nu är det cirkus 45 dagar kvar till vi får njuta av det godaste av allt, a.k.a JULEN! håller redan på och planerar för lite julklappar som ska ges bort men också, självklart ;-), vad jag själv önskar mig (:

min önskelista so far ;-) (inte så säker dock att ja kommer få alla dessa ;-P men man hoppas ju alltid..):
 

God Jul i förskott ;-)

Ciao!

Entertainment.

Har varit inne på svt's hemsida och kollat klipp från program som ingår i deras tablå nu en liten stund. Bland annat kollade jag på "Stå upp" som jag nämnde igår att jag skulle se. Då hann jag se de sista 5 minuterna, men under den lilla stunden skrattade jag oavbrutet. Därför var jag bara tvungen att spana in hela programmet på webben.. Stå upp = Mitt nya sysselsättning klockan 21.00 på onsdagar - det kan jag lova! Tomas Järvheden är en kung! ;-)

Gick igenom lite andra klipp och fastnade på programmet "Robins" klipphistorik. Damn it, Fillippa Bark, vilken tjej, ber om ursäkt, Robin, men din Zlatan-imitation ligger på amatörnivå i jämförelse med när hon uppenbarar sig i rutan ;-D Detta är vad som gäller: Skön, skönare, Filippa Bark no doubt about it!

några länkar till Filippas höjdpunkter:
http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=824008
http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=814190
http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=818623

 ~ Filippa Bark (spelas av Sissela Benn)

Ska nu fortsätta låta mig underhållas av Filippa, I have no life (;
have fun, ciao!

Ståupp!

Idag har inte hänt så mycket, stannade hemma från skolan, pågrund av att ja bara inte orkade gå. Jag skulle inte kunna bli mindre motiverad för plugg än vad jag är nu. Funderar seriöst på att bara ta ledigt en vecka för att vila ut mig hemma. Men då får man ju det problemet med ett ton läxor och prov när man kommer tillbaka... Någon som har ett tips på något annat man kan göra för att få upp motivationen?

Som sagt, har jag inte gjort så mycket idag - hel mysdag med Lisa som också var hemma, förkylning - bara inte jag blir förkyld nu också ;-} - film och spela spel (:

Nu ska jag dra vidare till teven där ett program som heter Ståupp. Såhär beskriver svt själva detta program: 
"Thomas Järvheden i klassisk ståupp-show där de bästa skämten bygger på avslöjanden av publikens egna berättelser, om klanterier och pinsamheter de förmodligen helst hade velat behålla för sig själva."
Det verkar ju lovande! (:

Ciao!


Day of today.

Idag orkar jag inte skriva något, hänvisar istället vidare till min andra blogg, för er som inte upptäckt den än ;-)

~ http://saraaau.blogspot.com/ ~

Ciao!


Fifth of November

Äntligen fungerar internet!! Har inte kunnat blogga på två hela dagar!! kan ni förstå vilka abstinensbesvär jag har haft, illamående, yrsel och inte minst huvudvärk!! haha, sjävklart skojas jag bara, men lite jobbigt har det :-P

Det har ju hunnit hände lite grejjer nu, efter senaste blogginlägget, tänkte börja med att berätta lite om:

Vad som hände i lördags: då vi (jag, Lina, Elin, Fia, Sofie, Becci såklart, Tuva, Sandra nr.1, Erica, Millan och Sandra nummer två :-P) tillbringade kvällen, först hos Becci och sedan på krogen/lyset. Var himla trevligt med "födelsedagsförfest" med bara tjejer. Det var mycket babbel och skoj. Mat, dricka, dryckesspel och "läskigt" tilltugg ("fingrar": fingerkex som var "inbäddade i mandelmassa, format som ett finger. En skalad mandel längst ut på ena sidan som föreställde nagel och lite blod, =röd karamellfärg, satte pricken över i:et ;-D smarriga var de kan jag säga)... Kvällens höjdpunkt var ABSOLUT när vi var hemma hos Becci, kul sedan också men inte riktigt i samma klass då ;-) På krogen var det rätt så mycket folk och skön stämning... Kvällens enda nackdel var dock vädret. Snö och blött som förstörde hår och smink och halkan var inte så kul heller, trodde fan jag skulle ramla och slå ihjäl mig. Upptäckte på lördags morgonen ett skrubbsår på knäet som jag vagt kommer ihåg att jag fick av just att ramla, kan dock inte sätta in denna händelse på plats och tid på natten ;-}
Jag åkte iallfall hem med kvart över två-bussen, efter att mycket oroligt letat igenom HELA handväskan, hällde ut allt på den blöta marken, efter mitt bankomatkort för att betala bussbiljetten. Som ni kan gissa hittade jag det tillslut och kunde säkert ta mig hem med bussen :-)

Hela långa gårdagen segade jag bara på, låg och ritade på en liten skiss för årets två pepparkakshus, ett hus hos mamma och ett hos pappa. Ett av de kommer nog få en liten "spökton" med ett torn, också ska jag göra lite läskiga detaljer till. Det andra vet jag inte än vad ja ska hitta på, någon som har ett förslag? kommentera gärna någon idé om ni har det (:

Idag var det första skoldagen efter lovet, jobbigt att återvända dit, som vanligt efter ledigheter. Trevligt att träffa mina musketörvänner, Frida och Kerstin, iallfall :-). Hem med 3-bussen och övningsköra från ica indal hem till pappa ;-)

Nu är dagen nästan till ändå och jag måste plugga lite matematik. Ciao!


Andra försöket.

WOHOOO!
Har alldeles nyss kommit hem från stan. Åkte in imorse med 08.40-bussen för att göra teoriprovet till körkortet, och gissa vad, JAG KLARADE DET!!!! ;-D ...träffade Carro på bussen som också skulle till vägverket för att göra provet. Och väll framme så träffar ja/vi på Eleine. Alla 3 gjorde provet, alla 3 klarade sig! ;-D härligt, girlpower!

Inte nog med att det gick som jag ville, det gick som jag trodde. Det var nämligen så att förra gången jag gjorde provet var jag mycket noggrann med att ingen skulle veta om att jag gjorde det. Den gången fick jag 50 poäng - lite surt, två poäng till och jag hade varit klar med teorin redan då. Men iallafall, därför tänkte jag att om jag den här gången gör tvärtom och berättar för så många jag kan - då blir resultatet tvärom också, alltså två poäng över gränsen = Godkänd ;-) vad tror ni inte händer då? JO, 54 POÄNG = 2 POÄNG ÖVER GRÄNSEN = VAD (skrockfulla) JAG TRODDE ;-D...

image21Nu längtar jag tills ikväll då det blir dubbelt firande, vi ska till den nyblivna 18-åringen Becci och fira henne (med alla goa vänner), sedan ska ja självklart fira mitt teoriprovsresultat! Allt visar på att den här kvällen kommer bli en succé! (: 
 
image22




Ciao!


Extreme blogmakeover.

Se så fint det har blivit här på min lilla bloggsida nu, iallfall snäppet bättre än förut. Hittade en annan blogg där det bara är massa guider och tips på hur man gör om alllt från bakgrundsbild och ändrar teckensnitt på länkarna. designadinblogg.blogg.se heter den (:


Tänkte bara ge ut en liten varning ännu en gång, håll er borta från vägarna idag, om ni värnar om era liv dvs. Om ni inte gör det, kan ni väll hålla er borta för min skull..? ;-) övningskörning är väll okej, men när de kommer massa bilar så srtessas jag så in i norden och blir nervös, darrig... uscha :-} tur att pappa finns vid min sida då sådant händer ;-D

Frukostdags nu, Ciao!


My superpower, "Manipulating Fire"

Hade inte så mycket att göra (kan inte sova...) så ja letade fram ett litet test: "What should your superpower be"?

Mitt resultat:  

Your Superpower Should Be Manipulating Fire
 You are intense, internally driven, and passionate.Your emotions are unpredictable - and they often get the better of you.
Both radiant and terrifying, people are drawn to you.At your most powerful, you feel like the world belongs to you.
Why you would be a good superhero: You are obsessive enough to give it your all.
Your biggest problem as a superhero: Your moodiness would make it difficult to control your powers


Testa dig du med! http://www.blogthings.com/whatshouldyoursuperpowerbequiz/ 


Ciao!


Last of october.

orkar inte beskriva i ord vad jag gjort idag(igår).... Visar lite bilder istället ;-)

 image18   

     


   

Ciao!

RSS 2.0