Die Schule, the school, skolan.

Lite skola emellanåt gör helg och ledighet hur mycket bättre som helst. Vilken är den egentliga orsaken att jag överhuvudtaget syns här på västermalm. Kom hit för cirka 20-30 minuter, har inte så mycket att göra - pratar lite med Martin, som är den enda från klassen som också dykt upp här. Innan han kom var jag faktiskt lite orolig att jag missat att vi kanske inte hade någon religion, som är vår första lektion idag. Fick reda på att vi inte har någon idrott idag, och jag som släpat med mig min tjocka, TUNGA, väska - ucha, min nacke/rygg/axel blir inte direkt bättre av att dra runt på den, gör det därför så lite som möjligt...

Nu börjar lektionen om 7 minuter. Tiden har ändå gått rätt så snabbt nu den senaste halvtimmen så förhoppningsvis går de resterande 420 sekunderna lika smärtfritt ;) 

Ska plocka ihop böcker, penna och sudd nu och bege mig till samhällskorridioren och klassrummet så jag inte blir försenad. Ciao!

Might show up.

Gatufesten, nu är 25 av 40 artister klara för iår. Om jag ska vara ärlig hade jag inte några större planer på att gå iår. 2007 års upplaga av Gf var inte lyckad alls... Men, när jag fick se artistlistan! Några bra artister som jag vill kolla på, så det blir nog minst ett besök ;) Någon som vill gå med mig och kolla på några av de artister jag skrivit här nedan, som har fetstil alltså? (:

Gatufesten, artister, -08

  • Gary Moore
    - En av två exklusiva speningar i Sverige 2008!
  • The Ark
    - Exklusivt, ENDA spelningen i Sverige under 2008!
  • Mando Diao
  • Amy Diamond
  • TIngsek
  • Escobar
  • Hardcore Superstars
  • E.M.D.
  • Petter
  • Millencolin
  • Adam Tensta
  • Mange Schmidt
  • Soilwork
  • Timo Räisänen
  • Hästpojken
  • Jill Johnsson
  • Crash Diet
  • Vincent
  • Sven-Ingvars
  • Evergrey
  • Patrik Isaksson
  • Motoboy
  • Elin Sigvardsson

  • Nu väntar, som sagt soffan och teven.. Ciao!


    Un-fit for fight.

    Fighten=skolan. Har blivit sjuk, magsjuka eller något. Började igår, behöver nog inte skriva hur det började - det är nog ganska självklart när man har magsjuka, eller liknande åkomma... Har sovit fram till typ nu, är helt slut i kroppen och i huvudet. Det är inte roligt alls. Jag har ingen avslagen cola eller blåbärssoppa att livnära mig på heller... Det brukar ju fungera lite bra iaf..

    Nu missar jag ytterligare lektioner idag också, religion & biologi, och antagligen imorgon med... Var in och kollade min frånvaro på skolhemsidan, så här fin är den :(

    BI1202, Biologi B5 tim 
    BI1203, Biologi - breddning, Bioteknik2 tim 40 min
    FY1202, Fysik B4 tim 45 min
    IDH1202, Idrott och hälsa B1 tim 25 min
    MA1206, Matematik - breddning6 tim 50 min
    RE1201, Religionskunskap A2 tim 50 min
     
       
    Fast det mesta är ju så kallad giltig frånvaro, och matten har jag nu slutat (behövde inte den kursen - fick 50 extra då..) men jag har missat hur mycket som helst av det jag måste lära mig för att klara dessa kurser. Helt och hållet mitt fel, men det är så kämpigt nu med skolan att jag knappt klarar en hel vecka. Sportlovet nästa vecka har helt perfekt timeing..

    Apropå sportlov, jag har inte en endaste sak planerad. Jag ska ta varje dag som den kommer. Sova länge eller kanske kliva upp tidigt och ta en härlig morgonpromenad med hundarna. Gå till sängs sent, eller lägga mig och sova vid klockan 8, som ett litet barn. Alla dagar är helt öppna för vad som helst! Det var längesedan ett lov var så för mig. Nu senast var det jullovet, då var det jul och sedan Vemdalen-resan som bokade upp mina lovdagar. Hade hur kul som helst i fjällen och julen var mysig gånger 1000, men det blir inte ett till sådant lov nu. Som sagt ska jag bara ha det lugnt och skönt... (Blev många antal av ordet lov, 6, 7 med det i denna mening.. ;P)

    Nu ska jag lägga mig framför teven och tillbringa det mesta av dagen där, liggande.. Ha det bra, hoppas ni mår bra. Ciao!


    Måndag morgon.

    En fantastisk sak har skett! Jag är på skolan på en måndagmorgon, för första gången på 3 eller 4 veckor ;-D Har precis ätit min frukost, bestående av skolfikets baguett och apelsinjuice till...

    Nu börjar min lektion strax, bioteknik - då lär jag väöl få skäll för ej gjord labbsammanfattningsläxa.. usch.

    Adios


    efter träning.

    Har precis kommit hem från fotbollen. Roligt, men samtidigt krävande, fysiskt sett. Men att se alla gamla, kära vänner från laget, höjde verkligen mitt humör för att träna (:
    Liten nackdel är att av all kalluften har jag nu skapat mig en ganska så hygglig "röka-ett-paket-cigaretter-om-dagen-tant-röst". Låter lite som att Sanna Bråding skulle ha en rostmacka nertryckt i halsen.. Nicht gut.

    Ska strax åka till pappa & hoppa in i duschen där - Growse, I know, men sån är jag.
    Packa för fulla slanten igen är det som gäller nu då. Allt ska kommas ihåg, till och med en sådan liten, till synes utifrån, obetydlig sak som arvingarnas gamla skiva (som jag berättat tidigare om att jag hittat - den kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta) ;-)

    Tänkte avsluta detta inlägg, och antagligen dagens bloggande med några härliga låtar jag hörde på P3 idag, vilken är den absolut bästa radiokanalen. Några som jag hört förut och några som bara tog mig med storm!

    Artist ~ låt:

    Madcon ~ Beggin.
    Rooney ~ When did your heart go missing.
    Arctic Monkeys ~ Teddy Picker.
    Estelle feat. Kanye West - American boy.

    Ciao!


    Foetboll.

    Klarrrt! Ska på träning ikväll ändå. Utomhus och konstgräs. Yummie. Har börjat ändra lite åsikt om huruvida det kommer vara kul eller inte. Jag var till största del skeptisk först, eftersom jag har sådan himla dålig - och då menar jag verkligen DÅLIG kondition. Men det är väl den största anledningen att gå och träna egentligen...
    Själva huvudträningen ska nog bli riktigt skoj, lite skjuta och spela (förhoppningsvis). Det jag fasar för är fyspasset på en halvtimme som vi ska ha efteråt. Då kommer min riktiga konditionsnivå visa sitt yttre. Wish me luck! (Hur säger man det på svenska? - eller vet ni någon mening som motsvarar den? lycka mig till, låter bara konstigt..)

    Adios Amigos!

    Death test.

    "According to our research, you'll be dead by: April 2068
    - probable cause -  Heartattack

    YOU DIE 83.0 years old

    Average female life span: 77.1 years
    As you can plainly see, you have more health and vitality than the average woman.

    How I will die:

    56 % Heart attack
    24 % car accident
    13 % loneliness
    5 % drowning of the lungs
    2 % wounds

    "You have 21993.0 days left on this earth.You've already lived 27% of your life".

    Läskigt. Enligt det här "testet" har jag bara 73 % kvar av mitt liv :-[ Eller iförsig, kan jag ju
    ändå inte ha mer än 100 % av mitt liv kvar - så det är väl rätt så bra siffror ändå :-P
    Testa du med! http://www.okcupid.com/death

    Ciao!

    Delicious.


      Är han inte en riktig heting?   
      James McAvoy heter han.  
      För er som inte visste det..   
      Fick upp ögonen, som det så fint
      heter, för honom när jag såg
      filmen Försoning (som jag skrivit
      tidigare). Inte en sån där kille, med 
      perfekta tänder, helt symmetriskt   
      ansikte eller med rak och "fin" näsa.   
      Nej, helt naturligt sötsexig ;)   
      Om det är någon som råkar känna   
      honom eller umgås i hans kretsar,  
      hör av er (; haha, in my dreams..    



    Fysik var det jag skulle göra idag, går inte vidare bra alls, jag och min dator tycks
    ha en alldeles speciell dragningskraft mellan oss. Och den stör mitt pluggande inte
    lite mycket. Men nu ska jag ta mig i kragen och räkna iallafall ett tal ;) Morsning!  
     

    Fint väder.

    Ooo, så fint väder det är ute. Härligt att vakna när solens strålar försiktigt letar sig in genom fönstret och lyser upp hela rummet. Man hinner liksom vakna i själven innan ögonen och hjärnan fattar att det är dags att kliva upp. Och det gillar jag. Istället för att vakna pang-boom och veta att fastän man är hur trött som helst MÅSTE man ändå kliva upp i nästan, precis samma tillfälle man vaknar. Alltså gillar jag ljusa morgnar (:

    Blev en lång natt igår - jag och Lisa hade lite skoj och satt inne på Blip, spelsajt, därvi spelade Deal or No Deal & Jeapordy. Kul - men vi var inte speciellt bra varken på att gissa rätt väskor eller att svara rätt på frågor (förutom när vi spelade Harry P -jeapordy, det var vi grymma på ;-]).

    Nu, idag har jag inget planerat alls, förutom att jag nog måste på träningen. Aa jag skrev måste. Varför? Jag känner ingen lust alls för att spela. Förhoppningsvis infinner den sig när jag väl är där...

    Nu frukostdags, see you later. Tjing!

    Student -08

    Hittade en liten, ful, "nedräknings-sida". Gjorde min egna lilla nedräkning, så nu vet jag att det är precis 108 dagar, 1 timme och 20 minuter kvar tills den dag jag, och alla sista-års-elever på min skola, tar STUDENTEN!!
    Nu för att jag ska kunna glädjas ju fler dagar som går, och desto färre det är kvar dit, sparar jag länken till den här FULA "nedräkningssidan".
    http://www.time55.com/sv/nedrakning/?y=2008&m=jun&d=11&h=0&mi=0&t=STUDENT-1t2t5-1t2t5&yn=Sara&c=ye&mc=1

    Nu är det läggdags för mig, ska upp tidigt imorgon och plugga ytterligare. Fysik till tusen. Fy fan vad tråkigt. 
    God Natt.

    Helt otroligt.

    Sämsta låtarna jag har någonsin hört, i melodifestivalen!! Pausunderhållningen var bättre än bidragen.
    Som tur är räddas HELA kvällen och Linköpings"festen" av BJÖRN GUSTAVSSON! Hans kärleksförklaring till Carina Berg var den bästa, roligaste kärleksförklaring jag någonsin sett eller hört.
    Ska fortsätta kolla på resterande avsnitt bara för att få se hans snygga nuna och hans fantastiska framträdanden!



    Måste slinka in att Kristian Luuk som programledare för hela kalabaliken ändå är hur proffsig som helst, oavsett innehåll. Hans kommentar att Caracola gick vidare till andra chansen och ska möta Ola där: "Då blir det en teenage-fight" såå härlig!

    Melodifestivalen.

    Började nyss kolla på melodifestivalen - den första närkontakten för "oss" iår.

    Det första bidraget jag fick se, Thèrése någon. Inte bra, halvt operainspirerad låt. Passar inte någonstans, absolut inte i meoldifestivalsammanhang!

    Patrik Isaksson, snyggt stylad, lite punkaktig frisyr med kavaj och en blandning mellan slips och fluga. Låten då, själva huvuddelen av framträdandet - även om det hade varit en annan artist som sjöng denna låt, då hade jag ändå gissat mig till att Patrik Isaksson hade gjort den innan, och versionen jag hörde var en cover. Kan han aldrig förnya sitt sound, bara lite?

    Just nu är det Tuttifrutti-trion, eller ursäkta, Caracola, som uppträder. En härlig blandning av färger. Bra. Bra röster, men inte någon bra låt.

    Ainbusk, inte dags för melodifestivalspensionering för de? Låten låter inte bra, har gått cirka en halv minut och jag är redan trött på deras gnällsång.

    Strax är det Eskobar som sista bidrag i Linköpingsdeltävlingen. Vet inte så jättemycket om de faktiskt.. Men jag hoppas de höjer tävlingsnivån.

    Nu ska jag följa hela utvecklingen av tävlingen, slaviskt, resten av kvällen. Svarar ej på varken samtal, sms eller mail ;) skämt åsido - det behövdes en liten skojig klang nu i slutet av bloggen - upptäckte att jag låtit inte allt för positiv..


    TjingTjing!


    Music.

    Som jag skulle vilja kunna spela, just for fun ;)

    En kille som är grym på ukelele ~ http://www.snabbstart.com/film/862e146469
    Tevespelet SuperMario-signaturen, på piano ~ http://www.snabbstart.com/film/8d2d840473

    Pianomelodier i ett medley, ett disneymedley (:


    Lite annan slags musik, sådan som ligger på min telefon och jag lyssnar på dagligen är bland annat:
    Adam Tensta - My cool
    Adele - Chasing pavements
    Amanda Jensen - Do you love me
    Amy Winehouse - Back to black
    Amy Winehouse - Tears dry on their own
    E.M.D -All for
    Fat boy slim - Wonderful night
    Guided by voices - Hold on hope
    John Legend - They say
    John Mayer - 3x5
    John Mayer - Daughters
    John Mayer - Dreaming with a broken heart
    Kanye West - Big brother
    Kanye West feat. Chris Martin - Homecoming
    Lazee - Rock away
    Linkin Park - Bleed it out
    Lupe Fiasco - Superstar
    Mange Schmidt feat. Ken - Gömma mig
    My chemical romance - I don't love you
    My chemical romance - Famous last words
    Paolo Nutini - Last request
    Petter feat. Säkert - Logiskt
    Queen - Don't stop me now
    Takida - Curly Sue
    The last good night - Pictures of you
    Vincent - Paradise

    -med flera. Lite segdragen lista kanske... Ähh, shit the same.

    Nu måste jag plugga fysik, för andra gången idag. Adios! 


    Lördagsförmiddag/dag.

    Kors i taken,
    Äntligen vaken!

    Har efter en god natts sömn nu vaknat. Slank ner i duschen för en stund sedan, så nu doftar jag gott. Idag ska jag plugga. Väldigt trevligt va? Fysikprovet som väntar på tisdag sätter stopp för alla sorters socialt umgänge. Jag kommer att sitta och trycka inne på mitt rum som värsta enstöringen nästan hela helgen... Men jag antar att jag kan offra en helg för ett möjligt bättre betyg i fysik, där det verkligen skulle vara kul med det bättre av de två betyg jag för tillfället ligger och gränsar mellan...

    Ne nu skriker mamma att jag ska städa, "plocka upp dina kläder", "ta undan efter dig". Ibland står jag verkligen inte ut med henne. Lika bra att jag gör någonting nu, annars blir hon inte trevlig att ha att göra med...

    Ciao!

    HulkSara m.f.

     Resultatet av att ha lite att göra i samband med att inte kunna somna..

          

    Originalet/n:
        

    Twentysecond of February.

    Nu har jag kirrat lite ny info om mig själv, dock inte vidare mycket, en ny profilbild har också letat sig hit - med lite hjälp från Kerstin. Värdefull lärdom om hur man ändrar format på bilder fick jag lära mig (:

    Äntligen dags för singstar med systeryster Lisa, man brukar ju säga bättre sent än aldrig. Och jag kan ju inte säga emot att det är sent nu, men det är aldrig försent för lite skrålande fulsång, åtminstone inte en fredagkväll. Bara vi inte väcker hela indal (som ju har ett sådant jättestort invånarantal)..

     
    Jag har världens vackraste systrar. Här, ovan, en bild på den snyggaste av de, primadonnan Lisa (;

    Gutes Nacht, Tjing!

    Ett snabbt,

    kort enkelt inlägg.
    Med en snabb, kort, svår fråga.
    Hur gör man om man vill få en bild att byta format, i detta fall från PNG till JPG? Anyone?

    Ciao!

    Hemmakväll.

    Ikväll ska jag bara stanna hemma och ta det lugnt. Lisa och jag är hemma själv så vi ska se på lite film och tävla mot varandra i singstar. Tävlingsinriktad som jag är, är jag väldigt mån om att vinna ;)
    Just för tillfället kollar jag på "gamla" avsnitt på 3-ans, Sjukhuset, också har jag kollat på Kustbevakarna & SSRS. Diggar Nisse & Johan i det programmet, så sköna kommentarer de har!
    TV3 Sjukhuset




    Tjing!


    Allvar.

    Jorden. En plats vi människor får spendera olika mycket tid på, innan det är dags att dra vidare. En plats där mina förfäder levt. Mormor, mormors mor, farmor, farmors mor, farfar, farfars far, morfar, morfars far. (Går inte att säga tillräckligt många gånger.) Alla har de en gång i tiden (eller fortfarande) levt och andats samma luft, ja till och med druckit samma vatten - som jag idag andas och svalkar min törst med idag. Hur dumt det än, kanske, låter så vill jag att mina efterlevande ska andas samma friska luft som jag gör idag. Jag vill att mina barn, barnbarn och barnbarnsbarn ska kunna dricka ett lika läskande och gott vatten som jag just vid detta tillfälle gör.

    Hur ska jag, VI, kunna se till att det ska ske? Ständiga rapporter om naturkatastrofer världen över. Det är inte bara på andra sidan jordklotet som saker händer. Här, runtomkring mig, hemma i lilla Sverige, Sundsvall, Indal. Vädret beter sig som det skulle åka berg&dalbana. Idag är det jättefint väder, +grader, blå himmel och sol. Jag klagar inte. Men jag har lärt mig, att inte lita på och vara naiv, för som alltid kommer det med säkerhet slå om. Antagligen kommer jag nästa vecka se att det står -10 grader på termometern och när jag kollar ut genom fönstret virvlar snön runt i en storm, bara för att ta igen den tid vi sluppit ifrån ovädret..

    Det lilla jag kan göra för att hindra detta att ske, för att stoppa växthuseffekten så gott det går. Det är inte mycket. Men om varje individ över hela jordklotet gör en liten sak, då har det blivit en ganska stor "sak" efter ett tag. Vi måste jobba som ett lag, där alla gör sitt bästa, inte bara för sig själv utan också för varje medmänniska och "lagmedlem".

    Det man nog måste börja med är att få ALLA att tro på att en förändring måste ske, jag för min del tror för fullt på att växthuseffektens redan uttalade nackdelar kommer att ske. Kanske är jag helt förblindad och idiotisk, men det spelar i det hela inte sådan stor roll. Jag tror hellre på det som för med sig det mest goda och ser ut som en idiot senare. Än att istället agera idiotiskt från början och får se när världen faller itu. Otydligt? Vad jag menar är att om man förbereder sig för att växthuseffekten kommer att föra med sig de hemskaste händelser och katastrofer, och förebygger detta, för man då med sig något dåligt? Att göra världen trivsammare, oavsett växthuseffekten, det är ju till allas fördel. Oavsett växthuseffektens spådda utgångar.

    Ett första steg för mig, för att få upp ögonen på de som absolut INTE tror på växthuseffekten är att visa den här filmen, nedan, där ni kommer att få höra ett liknande argument som jag skrivit här ovan - men antagligen på ett bättre sett. Ta er tid att se detta! Jag lovar er, det är värt det. (Sedan om ni har lust kan ni ju fortsätta sprida den, just som huvudrollsinnehavaren säger..) Enjoy!


    Smile.

    Gud, sååå söta! bebisar/barn för fulla slanten, men går de att motstå?


    Grattis, grattis.


    image55Grattis Hilding, som har namnsdag idag. (Helt slut på fantasi, därav denna idé...)

    Och om 35 min har Pia namnsdag, grattis på dig/er med..

    Förresten, Lina, vad kul det var att träffa dig idag!
    Var så himla längesedan känns det som...
    Vi måste göra något snart :)

    Nu ska jag sova, och drömma sött. Tjing!

    Sommarvibbar.

    The ArkFick en sådan härlig tillbakablick till sommaren -07 nu när jag lyssnade på Arks låt; Absolutely No Decorum. Minnen från gatufesten, minnen från yran och inte minst minnen från de, soliga dagarna vid stranden "blommade" upp. Jag kan inte uttrycka i ord hur mycket jag, i och med detta, längtar till sommar -08.

    Hur ser framtidsutsikerna ut för min del, kanske ni undrar? Än så länge har jag inte vidare mycket planerat, inte längre än fram till hösten. Självklart är att jag måste skaffa ett jobb över sommaren, hellst något som man kan fortsätta arbeta på också efter sommarperioden. Jag är lite kluven över om jag ska satsa på att få ett jobb inne i stan, och kanske också leta efter en lägenhet - men det förlorar man ju ganska mycket pengar på. Att bo hemma och snylta tjänar man nog en hacka på.. Alternativet till att söka jobb i stan är att fortsätta att, ännu en sommar jobba här hemma i indal, på ica (om jag får förståss :-o..). Finns rätt så många fördelar med det, som sagt sparar man pengar, nära till jobbet och nära tillbaka hem när arbetsdagen är slut. Ett till plus är ju faktiskt min familj, och kompisarn - om någon annan också "stannar kvar" dvs. Jag har allvarlga beslutssvårigheter, men det bästa är väl att hålla båda vägar öppna antar jag, så kan jag ta ett beslut, när jag måste ;)

    Nej nu ska jag fortsätta lyssna på den ljuva musik av Ark. Jag kan inte göra två saker samtidigt nämligen ;)
    Se you, Ciao!

    En sista sak.

    Kikade runt lite i några, kända som okända, bloggar, och hittade detta underbara klipp på olika bebisar. Så sött!



    Observera att detta är första gången jag lägger upp ett filmklipp i bloggen, och jag lyckades på första försöket ;-)

    Nu SKA jag sova! God Natt (:

    Baloo, Timon & Pumba, de tre vise männen..


     Hakuna Maatata, det är ord som är bra.
     Hakuna Maatata, gör att man blir glad.
     Finns inga bekymmer, man är lycklig var dag.
     Är en härlig fri, filosofi.
     Hakuna Maatata!


     Var nöjd med allt som livet ger,
     och allting som du kring dig ser.
     Glöm bort bekymmer, sorger och besvär.
     Var glad och nöjd för vet du vad,
     en björntjänst gör ju ingen glad.
     Var nöjd med livet som vi lever här!


     De klokaste ord jag hört någon gång i hela mitt liv, tror jag. 
     Sköna att höra när man känner sig lite låg..

    Såg på djungelboken förut idag, tror jag har hamnat i en go disneyfilmsperiod, me likey ;)
    Ligger och laddar för morgondagen just nu. Friluftsdag, "pulka/madrass-åkning i hulibacken". Jag ska inte ens åka något, åker bara dit för klassens skull, så vi inte får avdrag i vaganttävlingen (får poäng efter hur många som deltar...)  Sån är jag, en "ställa-upp-are".

    Nu ska jag gå och lägga mig tror jag.. eller vänta, jag ligger ju redan i sängen ;P jag och mamma fixade till den trådlösa routern, installerade och fixade. Så nu slipper jag koppla med sladdar och grejer + att jag kan sitta på mitt egna rum och skriva. Hur mycket enklare som helst. Fast risken för att sitta vaken halva natten är väl ganska så stor också, dessvärre...

    Som sagt, till sängs, släcka lampan, och båda händerna på täcket. God natt!

    Levande?



    Sjuk i själen, trött i sinnet,
    utsidan ler, insidan falerar,
    vill försvinna bort i intet,
    där jag inte existerar...




    Childhood.

    Häromdan, när jag höll på att städa mitt rum hittade jag en bortglömd sak. Min Arvingarna-skiva. Gissa vad glad jag blev. Av att jag hittade en skiva, av ett dansband? ja, vad kan jag säga - det börjar gå utför för mig ;-]
    När jag spelade upp den i cdspelaren, kunde jag faktiskt nästan texterna till alla låtar - jag kunde i alla fall hänga med i melodin. När jag satt och lyssnade kunde jag känna att ljuva minnen från min barndom poppade upp. Egentligen inga specifika, mer som att arvingarna var en del av min barndom. Därför känns det så fridfullt att höra de underbara låtarna igen...
    Lyssnar just nu på killarna A med vingar, mixat med lite My Chemical Romance (:

     

    Nu ska jag plugga mer religion inför provet/förhöret imorgon, ämnet: judendom. Ciao!


    Sleeping Beauty.

    Det är jag det, eller kanske snarare sleeping ugly ;) inatt har jag sovit, sovit och sovit kan jag säga - efter att jag kom hem vid 3-tiden. Blev ingen nattamat den här gången, var alldeles för trött för det, men sminket han jag iaf tvätta bort :)
    Började gårdagen med en riktigt mysig middag på kinaresturangen i blå huset med Frida & (födelsedagsbarnet) Kerstin. Höns- och champinjon-soppa till förrätt, fyra små rätter till varmrätt och till efterrätt friterade bananer med glass. Ja, vi rullade därifrån ;-P
    I drygt 2 timmar satt vi och åt, pratade och hade trevligt. När vi väl var påväg till korsta så var klockan strax innan 9. Lite singstar och vin senare var klockan halv 12, då fick vi skjuts av Kerstins Lolle ner till stan. Jag fick ta en extra sväng till granloholm och hämta mina andra skor - eftersom jag hade så ont i fötterna efter att ha gått i hög,högklackat hela kvällen/natten innan och tidigare på kvällen. Fick träffa Fia också, när jag hämtade skorna. Det var kul - hon stog uppe på tredje våningen på balkongen och jag nere, men det gick så bra så att pratas vid lite ändå ;)
    Förresten, Tack för skjutsen dit tur&retur, Lolle (:

    Det var inte mycket folk ute på stan! Det kan jag börja med att säga - jag hade fått upp mina förhoppningar om att det skulle vara lite rörelse, men ack så jag lurade mig själv... Visst, utanför alla 20+ -ställen,där var det lite liv men det hjälps ju inte, om man själv inte är 20.. Nästa år ;)
    Vi började iaf på liquid, där jag mötte Frida & Kerstin efter att ha hämtat skorna. Inget drag där så vi drog vidare till Irish. Där var det inget folk som vi kände så det blev en snabb visit där med. Vi gick en sväng förbi BK - inte mycket folk så dit gick vi inte ens in då.. Vi gick tillbaka till liquid, visst, inget folk men där fanns det iaf sittplatser. Vi beställde varsin drink. En rosapanter tyckte Frida att jag skulle ta, har aldrig smakat den tidigare, men den var god.

    Nu orkar jag inte fortsätta skriva om detta (blev lite långdraget & tråkigt), i stort sett åkte vi hem efter ett besök på BK, lite senare. Jag med nattbuss, Kerstin med nattbus och Frida med Johan. Tack för en kul kväll, tjejer! (;

    Just nu sitter jag bara här vid datorn och segar. Jag har nyss sett på disneyfilmen Mulan, som det för övrigt var flera decennier jag såg senast. Den var bra ;) Ska ta en ganska lång powernap snart tror jag, eller se på På smällen som Johanna hade hyrt. Megakul film!

    Adios amigos!

    Don't stop me now, cause I'm having a good time.

    Hemma igen efter lite bingolottoförsäljning... det gick vällan bra - nu slipper man det en tid framöver iaf ;)

    Gårdagskvällen, den började lite segt - fick inte i mig så mycket att dricka.. Men det var jätteskönt - en halvnykter kväll, det var ett tag sedan.. Vi stannade i granloholm till ungefär 23.00, då tog vi en taxi in till stan, till oskars. Eftersom jag var den enda i vårat gäng med biljett, hade Fia, jag & Becci bestämt att vi skulle vara inne till cira 10-halv 11 - för att vara helt säkra på att få biljett - men så blev det ju då inte. Men, guess what, vi kom ändå i perfekt tid - alldeles innan allt folk kom så det blev kö, och alla kom in, förutom fia till en början. Men hon fick låna Beccis pass och kom in på det, otroligt nog tycker jag, för jag tycker inte att de liknar varandra speciellt mycket alls ;-P Tur var det. Var lkite lite folk när vi kom in men som sagt, efter att vi hade "entered the stage" så började rulla på mer och mer folk eftersom tiden gick. Dansgolvet kom igång på riktigt när Becci, som var kvällen gäst-dj nästan, vet inte hur många låtar du önskade ;-D när hon önskade att få höra Maskinens Alla som inte dansar är våldtäktsmän. Efter det var jag och Becci knappt ifrån dansgolvet något, så jävla kul! Bra musik, mycket folk man kände - hur bra som helst. Tyvärr tog det roliga slut för mig för tidigt, var tvungen att ta 2-bussen hem...

    Nu ska jag snart iväg in till stan igen, det blir helkväll med Frida & Kerstin, middag på kinaresturang - sedan en sväng till Kerstins ( & Lolles) lägenhet och till sist en krogrunda (: Måste skynda mig nu bara, ska hinna duscha, torka &platta håret och sminka mig på ca. 50 min :-S 

    Ciao! 

    Alla som inte danar är våldtäktsmän?

    Dålig text, men härligt gung i melodin. Lyssnar på den just nu, är i granloholm at the moment. Fia, Rebecca, jag och några till är här. Som ni kan märka av min perfektionist-stavning så är det e lugn kväll för mig. Har varit och kommer fortsätta på samma nivå :) skönt faktiskt, blir nog lite "vildare" imorgon, när v ska fira Kersin, då blir det ta mej tusan årets partaj! En kväll som vi kommer glömma sent, hoppas jag (:

    Nu ska jag tillbaka till de andra och vara lite social. Adios!


    Friday night.

     Nu är det inte långt kvar till studenten, det känner man riktigt nu när det ikväll är studentfest. Ska åka in till stan om cirkus en timme med bussen. Där ska jag träffa Fia & Elin för att gå och ta en mat/fika-bit, sedan åker jag och Fia till granloholm och roar oss där, med Frida och Elin, innan festen på Oskars sätter igång (: Allt tyder på en toppenkväll!

    Annars idag har jag inte gjort så mycket. Spelat lite spel med systeryster Lisa, 5 sekunder heter det - rätt så kul, men Lisa vann tyvärr ;-P 

    Nu ska jag göra mig iordning, platta håret och komma ihåg alla grejjer som ska med in till stan. Ha de gött! Ciao

    Kommande dagar.

    Nu kommer det bli högt tempo resterande dagar på den här veckan. Har varit rätt så segt hittills, ingen skola idag heller :-/ men imorgon då! Sammanlagt kommer jag att ha varit en dag på skolan av 4 möjliga, på fredag är vi lediga. Måste utnyttja den här tiden som är kvar innan fredag att skriva en historiauppsats, mitt ämne är hur mörkhyade har blivit behandlade, i USA och hur deras situation ser ut idag, det intressantaste och ett av de viktigaste av ämnen att ta upp, i dagens samhälle!

    Något jag ser fram emot är fredag kväll - då är det den första studentfesten!! som ett av de första trappstegen mot målet, studenten, den 11 juni. Kan inte förstå var tiden har tagit vägen sedan jag började gymnasiet, sedan jag började på högstadiet, sedan jag började gå i skola överhuvudtaget. Om man blickar bakåt tycks tiden bara ha rusat fram. Just för tillfället verkar den gå i slow-motion ..
    I alla fall kommer vi att starta kvällen i Granloholm, jag, Fia, Frida & Elin, lite singstar och annat rajtan. Sedan drar vi ner till Oskars, där festen äger rum. Ska bli så kul!

    En liten nackdel med att jag ska ut på fredag är att jag kommer vara så otroligt trött på lördagen. Mellan klockan 11 och klockan 3 ska jag och Johanna sälja bingolotter på ica indal. Så om ni vill se en levande död, passa på att ta en sväng förbi, som sagt, ica indal på lördag ;)
    Dagen kommer inte vara slut när vi packat ihop bingolottoståndet. Nej. Vi, jag och Frida ska också fira Kerstin, med att gå ut och käka god mat. Ser fram emot detta också jätte, jättemycket! (: sedan efter det blir det antagligen en krogrunda ...

    Jag minns inte senaste helgen jag var ut två dagar i rad - och jag som brukar vara som en död fisk efter en kväll.. Kommer nog vara behövligt med en vilodag efter. Så söndag, då kommer jag inte att göra någonting förutom att sova och ta det lugnt.

    Hela helgen planerad ser det ut som, men planerna lär väl spoliera - like they always do. Bara jag har kul så spelar inte det någon roll. Hoppas vi syns ute i helgen! Tjing!

    Grattis.

    Idag är det Kerstins tur att öppna paket och motta gratulationer, för hon fyller 19 år!

     :)


    Lite att göra.

    Ibland, kan det vara riktigt bra. För då kan man nämligen hitta på de roligaste sakerna! Min roliga sak, innebar att jag hittade en gitarr!!! (inte i det bästa skicket, men nu är den stämd och låter ganska bra iaf.) :-D den förra vi hade, föll i golvet för några veckor sedan så det har gått ett tag sedan jag "spelade" sist. Har suttit nu en stund och plinkat lite, och försökt komma i gamla formen. Men jag blev så himla glad och energisk av denna gitarrupptäckt att jag var tvungen att pausa spelandet och kladda ner ett litet inlägg om det här! ;-P
    förresten, om det är någon som har pianonoter - för lite svängiga, roliga låtar. hör av dig! har lessnat lite på de jag har ;] (och kanske gitarrnoter med, är inte lika haj på det - men försöka går ju alltid ;P) 

    Nu blir det lite mer gitarr & piano (: Ha de gott, Tjing!


    Look what I found.

    Björn Ferrys blogg - har inte läst vidare mycket än. Men är han lika bra att hitta ord, som han gör i teveintervjuerna - då är den absolut läsvärd ;) http://www.bjornferry.com/ (visste ni förresten att han är tillsammans med Heidi "armbryterskan" Andersson? Det gjorde inte jag :-])


    Tjing!

    Hjärtstopp.

    .. när jag kollade på mixstafetten förut (vm, skidskytte, i östersund). Gick inte vidare bra för svenskarna. Men man lever på hoppet - och de fixade faktiskt en fjärdeplacering, 4 ynka sekunder från bronspengen. But that's life. Björn Ferry verkar ju vara en riktig cooling. Snabba & vassa svar på svt-s utsändes frågor. Ska försöka kolla lite mer på Vm, men endast because of Ferry ;)

    Hemma från skolan idag också. Ont i halsen och snuvig. Men det var inte den enda orsaken, jag har inte kunnat vrida på huvudet på hela dan. Det vill inte försvinna heller, vad ska jag göra? Jag vet inte om det är någon slags sträckning eller om jag kanske legat konstigt när jag sovit. Helskumt. Hur botar man en sådan här åkomma?..

    Nu ska jag ta tag i att göra ett cv - kan ju vara dags om jag ska kunna söka något sommarjobb, ute i sista minuten, jag vet. Har bara inte hunnit tidigare :-/ 
    Ciao!

    Sysslolös.

    Hade inte så mycket att göra för stunden - då hittade jag detta:

    HUR MYCKET SKULLE JAG KOSTA OM JAG VORE TILL SALU ?
    NATURLIG HÅRFÄRG ?
    [  ] Rödhårig - 700 kr
    [  ] Brunhårig - 200 kr
    [X] Blond - 500 kr
    [  ] Svart - 100 kr
    [  ] Flintskallig - 50 kr
    [  ] Annan - 700 kr

    ÖGONFÄRG ?
    [x] Blå - 1000 kr
    [ ] Grön - 700 kr
    [ ] Grå - 500 kr
    [ ] Brun - 200 kr
    [ ] Annan - 100 kr

    LÄNGD ?
    [  ] Över 2 meter - 2000 kr
    [X] 200-160 cm - 1700 kr
    [  ] 160-140 cm - 1500 kr
    [  ] 140-120 cm - 700 kr
    [  ] 120-100 cm - 400 kr
    [  ] Under 1 meter - 200 kr

    ÅLDER ?
    [  ] 41-60 - 1200 kr
    [  ] 31-40 - 1000 kr
    [  ] 26-30 - 700 kr
    [  ] 21-25 - 500 kr
    [X] 18-20 - 200 kr
    [  ] 0-17 - 100 kr

    ÄR DU ?
    [  ] Tvilling eller mer - 3000 kr
    [X] Förstfödd - 3000 kr
    [  ] Enda barnet - 2000 kr
    [  ] Mellanbarn - 1000 kr
    [  ] Tredje barnet - 1000 kr
    [  ] Andra eller sista barnet - 0 kr

    DRICKER DU ALKOHOL ?
    [  ] Nej - 4000 kr
    [  ] Sällan - 3000 kr
    [X] Bara vid speciella tillfällen - 2000 kr
    [  ] Ibland - 2000 kr
    [  ] Bara på helger - 3000 kr
    [  ] Alla andra dagar - 500 kr
    [  ] En gång om dagen - 100 kr
    [  ] Flaskan är mitt liv - 0 kr

    HUR BRA SYN HAR DU ?
    [  ] Har glasögon men använder dem inte - 2000 kr
    [X] Inga synfel - 1000 kr
    [  ] Glasögon - 500 kr
    [  ] Kontaktlinser - 200 kr
    [  ] Opererat - 100 kr
    [  ] Går inte att fixa - 50 kr

    FÄRG PÅ BILEN ? [ÄVEN FÖRÄLDRARNAS BIL]
    [  ] Rosa - 20,000 kr
    [  ] Mörkbrun - 8000 kr
    [  ] Guld - 7000 kr
    [  ] Grå - 6000 kr
    [  ] Blå - 5000 kr
    [  ] Vit - 4500 kr
    [  ] Svart - 4500 kr
    [  ] Röd - 4000 kr
    [  ] Grön - 3500 kr
    [  ] Silver - 3000 kr
    [  ] Lila - 2500 kr
    [  ] Gul - 1000 kr
    [  ] Orange - 1000 kr
    [  ] Rostig - 150 kr
    [X] Ingen bil - 0 kr

    SKOSTORLEK ?
    [  ] 45+ - 3000 kr
    [  ] 43-45 - 2500 kr
    [  ] 41-43 - 2000 kr
    [X] 38-41 - 1000 kr
    [  ] 38-36 - 500 kr

    FAVORITFÄRG ? [DU FÅR VÄLJA 4 OLIKA]
    [x] Röd - 6000 kr
    [x] Svart - 1000 kr
    [  ] Blå - 450 kr
    [  ] Brun - 500 kr
    [  ] Lila - 2000 kr
    [X] Vit - 4000 kr
    [  ] Grön - 3500 kr
    [  ] Orange - 3000 kr
    [X] Gul - 3000 kr
    [  ] Rosa - 1000 kr
    [  ] Annan - 500 kr

    ANVÄNDE DU EN MINIRÄKNARE FÖR ATT RÄKNA IHOP RESULTATET ?
    [  ] Ja - 5000 kr
    [X] Nej, räknade i huvudet - 10.000 kr
    [  ] Penna och papper - 20.000 kr
    [  ] Bad någon om hjälp - 1000 kr

    SUMMA: 34400 svenska riksdaler (;

    Light.

    Var bara tvungen att skriva ett inlägg om för en stund sedan, då jag kollade ut genom fönstret, och det fortfarande var ljust ute! Jag kollade hur mycket klockan var - jag kunde knappt tro mina ögon när jag såg att klockan faktiskt var 4. Och nu när jag skriver det här, har solen inte vandrat ner hela vägen från himmelen än (:

    Lite optimistiskt kanske, men jag tror jag kan skymta sommar -08 där, en bit framåt i tiden ;)

    Ciao!


    Ich bin krank gewesen.

    I alla fall fick jag skriva det till sjukanmälningsansvarige på min skola. Jag ljög. Men förakta mig inte - lögnen var ändå inte en helt svart sådan - utan mer av en ljusgrå nyans. Som jag skrev igår gick jag och la mig klockan 5-6 i lördags. Vilket var något senare än vad jag brukar gå och lägga mig. Påverkan = negativ. Dagen efter, igår, och idag har jag varit hur trött och jävlig som helst. Skola är det sista jag vill tänka på nu. Det kändes helt enkelt bättre att skippa skolan helt och ladda inför att (kanske) åka dit imorron, än att jag startar veckan på bottennivå. Don't you agree?

    Har ägnat förmiddagen åt att spana på lite modeller till en framtida balklänning. Några hemsidor för fler som behöver lite inspiration;
    http://www.nixa.se/ http://www.blondy.com/ http://www.jovani.com/ www.alfredangeloprom.com/ 
    - alla kanske inte av bästa kvalité, men för att hitta sin drömklänning kanske man behöver vara lite öppensinnad. Utsidan (hemsidans design) kanske döljer den vackraste av insidor (balklänning).

    Några modeller jag tyckte var lite extra tjusiga:
    1. 2. 3. 4. 5. 6.
    1. Jättevacker färg, mönster och modell - 2. Hela klänningen är bara helt underbar! - 3. Lite annorlunda ryggslut (inte det vanliga raka), jättefint enligt min mening - 4. Intressant med färgskiftningen - 5. Med den här färgen skulle man nog sticka ut lite, bara den är lika vacker i verkligheten, så det inte bara är speciell belysning som gör den så skimrande & glänsande - 6. Enkel och stilren, har den färg jag hade tänkt mig på min balklänning från början - bara en aning mörkare - passar en blekfis som jag i den färgen, eller ser jag bara blekare ut? (någon som kan, svara ärligt)

    Avslutar det här inlägget med en liten textsnutt från låten Built to last, med Melee. Gud så bra den är!
    Cause this is real, and this is good
    it warms the inside just like it should
    but most of all
    most of all, it's built to last
    it's built to last.

    Ciao!


    Birthday child.

    Idag fyller min lilla, lillasyster Johanna 16 år!!! GRATTIS gumms!

    image54

    Alltid på resande fot.

    Så känns det. Jag hinner aldrig vänja mig innan det är dags att dra vidare igen. Visst, det är, vanligtsvis, bara en flytt - varje vecka - mellan mamma och pappa. Till synes "liten" flytt, kan det nog tyckas "utifrån" - lite mer komplicerat "inifrån". Bara att packa alla grejer man måste ha med sig jämt. Kläder, smink, hudkrämer, skolböcker med mycket, mycket mer. Bara det, är jag så otroligt less på nu. Jag ljuger inte om jag säger att jag LÄNGTAR tills jag har min egen lägenhet. I alla fall ur den synvinkeln att jag slipper känna mig som en jojo mellan två hem.

    Den här skuldkänslan också, när man lämnar sin ena förälder själv, helt jävla ensam. Inte en speciellt go och trevlig känsla som infinner sig i maggropen, när man kramar om och säger hej då för en vecka. Och man påminns alltid om den där känslan, veckodag som helgdag. Nu i julas, till exempel, - när jag var hos mamma och ringde till pappa för att prata lite, och samma när jag var hos pappa och pratade med mamma i telefon. Vet inte riktigt om den känslan kan förklaras, har inte ens någon bra liknelse.. Lite "tur i oturen" eller vad man ska kalla det, är väl att mina föräldrar inte bor lågt ifrån varandra alls. Blir jag sur på mamma finns pappa på gångavstånd, och tvärtom. Men hela den här cirkusen är väl inte så lätt att föreställa sig, och förstå - om man inte är ett så kallat skilsmässobarn. Like me (;

    Hela den här veckan har gått åt till att förflytta mig mellan olika platser - då menar jag inte bara mellan mitt sovrum, köket, skolan m.m.Utan från pappa, i söndags, till mamma, vidare till mormor på måndag. En liten paus där. Fortsatt resa tillbaka, till mitt "ena" hem, igår. En lite tur&retur till granloholm med Fia. Och idag, nu någon gång, ska jag till pappa.
    A never-ending carousel.

    Nu kanske det har låtit som att jag inte alls uppskattar att få åka och hälsa på mina vänner/min familj. Vilket är fullkomligt fel - inte alls vad jag tycker. Men det tar på krafterna. att försöka vara på alla platser man vill vara.

    Åter igen dags nu att grabba tag i resväskan och åka till pappa. See you later, alligators! Tjing!

    Adventure.

    Hemma efter kvällsliga- och nattliga "äventyr" med min vän Sofia :)
    Startade gårdagskvällen i granloholm (Fias systers lägenhet) med lite singstar, lite Aqua, Ace of Base och Britney Spears med flera, varvat i skön ordning. När vi kraxat oss tillräckligt hesa tyckte vi det var dags för lite film. då hade vi också fått lite trevligt sällskap av Sara (the apartment-owner ;]), Linus & Jonas. Val av film blev "The Messengers" - som inte var speciellt bra, inte ens speciellt skrämmande - i alla fall inte såhär i efterhand ;)
    Timmarna gick rätt så snabbt och efter lite mer singstar-ande & halvsovande, hade den blivit 5. Killarna åkte hem och vi lade oss och sov ganska så direkt efter det. Jag på en provisorisk liten bädd (smal bädd ;P) gjord utav ryggstödssoffkuddarna, med ett lakan omlindat. Gick förvånansvärt bra att sova ändå. Vaknade inte förrän strax före 12 - en liten stund före vi hade satt väckaren..

    Hem åkte vi vid 2 någonting, med Fia bakom ratten i gula faran ;) Snabbt, smärfritt och sjungandes var vi back in indal vid halv 3-3 :)

    Har inte varit en så händelserik eftermiddag, till största delen har den varit fylld med pluggande, matte, historia och lite biologilabbrapportsskrivande. Stolt över mig själv faktiskt, men ännu mer trött ;) 

    Have a good night, ciao! 

    Cosy night.

    Är just nu i graloholm, sjunger singstar för fullt här, med Fia - grannarna är nog inte så överförtjusta i oss at the moment. Strax blir det lite film - var en sväng iväg på videoteket innan vi kom hit. skräckisar för hela slanten blev det. Them, The forgotten & The messengers
    .  

    wish me luck med att sova senare ;) Ciao!

    Jesus Christ.

    Blev nästan en hel vecka på beslök hos mormor, det var så himla lugnt och skönt. Kunde bara slappna av och inte behöva stressa runt - som det lätt blir hemma. Tyärr är jag nu rätt så bortskämd med all uppassning man får när man är hos sina mor/farföräldrar.. men jag lär väl vänja av mig de bekvämligheter jag fått, rätt så snabbt.

    Kom hem idag, då firade vi Johanna lite lätt - eftersom mormor skjutsade hit mig passade vi på att göra det, så hon "slapp" åka hit ännu en gång till ;) Johanna ja, hon fyller år på måndag. Då blir hon hela 16 år!! två år kvar tills hon är myndig - jag har inte ens fattat att jag är myndig än - och jag blir 19 iår. Helt sjukt.

    Ikväll ska jag och Fia åka till granloholm, och hennes systers lägenhet - lite film & kanske lite melodifestival + en massa mys! (: vi åker in med bussen klockan 5 över 8 och ska hyra lite film på videoteket, vet inte hur länge det är öppet där - men visst borde det inte vara stängt före 9? ;) håller tummarna..

    Nu ska jag packa det sista - madrass, täcke och massa mer - det kommer inte få plats :-} ha de bra, tjing!

    Rise and shine.

    Ingen sol. Bara moln och grått så långt ögat når. Tråk, tråk, tråk.
    Något som är komiskt - såhär i efterhand, i alla fall - är hur jag vaknade upp imorse. Vanligtsvis om jag ligger i sängen och slumrar lite innan jag ska kliva upp/när jag sover, då rör jag inte ett finger om hemtelefonen ringer, som befinner sig på nedervåningen och jag är uppe. (mobilen, om den är nära till hands, svarar jag alltid på, oavsett nivå på trötthet..) Det gjorde jag inte heller idag. Det är nämligen så att oftast är det mamma som ringer för att väcka mig eller för att se till att jag vaknat redan - och det har jag ju då bevisligen om jag hör telefonen. Men idag ringde det ovanligt länge (mamma brukar fatta vinken efter ett tag och lägga på efter sisådär 10 signaler. Men den här gången ringde, och ringde och ringde det.) - ändå klev jag inte upp ;)  för "snart slutar det väl ringa". När hemtelefoen äntligen slutar ringa, då ringer min mobil istället. Pappa var det som ville få tag i mig, och han, hör och häpna, behövde hjälp med att ta sig ut från huset. Inte pgr någon skada eller så, bara en sådan sak att dörren hade på något sätt hakat upp sig, så inifrån gick den bara inte att öppna. Trött och djävlig fick jag då vandra iväg, påpälsad med nästan allt jag äger i klädväg - frysa var det sista jag ville efter att ha legat i en varm, skön säng..
    Istället för ett snopet slut, blev det denna gång en snopen början på dagen..

    Nu ska jag packa iordning lite grejer som ska med till mormor - sedan blir det skola.
    Kram och gos / Sara "räddaren i nöden" ;)

    Grandma.

    Hiho, jag ska till mormor imorgon! I mitt förra inlägg skrev jag att min farfar är den bästa, denna gång är det mormor som får stå i ramplyset! Hon är bäst, och det ska bli så kul att hälsa på henne, det var längesen sist - det gör det bara ännu mer skoj!

    Det är så mysigt med gamla människor överhuvudtaget tycker jag. Jag får en slags hemtrevlig känsla och känner mig säker - bara av att kanske träffa någon kompis farmor/mormor eller farfar/morfar. För mig har det antagligen lite kopplingar till när jag var liten, då brukade vi ofta träffas släkten, och många var då - i min synvinkel, lite rynkiga, goa tanter och farbröder. Jag har växt upp med det här, men sakta har det blivit färre och färre gånger vi träffas - idag blir det det knappt någon gång per år. Det har gjort att man uppskattar sådanan tillfällen, som nu när jag åker till mormor, ännu mer.

    Kanske inte blir så mycket uppdaterat här på ett tag - orkar inte dra med datorn .. ni får klara er utan mig ;)
    På återseende, Ciao.

    Manic Monday.


    Vill börja med att GRATTA LINA för hon KLARADE TEORIPROVET IDAG! du är så duktig gumman! (: 

     


    Six o' clock already, I was just in the middle of a dream
    I was kissin' Valentino by a crystal blue Italian stream
    But I can't be late cause then I guess I just won't get paid
    These are the days
    When you wish your bed was already made

    It's just another manic Monday, I wish it was Sunday
    Cause that's my fun day, I don't have to run day
    It's just another manic Monday

    Have to catch an early train, got to be to work by nine
    And if I had an aeroplane, I still couldn't make it on time
    Cause it takes me so long
    Just to figure out what I'm gonna wear
    Blame it on the train, but the boss is already there

    It's just another manic Monday, wish it was Sunday
    Cause that's my fun day, I don't have to run day
    It's just another manic Monday

    (Bangles med Manic Monday) Exakt hur jag känner inför måndagar (förutom att jag hellre önskar att det är lördag och inte söndag). 4 hela skoldagar kvar tills ledigheten hälsar på igen. Jättedeprimerande och pessimistiskt sätt att tänka på, I know. Jag pratade med farfar på telefon förut, om precis det här - att uppskatta istället för att tycka att allt är trist. Han är så snäll, försökte verkligen peppa mig med att "det är ju bara 4 dagar kvar till helgen, det kunde varit längre", när han hörde att jag var less. Hjälpte inte så mycket, men bara att han försökte bevisar att han är världens bästa farfar! 

    Annars idag har jag inte engagerat mig i så mycket, dock en grej som jag är lite stolt att jag tagit mig i kragen och gjort är en labbrapport till biologin - och den kommer att bli inlämnad i tid. Nästan så att jag skulle ha firat med tårta, jordgubbar och champagne, men det sparar jag till ett annat tillfälle istället.

    Nu blir det lite tevetittande sedan har jag matten att ta tag i. Wish me luck :) Ciao!

    Weekend.

    Nu är helgen till ända, ännu en gång. Sorgligt & tragiskt, men så sant...

    Fredag: Roligaste kvällen på länge, visserligen med ett snopet slut - men det spelar inte sådan stor roll. Åkte buss in till stan vid sjutiden, gick på ica och handlade lite snacks och dricka och när klockan var cirka kvart i 8 kom Kerstin och Lolle och hämtade upp mig, för att åka till Emil. Lite komiskt var, att jag och Kerstin (och Lolle) kom hem till Emil före honom själv - men vi behövde inte vänta länge, för efter cirkus 10 minuter kom han och Dalle. Folk började rulla in lite eftersom efter 8-tiden. Frida, Elin, Martin m. kompis, Max, Viktor m. flera. Vi blev ett härligt glatt gäng, absolut perfekt antal, varken för få eller för många. Minut efter minut blev timme efter timme, och någon gång vid halv 12-12 gick/åkte vi ner till stan och till lyset. Där stannade inte jag så länge dock. En timme senare ungefär var jag påväg hem - fick skjuts av Lolle. Tackar så mycket :)
    Efter lite stök och bök med att komma in, låsa upp och ta av sig skorna kunde jag sedan gå och lägga mig

    Eftersom jag glömde att dricka min rutinuerliga mängd vatten, innan jag somnade, som jag annars ALLTID brukar komma ihåg att göra efter varje utekväll, var jag inte på sådär tipptopp-humör på lördagen. Seg och trött och ful och äcklig var några av de adjektiv som passade in på mig då... Som tur var ringde Fia och drog med mig ut på en promenad i det kyliga vädret. Det var riktigt uppfriskande. Så uppfriskande att när jag kom hem orkade jag hjälpa till med städning och rensning av hela huset, hos pappa. Lite planering om renovering, blev det också under kvällen. Skojploj! (:

    Söndag, idag, har i stort sett varit händelselös. Fortsatte med lite städning, och det blev ingen träning då Johanna smittat ner mig med förkylning - visserligen inte helt död, men det fanns ingen ork för att röra på sig.

    Sängen väntar, väldigt inbjudande, då jag är mycket trött. Kommer dock inte få ligga i den så länge pgr.av skola imorgon. Suck! Vet inte vad jag ska ta mig till, om min "motivations- orkkurva" fortsätter i  den riktning den går nu. Då dröjer det inte länge tills den slår i botten. Någon som har ett tips på hur man kan höja humöret såhär sista månaderna innan skolslutet?

    Till sängs var det ja, från oss alla (mina alla personligheter ;P) till er alla, en riktig god natt. Ciao!

    Fredag den Första Februari.

    Nu har jag pimpat om min blogg, äntligen! vad tycks? ;-)

    Dagen, so far, har inte varit så händelserik. Gick i skolan fr. tio till cirka halv ett, schönes :) och nu är jag hemma, hos mamma. Ska ge  mig av till pappa alldeles strax - var tvungen att hämta lite grejer här som jag behövde, och det har jag packat ner nu. I kappsäcken ;)

    Försöker ägna lite tid åt peppnig, ska, som sagt ut ikväll - men som vanligt är jag inte på festhumör, har inte hittat den "rätta" känslan än, men den infinner sig väl snart :-P Har laddat lite med bra musik och tänker framåt, mycket folk som ska ut har jag hört och det kommer nog bli en härlig kväll, förhoppningsvis!

    hoppas ni får en bra kväll/natt/helg. Ciao!

    RSS 2.0