GRATTIS REBECCA!

Ja må hon leva,
Ja må hon leva,
Ja må hon leva ut i hundrade år,
För då ska hon skjutas,
Ja då ska hon skjutas,
Ja då ska hon skjutas på en skottkärra fram!


GRATTIS PÅ ARTONÅRSDAGEN BECCI!!! :-D

image13


facts and information about Sara Kristina Ulin

Namn: Sara Kristina Ulin
Födelsedag: den sjunde maj
Hemstad: Sundsvall (indal)
Ögonfärg: Blå
Hårfärg: ursprungligen blond, nu är dock den ett antal nyanser ifrån = orange
Längd: 1 och 60 jävla 9 - kunde jag inte fått en cm till, är det för mycket begärt? ;-)
Högerhänt/vänsterhänt: höger
Civilstatus: singel
Stjärntecken: oxen
Skostorlek: 40
Är dina föräldrar skilda: yes they are
Skor i dag: svart, blanka, lackdojjor
Svagheter: har svårt för att säga ifrån...
Rädslor: höjder, that's scary shit man.

Det första du tänker på när du vaknar: Kan inte tänka när jag precis vaknat, no brainactivity at all is working then.

Antal...
Personer du kysst: pass
Haft sex med: no comment
Syskon: två små söta systrar, Johanna och Lisa heter de (:
Piercings: bara i öronen, det räcker bra för mig.
Tatueringar: inga än så länge...

Framtiden...
Namn på barn: dotter: Engla! Son: Samuel!
Vad vill du bli när du blir gammal: en modern mormor, dvs. bakar bullar och allt sådant puttinuttigt men också inne på nya saker, typ som framtidens msn, datorer m.m.
Drömjobbet: Ett jobb där jag får hjälpa människor, en bra lön, trevliga arbetskamrater - helt enkelt ett jobb som jag vill gå till, inte något dom jag bävar för...

Favorit...
Mat: mammas underbara tjärknöl, med sås och ris (: mums!
Sport: fotboll som gäller
Djur: Hundar och hästar
Glass: vaniljglass med hackade hasselnötter och chokladsås eller hemmagjord hallonsorbet.
Godis: fazers choklad, den i blå förpackning!
Låt: just nu, "hidden" med bandet those dancing days
Nummer: 5, 9 och 34 (alla /föredetta/ matchtröjnummer)
Tuggummi: V6, en mintmak..
Helgdag: Lördagar
Årstid: sommar, fast vintern med julen är inte så dum den heller
Tandkrämsmak: spelar ingen roll.
Radiostation: P3, allra helst programmet "Christer" :-)

Ciao!


populär hemsida?

haha, gissa vad jag gjorde alldeles nyss? jag fick ett litet "informations/kunskaps-vilja-ha" så jag gick in på sundsvalls tidning för att kolla upp lite vad som hänt här runt omkring miitt "område". Vad hittar jag där, en webbfråga som ja tänkte att ja kunde svara på: "Du som går i skolan, vad gör du på novemberlovet?" Av 6 svarsalternativ svarade jag "annat" - när jag sedan får se resultatet av hela undersökningen, ja kolla själva:

ST-frågan
Alla skolor i Sundsvall har ledigt den här veckan. Varmt och ingen snö, vad gör du då?
Du som går i skolan: Vad gör du på novemberlovet?

Idrottar
0 (0%)

Läser
0 (0%)

Sover
0 (0%)

Träffar kompisar
0 (0%)

Sitter vid tv-dator
0 (0%)

Annat
1 (100%)



Totalt antal svar: 1
Frågan är öppen i 5 dygn och 22 timmar till


Mitt svar = Det enda svaret, Mitt svar = Vad alla gör på lovet? ;-D


Ciao!

En hög hög.

Seg morgon, idag kom jag inte ur sängen förrän 10 över 11! :-/ och jag som sa för några dagar sedan till lina och fia att "jag kliver alltid upp före klockan 10".. Men den här gången var ett undantag.
Förflyttade mig från sängen till soffan, vidare in i duschen, tillbaka till teven (trasdockorna!! :-D) & soffan ett tag och nu har jag hamnat här, vilket intressant liv.

Det var ju egentligen så, som jag skrev i bloggen igår, att jag och lina skulle på ikea idag, men vi har föflyttat den utflykten till imorgon istället. Då har vi hunnit få vårat studiebidrag. Därför har jag typ inga planer alls idag - ska plugga lite körkortsteori och mamma ville att ja skulle gå ut och kratta lite, ska göra som hon vill för en gångs skull ;-). Men egentligen tycker jag det är helt  värdelöst, krattandet, iallafall nu - inte senare, nu har ju inte ens alla löv fallit ner och lagt sig på marken, varför ska man kratta då? Hur mycket enklare att vänta tills det allra sista lövet lossnat från trädet, det blir ju roligare då också, då kan man slänga sig i en meter hög med löv, hög. Gud så kul att slänga sig nu, i en halv centimeter hög hög. Ska akta mig från att göra det idag, vill inte få ont i rumpedumpen...

Ciao!

Till och med 80 km/h.

Idag har jag fått hem mina efterlängtade filmer från lovefilm (företag där man bestämmer en lista över filmer på deras hemsida och så kostar det visst mycket beroende på om man vill ha en, två eller tre filmer hemskickade samtidigt - sedan när man sett de skickar man tillbaka.. om ni inte visste ;-] ). Den senaste, och sorgligt nog också den sista fick jag veta av Kerstin :-/ vad ska jag ta mig till utan Gunvald?! :-o ;-) de andra två filmerna är "Blades of glory" och "La vie en rosé" (film om edith piaf (: ) Ska nog slå mig ner och känna mig nerslagen framför någon av dessa ikväll ...

 ~ Gunvald,  also called Mikael Persbrandt ^^

Övningskörde som sagt idag, och det gick förvånansvärt bra, ja menar, ni har ju inte hört om någon frontal- eller allvarlig seriekrock här nära indal. Jag körde till och med 80 km/h på 86-an ;-) Tror nog att det finns chans att jag ger mig ut igen, det var ganska kul faktiskt :)

Ne, nu ska jag ringa Lina och höra lite om morgondagen, tider och så kanske elin skulle följa med, om hon ville :-)

Ciao!


First day Of "Autumn-holiday"

Gues what, idag ska Sara ge sig ut på så kallad övningskörning - om det blir på allmän väg är osäkert då jag knappt kan köra än. Hoppas på att det inte uppstår några olyckor bara ;-}
Detta är alltså den enda planen för idag. Gud så skönt det är med lov!!!



Pratade nyss med Lina, det blir en heldag på IKEA imorgon, då ska vi kolla igenom alla nyöppnade butiker i ett trevligt, lugnt tempo hela dan (:

Jo, angående "Ensam mamma söker", jag trodde ju att sista avsnittet var igår, satt där och ju närmare klockan tickade mot 10 ju mer förvirrad blev jag. Och när programmet slutade hade man fortfarande inte fått se "de ensamma mammornas" val. Det löste sig iaf med att det är ännu ett avsnitt, det sista... Och en sak till angående detta, jag har ångrat mig om Veronicas val, jag skrev ju en gång förut att jag tyckte hon skulle välja jonas, men efter lite fundering och efter att ha sett gårdagens program tycker jag nog att Magnus är ett bättre val för henne ;-)

  ~ Magnus Johansson (ensam mamma söker)

Nu ska jag kila iväg och äta lite frukost, Ciao!

Top note, definately! - och jag = "Övernormal"?

God, god, god, vilken röst denna kvinna har. Har inte riktigt tänkt på det förrän just i denna tidpunkt. Mariah Carey pratar jag om såklart! I första låten, Dreamlover på hennes skiva Musicbox  (1993) tar hon en ton som, som jag inte kan föreställa mig hur man kan ta?!! Helt obeskrivligt! Lyssna på den, förresten, lyssna på hela skivan musicbox. Hennes bästa låtar och musik av det jag hört av henne....

 ~ skivomslag till musicbox



IQ-test ;-) Lite för den som inte har så mycket att göra en söndags-månags-natt...
http://www.illvet.se/htm/IQTest/sv/

Mitt resultat, "övernormal".. Slå den du! ;-D
IV testrapport

 
  Namn: Sara
Ditt totalresultat:
118
Resultatkategori: Övernormal
Grattis till fullföljandet av IV-testet.
Klicka på "Skriv ut" i din browser, om du vill spara ditt testresultat.
 
Totalresultat
 
  

    
 
 
 
  Du fick bättre resultat än 88 % av populationen.


Ciao!

Weekend Of last october.

Spakväll i fredags, icke, istället blev det vedklyvning och staplande. Roligt, nej, men skitbra träning för armar och ryggen med ;-) Jag har måttlig träningsvärk idag - mina fina, välsvarvade muskler är inte vana att bli utsatt för sådant arbete..
Lördagen startade med, oväntat, ännu mera ved-tjoffs, hela långa dagen fram tills ungefär klockan 4. Efter mycket om och men, med att kanske laga och äta middag med Lina och Fia... Det slutade iaf med att vi inte åt eller lagade mat.. Klockan 6-7 någon gång tog jag iaf cyken till mamma där jag och fia möttes upp och promenixade mot Lina.

Hos Lina förberedde vi oss för att kanske åka in till stan, samt fick vi höra att GIF-arna gått vidare till allsvenskan och detaljer om hur det hela hade gått till, mest hela kvällen fick vi höra detta, av vår underbara gogumma Sofia a.k.a Fia.
Tillslut bestämde vi oss för att ge oss iväg till nattlivet i sundsvall, var mycket folk ute där, träffade bl.a. Elin där :-) men hittade inte rätta stämningen än då, tappade bort Fia :-} men det gick bra för henne - kul iaf att Lina också följde med, tack honey! (-;
Åkte hem med kvart över två-bussen, där träffade jag och Lina, Sandra och Becci - trevliga kamrater :) Några digitala fotografier och ett par powernapar senare var vi hemma i indal. Stupade i säng direkt när jag kommit innanför dörren. Trött efter den jobbiga veckan, såklart...

Idag, har vi gjort samma sak som igår - vedklyv-och staplande. Tråkigt, men också kul faktiskt, kan ni förstå vad glad man blir om man får ett vedträ att passa in perfekt i stapelhögen? Helt seriöst, men vi har väll hållit på med det här lite för länge nu.. ska ut igen nu efter den lilla pausen, och sedan klockan 8 ska jag se på sista avsnittet av "Ensam mamma söker" :) hoppas det går som jag vill: susanne väljer Måns, Lenita väljer Mattias & att Veronica väljer Jonas.

Susanne~Lenita~Veronica ("Ensam mamma söker")

Ciao!


Frida & Kerstin

image8 
En liten reminder från stockholm förra sommaren... Där vi hade riktigt skojjigt!

Ciao!

Emotional indicator instabile.

På hur bra/roligt/piggt humör man än är, vips kan det ändå dala på en endaste sekund. Det behöver inte vara något särskilt, bara en endaste liten, till synes obetydlig, grej.
Så kallade "grejer" som kan få mig på sämre och dåligt humör kan vara allt från att mamma säger att jag ska städa rummet, "det ser så skitigt ut", eller den klassiska "gud, vad sur du är" (blir man gladare om någon säger så kanske?), till att jag själv går och intalar mig själv saker, ex. att man går och oroar sig i onödan eller att man kanske tolkar ett sms på fel sätt och går och funderar mer och mer och blir på ilsknare och ilsknare humör...

Som tur är går ju dessa "sinnestämnings-sänkor" över, på en gång eller i och med att tiden går. Lite som "efter regn kommer solsken".. Vissa gånger kan det ju till och med kännas skönt att ha varit ledsen, sur eller arg, man blir liksom extra glad när det "hemska" väl är över...

Just idag har jag kännt av det här jag berättat om litegrann... Kanske för att det under ytan, för det mesta, ligger väldigt nära till hands. Varför har jag ingen aning om, och än mindre vet jag vad jag ska göra för att "få bort" det... Någon som har en idé på hur?
Iallafall, själva "utlösaren" idag var en liten ynka filmsnutt, en 5 minuter lång bit från Grey's anatomy ( http://www.youtube.com/watch?v=QzdXD_a-RB8  - när Denny dör, och Izzie blir helt förkrossad), som jag sa - "till synes obetydlig", kanske rent av löjligt den här gången men jag blev ändå känslosam, med lilla tåren i ögat...


Nu har solen kommit fram igen, ett litet dis hänger sig kvar på himlen, men det är nog också påväg att dra undan. Har börjat rikta in mig på helgen och självklart på det efterlängtade lovet, och de "grejerna" är såndana "grejer" som lyfter istället för att sänka humörmätaren...


Good night, (från en som hHoppas på ett händelserikt lov med många roliga och minnesvärda stunder!) Ciao!



Skoldagarna räknade....

Ja, så nu har jag alla prov och läxor gjorda, bara idag och imorron kvar, sedan en hel vecka borta från skolan (: Ska bli såååå skönt. Hade marinbiologiprov imorse, och det gick förvånansvärt bra - då jag började träna på det igår natt. Blev faktiskt på bra humör bara av det!

Nu ska jag gå på kemi! laboration ;-) ska försöka att inte spränga bort hela skolan.

Ciao!

Den 24 oktober.

Nu är det strax svenska-dax... Sedan är det dags för historiaprov, där resultatet, som sagt, kommer att bli ett IG! men det gör inte mig något alls, nu, är helt omotiverad och skulle inte kunna bry mig mindre nu om nånting rörande skolan...

 Let me introduce to you: Mr Music ~ Timothy Z. "Timbaland" Mosley.
Förstår inte hur han kan komma på hit efter hit efter hit, och bara bli bättre och bättre för varje gång. "senaste": I apologize med One republic ~ helt enkelt fantasktisk, har du inte hört den, gör det då snabbast möjligt! ;-)

Ciao!

To return.

Dagens innehåll är: besök på öppet hus på mittuniversitetet (lyssnade om hur vård- och socionomlinjerna "ser ut") + skolbio: "Att återvända" med Penelope Cruz i huvudrollen, en film med det mesta, mord, glädje, tårar. Kanske inte den bästa blandningen i vanliga fall, men detta var ett ovanligt fall, det var en mycket bra film. Även fast den också var på spanska...



______________________________________________________________

Morgondagens innehåll, som jag inte ser fram emot; svenska, historia - prov (har inte läst en enda sida i boken :-/ känner på mig att det kommer bli ett ICKE GODKÄNT resultat...) och marinbiologi, redovisning i ett grupparbete, jag har fått fram några enstaka meningar om "mitt område" : "Andra hot, än klimatförändringar, mot pingviner", lite nervös över hur det kommer att gå... Wish me luck...

Sängdags nu, ciao!


Final countdown.

experimenterade nyss fram en egen liten nedräkning, kolla får ni se vad fin den blev (;
http://www.time55.com/sv/nedrakning/?y=2009&m=may&d=7&h=0&mi=0&t=Sara-t55fyller-t5520-t55-5e55r-1t2t5-1t2t5-1t2t5-1t2t5&yn=Sara&c=re&mc=3 

Apropå förra inlägget,

Jag var bara tvungen, att kolla hur lång tid det är kvar tills "årets höjdpunkt" ;-)
Det är endast 62 dagar, 10 timmar, 7 minuter och 21 sekunder kvar!!!! Och klockan bara fortsätter ticka, sekund för sekund, närmare och närmare JULAFTON!
Tror jag ska ta och skriva min önskelista snart för att bli av med lite julkänslor som kom upp i och med dessa inlägg (:

Ciao!


Två utmaningar -

Den första utmaningen: "3saker" (från fia):

*Tre jobb jag haft i mitt liv:
Kasaörska & alt-i-allo på ica indal
Dagisfröken på indals dagis
Serverat mat och lagat mat på Oscar's (prao..)

*Tre platser där jag har bott:
Indal, pappa
Matfors (mormor)
Indal igen, mamma ;-)

*Tre serier jag gillar att se på TV:
Navy CIS
American idol, klassskillnad mellan det och Sveriges "idol"
Ensam mamma söker, så härliga människor ;-D hundratusentals gånger bättre en "bonde söker fru"

*Tre av mina favoriträtter:
Lasagne
mammas tjärknöl med sås och potatis, mums!
Kycklingwok

*Tre platser där jag helst skulle vilja vara just nu:
Hemma i sängen och sova.
I framtiden, när jag gått klart skolan, har egen lägenhet och ett underbart liv :-P
Spanien, Grekland eller kanske Italien, sola & bada, piña colada ;-)

 <- något sådant skulle ej sitta fel.
____________________________________________________

Den andra utmaningen, utmanad av Fia och Rebecca (;

Regler: "Bloggaren skriver 8 fakta/vanor om sig själv. Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/vanor och skriver in dessa regler. I slutet av inlägget skriver du 4 personer som du utmanar och skriver deras namn.Glöm inte att lämna en kommentar om utmaningen i deras kommentarrutor på deras bloggar, så dom vet att dom har blivit utmanade och läser ditt blogginlägg."

1. Jag tycker att julen är årets höjdpunkt! Till och med bättre än min egen födelsedag. Allt är så mysigt och fint, snön som faller utanför fönstret, den härliga doften av julmat och all den vackra dekorationen med ljusstakar, julgranen, julstjärnor och glitter.. .Jag längtar.
2. Choklad är min stora passion, älskar det och den som kom på hur att göra det.
3. Jag har väldigt lätt för att säga att jag ska göra saker,men, när det kommer till att göra de blir det desto jobbigare
4. DÅLIGT MINNE! Att till exempel komma ihåg att jag ska ringa upp mina vänner, kanske hjälpa mamma att hänga upp tvätten m.m är ett problem jag har ;-}
5. Jag har väldigt lätt för att fastna framför teven, "bara det programmet, och det.." osv...
6. Gör allt i sista minuten, är väll ett resultat av att jag är en dålig planerare.
7. Spela fotboll har varit lite ouppskattat av mig nu ett tag men känslorna börjar komma tillbaka ;-)
8. Är lite nyfiken av mig så ja tjuvläser litegrann lite var som helst, i andras bloggar ;-)

Nu när jag har antagit utmaning och slutfört den så får jag utmana 4 stycken....
men, jag tänkte såhär, att jag lämnar de 4 utmaningarna öppna, istället kan den som vill copy and paste ;-)

Nu har jag fysik alldeles strax, ska gå och leta upp Frida och Kerstin, Ciao!


Helg

Fotbollsavslutning med laget i fredags kan sammanfattas i 11 ord: Singstar, dans, mat, övernattning med "Kopps", kladdkaka och 5 kg godis!  Resten kan ni lista ut själva, att vi hade en "wunderbar" kväll! ;-)

Sara-Lina-kväll igår - där vi i stort sett gjorde samma saker som på fredagen. Skillnader, ingen övernattning och filmen "kopps" blev utbytt med "Material girls", det var också så att de där 5 kg snarare var kanske 0,5 kg och kladdkakan var uppäten... Men i stort sett samma ;-)

Till sist, idag, söndag, värsta dan på veckan... Dan innan helvetesdan! Så tungt känns det för mig att gå till skolan, jag skulle inte palla mer, om det inte vore för Kerstin och Frida... Bara jag tar mig igenom den här veckan så kan jag pusta ut en stund några dagar på lovet, 5 underbara dagar fria från skola. Det hjälper bara av att tänka på det.

Det sista jag skriver här idag(inatt) vill jag tillägna en person som heter Eva Nazemson, jag jag känner henne inte, jag har aldrig pratat med henne... den enda anledningen till att jag överhuvudtaget hört hennes namn är för att jag har sett henne spy i teve. Såg ett (-> http://www.youtube.com/watch?v=kiiA0qH58wE&mode=related&search= ) filmklipp på youtube för några veckor sedan där hon då spydde i direktsändning (ni har antagligen redan hört om och/eller sett det..). Jag tänkte inte så mycket mer på det förutom att jag tyckte att hon ändå räddade situationen helt enormt bra. Hade det varit jag själv, då hade jag nog gått under jorden tills jag blivit gammal och grå - så ingen skulle känna igen mig ;-D Kom att tänka på nu i efterhand att det var inte bara "helt enormt bra" utan helt jäkla fantastiskt hur hon klarade av att fortsätta, att hålla god min osv. Ville därför nämna henne i denna blogg ikväll (: (eva namezon)

Nu är jag alldeles för trött för att skriva mer. God natt! Ciao! 


Same mistake!

Vad tror ni inte händer nu när jag ska skriva och spara mitt blogginlägg? jo, samma j***a sak som förra gången. Jag satt till och med och tänkte nu att jag skulle kopiera all text innan jag publicerade! men sådant är bara saker man tänker att man ska göra och sedan glömmer bort i samma stund! Såklart! Jag som suttit och skrivit ner helgens bravader ännu en gång i en ny tappning (då jag inte har minne att komma ihåg allt jag skrev då).
Eftersom jag nu har lite tid över skriver jag vad som hänt i helgen i punktform! klaga inte, har suttit och kämpat med det i vanlig "textform" 2 gånger, blir ingen tredje gillt.

Fredag ~ hemmakväll(=teve/filmkväll) hos och med pappa och systrarna. 

Lördag ~ vakna kl. 8 - buss till stan kl.09.20. Shoppa loss för 1000 kr. Åka hem 13.15. Hemma ca. 14.00. 
                 städa rummet: plocka upp kläder från golvet, från stolar, från sängen och lägga prydligt ihopvikta i 
                 garderoben. Åka in till stan igen, till granloholm, till Saras, alias Fias syster, lägenhet. Där hann vi göra
                 en låttext "Jag ska köpa en bil, jag ska köpa en bil" ;-) internt skämt. Ungefär klockan 10 åkte vi ner till 
                 stan, träffade Gunno, som erbjöd oss skjuts fram och tillbaka til indal - då Fia (host*klant*) glömt sitt 
                 pass hemma. Tilllbaka på stan och siktet inställt på irish, liquid och coppers (bk). Fram och tillbaka, ut 
                 och in på de ställena hela natten lång. Hur kul som helst! ;-) (lite tråkigt i efterhand att kolla på kvittona
                 bara, 5 drinkar = 500 kronor :-S ...) När coppers (bk) stängt slog jag och Fia följe med två killar, Joel och 
                 Linus på "efterfest" till bosvedjan. Inte så mycket drag där :-P så vid 6-7-8-tiden la vi oss och sov istället.
                  
Söndag ~ vaknade och vid två-tiden tog jag och Fia bussen ner till navet för att ta indalsbussen hem 15.15. De få

                  sista timmarna av söndagsdygnet ägnade jag åt att bota min trött- och sliten-sjuka med att mysa framför 
                  filmen "about a boy". Sedan när jag släckte lampan slocknade också jag direkt.

Nu längtar jag till helgen, ska gå på lagfest och plugga och försöka vila lite med, kommer den kombinationen funka? antagligen inte, men fösöka går ju alltid ;-)

Ciao!


Fan, fan, fan

åter igen, FAN!

har suttit nu i cirkus en halvtimme och skrivit, min livshistoria skulle man kunna tro. Bara för er skull, vad händer inte då? jo, jag loggas ut från sidan och allt försvinner. ja, jag har kollat på översikten men det sparades inte ens som ett utkast! Less som fan blir jag när sådant händer. Ni får därför njuta av mina bravader på senaste tid i ett senare blogginlägg. Sorry, not my fault.

Ciao!

Fega jävlar

Ja, fega jävlar, det är vad jag tänker ta upp nu. Sådana personer som inte vågar stå för sin egna åsikt utan gömmer sig bakom andra eller bara bakom ordet "anonym".
En stor faktor i det här problemet, för det är ett problem - varför kommer jag till senare, är internet. Jag undrar hur många av de som skriver på internet verkligen visar "sitt rätta jag". Exempel kan vara, skumma gamla gubbar som lurar unga tjejer/killar, eller så kan det vara personer som skriver dumma saker, mobbar och trakasserar andra - och detta utan att sätta stämpel på vem man är. Jag kan bara säga en sak. Fegt.
Sådant här sker ju inte heller bara ute på nätet, nej, pratade nyligen med en kompis om det här. Hon gav då ett exempel på hur folk som ringer till henne på hennes jobb, eniro kundtjänst, kan vara hur otrevliga som helst. Trots att honi själva verket gör de en tjänst. Skulle de våga uttrycka sig likadant om situationen istället innebar att de pratade med varandra ansikte mot ansikte istället för ansikte - telefon?

Varför kan man ju fråga sig? Varför väljer folk att vara anonyma? Och, VARFÖR ÄR DET ETT PROBLEM? Jo, mitt svar på det är för att allt blir ju så himla lätt då. Inga frågor att besvara om (just) varför man skrev som man skrev. Inga jobbiga kommentarer, ingenting, iallafall inget riktat personligen mot den anonyma personen. Jag vill inte klanka ner på HELA grejen med att kunna vara anonym, visst kan det också vara bra att de som inte vågar uttrycka åsikt annars kan göra det, så länge de inte uttrycker sig i negativ anda....

En liten nöt att tänka på kanske?

Ciao!


Sista lektionen, onsdag = första lektionen, torsdag...

Suck! sitter åter igen och lyssnar på Krister, på en lektion i ämnet marinbiologi.. Allmänt trött för att lyssna på någon genomgång alls just nu och att det är Krister som håller i denna gör INTE saken bättre. Sjöpungar och alger är det vi får lyssna om, på, intressant va? ;-)

Torsdagar är de jobbigaste skoldagarna på hela veckan, börjar halv 9 och slutar kvart i 5. Ska iallafall bli lite kul att efter skolan gå på stan med Johanna, måste köpa något att ha på mig till helgen (:

Ne, nu ska ja ägna resten av lektionen åt att faktiskt arbeta, Ciao!

Te(rr)oriprov!

Vad ska man göra? Jag hamnade på fel sida om gränsen, gränsen för att klara teoriprov för körkort ... gissa hur många poäng jag hade? 50, två poäng ifrån ett "G", istället stog det med feta, röda bokstäver "icke godkänt". Ja, det är väll bara att se detta så positivt som möjligt, jag vet ju iallafall hur allt går till nu för nästa gång - med fotografering och själva provet. Ska boka nästa prov nu, ni kan ju hålla tummarna lite då och då, ni får inte veta exakt när ;-), så kanske jag hamnar 2 poäng ÖVER gränsen nästa gång...


Sitter på skolan och arbetar med ett arbete i marinbiologi, med inriktning på pingviner. Tungt, efter en hel skoldag... Lite kul iallafall när man hittar sådana här bilder ;-)
 

Ciao!

Magnus Uggla, vilken härlig kille!

[!cid__DSC00465.jpg]

Magnus Uggla i imitationspose av Ernst ;-D magnusuggla.nu - LÄS HANS BLOGG!

Tillägnat världens bästa!

Har nu suttit och kollat igenom hela mitt bildarkiv, och jag har ångest!! ni måste hjälpa mig... . .
Saknar verkligen min riktigt blonda hårfärg, men, på samma gång saknar jag också den mörkbruna färgen jag hade i somras... Ärligt, säg, vad tycker ni jag passar bäst i? Inte utifrån vad som är "mest Sara", helt enkelt vilket är snyggast? ;-) Kommentera, och svara ärligt. Tack!


Här nedan, några av bilderna jag hittade och ett litet tack till er som alltid står ut med mig ;-)

 Mina systrar, är så stolt över att jag kan kalla mig eran syster.. .  .
 My girrls, enjoys every moment with you guys ;-) tillbakablickar & det vi gör i nuet ...
 Frida & Kerstin, what would I do without you?.. . ..




Busy weekend!

"Back in business" var det ju, jomen säkert, har jag inte lyckats med att INTE blogga på en hel vecka? Joo, det som skulle bli helt nya tider när jag skulle bli helt "devoted to blogging" ;-D nu är en sak helt säker iaf, JAG SKA BÄTTRA MIG! ;-)
__________________________________________________________________________________

Helgen har varit helt grymm kan jag lova, första dagen, fredag: sovmorgon till 9(!), bara 2 lektioner varav en idrottslektion... som jag inte behövde vara med på, pgr. knät. Istället fick jag sitta på sidan och underhållas av mina kära klasskamrater som medverkade i en självförsvarskurs som hölls av,,, POLISEN! 
Skoldan, slut vid kvart i 3 och buss hem med syster kvart över 3... Väl hemma började jag förbereda lite inför kvällen, då vi, jag Lina och Fia, skulle ha SPA-kväll :-). Change of plans.. kvällen ägnades istället för ansiktsmasker och hårinpackningar åt en kväll inne i stan, ute i sulå (far far away, men mucho mucho kul ;-D), och tills sist på krogen, där det inte var vidare skoj,,, Hemåt drog vi efter inte ens en timme på coppers, fick skjuts av 2 snälla klasskompisar till Lina.

Dag 2, på helgen, Lördag, ägnades mest åt körkortsteori-pluggande, snart dags nu för mig att testa mina kunskaper i det "ökända" teoriprovet ;-D. Hann med att vara lite med Lisa också på kvällen, ensamma hemma ;-) vi såg på två filmer, nya Beck - mycket bra, men också mycket tragisk, samt "The pursuit of happyness", en JÄTTEFIN FILM, med världens bästa skådespelare och hans son, nämligen, mr. Will Smith & Jaden Smith. SE BÄGGE FILMERNA! Recomendation! ;-)

Tredje och sista dagen på helgen, söndag, var mest bara slappdag, klev upp vid halv 10 och såg på teve, där jag fastnade i några timmar, på eftermiddan någon gång ringde jag Lina & Fia, våldgästning av indals bio var på gång ;-)  när klockan var 6 begav Fia och jag oss till höreborg, där vi träffade Lina. Väl inne i biosalongen möttes vi av en NÄSTAN tom "biosalong". Den enda publiken som fanns där var vi och några tioåringar ;-D "The Simpsons Movie" lockade tydligen inte så mycket folk :-P vilket jag kna förstå efter att ha sett den. Värd att se om man inte har något annat att göra, men väljer jag mellan denna och filmerna vi såg på lördan, blir det ett MYCKET självklart val. Så bra var den..

Nä, nu ska jag sluta skriva för min(a) kära vän(ner) Kerstin (och Frida lite ;-P...) vill inte vänta längre ;-)
Fysiken står för dörren, unfourtanely ;-S :-P Ciao!

Back in business!

Dags för mig att ta tag i skrivandet igen. Har latat till mig och fastnat i en liten skrivsvacka, inspirationen har varit låg och kreativiteten har varit i motsats till att, som man brukar säga, "flöda". Men nu tror jag faktiskt att det börjar ljusna lite, jag börjar ta mig uppför backen, påväg mot toppen på berget istället för längst ner i dalen.

Nu på senaste tiden har det inte hänt så mycket, inget som är så pass intressant att skriva här...

Sista matchen igår, mot Matfors på thulevallen, förlust 2-1 och jag har gjort illa knäet.. Sitter på mammas jobb just nu och väntar på att vi ska åka på akuten så jag får kolla upp det. Är en aning orolig då jag inte ens kan stödja på det... Tiden får visa hur det går...

Börjar klockan 12 idag, har fysik och kemi - känner mig inte det minsta taggad för att gå till skolan. Jag förstår inte hur jag ska orka mig igenom det här året, är redan hur skolless som helst...usch!

Ha de gött, wish me luck nu ska ja iväg till akuten!


RSS 2.0