Serious Sara.

Var längesedan jag skrev något av lite allvar här i bloggen. Jag brukar försöka varva olika delar av mitt liv. Mest blir det såklart om vad jag gör på dagarna och vad som komma skall. Men jag brukar också vilja avreagera mig här ibland, aktuella nyhetshändelser är något jag ofta funderar kring - men jag har nu kommit på mig själv att jag allt för sällan delar med mig av de tankar och åsikter som rör sig i mitt huvud då i bloggen.. Det ska det bli ändring på! Jag har bestämt att minst 1 gång i veckan ska jag ta upp en uppmärksammad händelse som jag argumenterar för är bra eller dålig. 1 dag kan tyckas lite, men jag vill inte lova något jag inte är säker på att jag kan hålla, därför = en enda dag.
Undra vilken dag som skulle passa bäst, eller ska jag inte bestämma dag? Vad tycker ni?

Du och jag.


För det var
 (är) du och jag mot världen.


Senare ikväll/inatt ska jag se på teve. Mina favoriter i rutan just nu är Seinfeld, som går kl 23.00, & Criminal Minds som tar vid efteråt. Så det blir till att sitta uppe ett tag ;) något som mamma inte tycker om speciellt. Bara för att hon vet att jag är vaken tycker honatt det är jobbigt att gå och lägga sig. Helknäppt. Jag stör inte, har ljudet på teven på mycket, mycket låg volym och när jag går uppför trappen och ska lägga mig tassar jag på tå som en smidig liten kissekatt. Vad klagar hon på? Ich verstehe NICHT!

Adios Amigos!


The end is near..

Nu har jag gjort mitt allra sista prov i gymnasiet!!! Det känns as-skönt!! :-D
Sitter och påtar på med mitt sista arbete också nu som jag ska lämna in snart.. Sedan är det slut! Imorgon är sista dagen i skolan, då ska vi ha lite idrottsdag-aktiga aktiviteter tillsammans med 1-orna & 2-orna, tror jag..

Senare idag, klockan halv 1 är vi, klassen, hembjudna till vår (ena) mentor Ebba på lunch. Hon pratade om att hon skulle kirra paj som mat, och paj älskar jag! Ska bli kul att se alla muntra/pigga(?) ansikten efter gårdagen. Det var ju mösspåtaging igår på torget och antagligen brak-kalas ute sedan på kvällen. Jag skippade festligheterna, ville vara pigg till provet idag :-P Sparade på krafterna till studenten och allt det andra som kommer innan..

Nu måste jag göra klart arbetet. Hej Svejs!

Cake.

Hittade ett gammalt kort :



Denna gjorde jag & Elin när vi skulle sluta vårat sommarjobb på indals dagis. Detta var för 3 eller 4 år sedan. Kommer inte ihåg om det var mellan 8-an - 9-an eller 9-an - 1-an? Spelar ingen vidare roll heller.. Men visst ser den smarrig ut! Och den väcker massa gamla minnen till liv... 

Jag.

Jag är så tacksam över livet och över alla mina fina vänner. Min familj skulle jag inte kunna vara stoltare över. Jag får mat på bordet varje dag, jag har tak över huvudet och har en (eller två om man ska vara petig) säng att sova tryggt i varje natt. Men ibland känns det som om något brister. Jag kan inte sätta fingret på vad, men det är något som inte är bra innerst inne.

Det märks aldrig något på ytan, tror jag. Jag vet inte, men ibland, de här gångerna "något" brister känns det som att jag är helt ensam. Inte fysiskt sätt, inte på ett psykiskt sätt heller, mer på ett högre plan.. Det känns som om ingen vet hur jag är egentligen. Och om någon skulle få reda på det skulle de nog ändå inte förstå.
Alla tankar och funderingar jag hamnar i ibland, jag vet att jag "ska" kunna prata med mina vänner, men när? hur? var? Jag vet att ni säger att ni finns alltid här för mig - lika som jag säger till er. Men något hindrar mig..

Pratade med Kerstin & Frida, lite snabbt, om hur jag normalt brukar kunna bete mig om jag får beröm eller om någon bara frågar "hur är det?" Jag blir ledsen.. Eller kanske inte ledsen - inte på ett negativt sätt. Snarare att jag blir jätterörd. Ögonen fylls med tårar och ska jag säga något/svara fastnar orden i halsen på mig... Jag har aldrig förstått varför. Nu börjar det kanske, jag kan inte säga helt säkert, bli lite tydligare. Men vad det beror på vill jag inte ta upp här, har nog redan blivit alldeles för personlig..

En verklig vän är en själ i två kroppar sa Aristoteles för en himla många år sedan. Jag undrar var min andra själs-hälft är..

Late update.

Helgen: Renovering, med STORA BOKSTÄVER + melodifestivalen med på ett litet hörn.

Måndag & Idag: Igår hände inte mycket, inget att slösa ord på här iaf. Har inte hänt vidare mycket idag heller, åkte inte med pappa till skolan - jag körde ;) känns som att körkortet bara kommer närmare och närmare :)
Biologi (med redovisning av luktsinnet, som jag nämnde igår - som gick bra) & Historia hade vi idag också var vi på invigning av Linné-trädgården som Tova & Matilda haft som projektarbete, riktigt fin var den! :)
Fick ett riktigt infall när jag skulle in till stan = promenerade, till viss del pgr. att jag såg bussen precis köra iväg när jag påväg mot den, MEN också för att det var sådant fint väder + att jag var på mycket bra humör (; Åkte hem med 14.20-bussen, straight to my father - fortsatte med renoveringen :-/ suck! vet inte om vi hinner bli klara någonsin! Klart för tapetsering nu iaf ...Sedan var det slut på det roliga idag!

Imorgon är det, för er som inte vet det, s.k. mösspåtagning för oss som tar studenten!! (: Klockan 13.00 börjar det på torget på stan! Kom och kolla vettja! :)

Avslutar med att gratta BECCI SOM HAR TAGIT KÖRKORT IDAG!!!!!!!!! :D


(hade inga pengar på mobilen så jag kunde inte svara på ditt sms..)


Soundtrack.

Till Narnia Prince Caspian...


...med Regina Spektor som också har gjort den här "loveliga" låten: Samson

"Avundsjuk,

Jag är så avundsjuk"
Lina med några klasskompisar ska åka till Spanien imorgon & Frida ska åka med sin bror till Turkiet, också imorgon. Varför ska jag bara vara hemma? Varför får inte jag åka iväg som "alla" andra barnen? Varför?...

Jag vill också ligga på en strand och glassa brevid alldeles blått, svalkande, skimrande vatten..
Varför inte jag?...

Ny design, one more time ;)

Nu är jag nog helt klar med nya designen, vad tycker ni? ;)

Nu måste jag plugga mera inför prov + fixa iordning lite biologi(luktsinne-)-redovisningsmaterial tills imorgon. Och så vill mamma att jag ska klippa gräset ute, får se hur det blir med det...
Har jag skrivit här förresten att mitt knä har blivit ett problem igen? Tror inte det. När jag vaknade i fredags efter matchen kändes det stelt och inte "som vanligt". Var med på idrotten ändå, skulle jag inte ha varit. På lördag var det fyllt med vätska och ännu mer stelt. Svullnaden har börjat gå ner nu, men känns osäkert att använda knäet som vanligt igen.. Kanske borde jag åka och kolla det. Fast det trodde mamma inte skulle hjälpa något, för att "läkarna kommer antagligen inte "se" / "tyda" något mer än vi redan vet = ett svullet knä".. Får se hur jag gör..

Nej, nu måste jag kila!
 

Kate Perry.

Thinking of you


I kissed a girl

Vad skulle vi göra utan Luuk & Gustafsson?



Speciellt i schlager -"sm" och "em" 2008..? Årets tävlingar skulle inte ha hållit samma klass utan dem båda.
Björns hela närvaro, med roliga inslag i melodifestivalen och en från min sida JÄTTEUPPSKATTAD titt som Sveriges poängutdelare i Eurovision Contest. När man var som mest nere kom han in med sitt leende likt en ängel från skyn. Det gick ju inte speciellt bra för Sverige, av vilken anledning..? Jag trodde verkligen att det skulle gå skitbra efter att Perrelli verkligen "satt" sitt bidrag Hero. Hon kunde inte ha gjort det bättre! Och det verkade ju enligt massa undersökningar, iaf en "trovärdig" från BBC, att Sverige skulle hamna bland de främsta. En 21-plats är inte vad jag kallar "bland de främsta". Det måste vara någon typ av svenskt fenomen att höja förväntningar till skyhöga höjder - iaf så är det ett svenskt fenomen kring just schlagertävlandet...

Jag ska ändå erkänna att "i" lördagens tevehändelse numero 1, var Gustafsson inte den bästa - LUUK ÄGDE sönder allt och alla! Man behövde inte se, känna eller använda något annat av sina sinnen än hörseln för att förstå att Luuk var kvällens kung. Alla hans sköna kommentarer:

"Titta vilken bred haka han har" (Åsikten om San Marinos poängpresentatörs utseende)

"Jag ser bilder hur Carl Bildt får stå och trösta Charlotte Perrelli" ..."och han är ju så mycket längre än henne"

"Där var det livat" (kommentar om den stela poängpresentatören från Malta..)

När det blev fel för en av dessa PP(poängpresentatör, orkar inte skriva det ordet EN GÅNG TILL, kom ihåg PP) med poängen var Luuks kommentar: "Hon har druckit gin&tonic till lunch så det blev lite rörigt"

Den absolut sista kommentaren som jag antecknade ner var hur Luuk beskriver vinnnaren, när han ska framföra sitt bidrag ännu en gång: "Får se om han bryter ihop fullständigt. Han är lite emotionell".

Som sagt, LUUK ÄR BÄST!

Årets eurovision var lite som en gott & blandat -påse. Den innehöll de lite salta typerna, pirater, en blind dam som jag faktiskt tror försökte tävla med (eller kanske mer försökte efterlikna?) Magnus Uggla med sina "vågade" brills. En världsmästare i skridskoåkning (Förstod inte alls den grejen förresten, vad kommer hela det här spektaklet sluta i? Land efter land, efter år efter år kommer ju bara försöka bräcka varann med nya "påhittiga" grejer i försök att ta hem vinsten.. Först var det Lordi (2006 tror jag?) och nu detta. Vågar man fortsätta följa tävlingen?), lite av det söta: godingar från danmark (och en het slovensk "poängpresentatör"), sist men inte minst surisarna: En Björn Kellman, hög på någon olaglig substans?
En "häxa", en barbie & en badboll fylld med helium, som rekvisita, fick också plats i årets europa-schlager-tävling.. Badbollen + fransmannen diggade jag stenhårt ;)


Till sist vill jag bara klaga på denna uråldriga, jävligt snobbiga, jätteirriterande "delen" att de måste prata på både engelska OCH FRANSKA??! Vem har kommit på det från första början och vem är så feg att de inte vågar säga ifrån nu? Vi lever väl på 2000-talet eller är det jag som är sinnesförvirrad och tror att jag lever 200-300 år framåt i tiden?
Funderade varför de inte tagit bort "det här". Antagligen är orsaken pengar.. Men vadå, jag ser hellre på en lite mindre show UTAN FRANSKAN än på en större, pampigare show med franskan... Eller vad tycker ni om det här? Jag blir iaf bara irriterad så fort jag tänker på det.

Att England, Frankrike, Tyskland & Spanien är direktkvalificerade till varje års eurovision är också något som man kan diskutera... men inte i detta inlägg ;)

Nu ska jag slita mig från datorn och plugga inför mitt allra sista prov i gymnasiet, bioteknik.. Auf Widersehen!


Favourites.

Mina favoriter från årets "eurovision song contest" :)


Norge


Israel


Frankrike: Sebastien Tellier - Divine


Danmark: Simon Mathew - All Night Long


Armenien: Sirusho - Qele,Qele


Sen var det några fler som var bra också, men dessa ovan var toppen! :)

Sista "gymnasiefredagen".

  Min allra sista "riktiga" fredag
  (riktig fredag = fredag med lektioner) 
  NÅGONSIN i gymnasiet!!





















Ellos.

Ellos är min "nya" beställa-via-internet-favorit". Jag kan inte säga att allt, alla kläder/skor m.m är i min smak, men de guldkornen jag hittar där är helt oemotståndliga (; Tror nästan jag beställt kläder därifrån en gång i månaden nu de tre senaste månaderna..
Först var det ju studentklänningen, som jag tyvärr inte kan visa någon bild på eftersom den tagit slut och då inte visas på favvo-hemsidan ;)

Efter den vita, ljusa, jättefina klänningen ville jag ha lite mer färg så då beställde jag den här tunikan på bilden nedan. Båda färgerna för jag tyckte den var så fin, i båda ;)


 
Och nu, igår, beställde jag - en svart klänning, likadan modell som studentklänningen (då förstår man kanske ännu bättre vad jag tycker om den klänning(-smodellen)en) + ett par röda tygskor, visserligen sådana som finns nästan överallt, men jag är så nöjd med de och färgen ser ut att vara perfekt! :)
 <-- Hoppas de är sköna att gå i också (; (likadant med bild på klänningen här, den är tydligen slut i svart också :)

Nu ska jag förbereda religionsredovisning, Kerstin kommer om typ 30 minuter och då ska vi nog träna igenom den lite :)
Ska jobba lite med svenska också, och göra klart fysiklabbrapporten som skulle vara inne igår.. suck..
Hejj!

Stressed out!

Okej, nu är det så, som jag sa förut, att jag har match ikväll. Inget farligt kan tyckas - men det svåra är att jag vet inte hur jag (& Johanna) ska ta mig (oss) dit. Jag och Johanna, och mamma på ett hörn, har haft kontakt över dagen och har försökt bestämma - men vi har inte "kommit fram till något". Nu när jag skulle ringa Johanna på hennes mobil, ni kan ju gissa. Jag möttes av mobilsvaret. Såklart. Antagligen har hennes mobil dött, vilket leder till att jag vet inte alls hur det blir. Försöker själv få tag i Lisa som jag tror är hemma (hos pappa) för att hon kanske kan ringa Johanna, om hon är hemma (hos mamma ..). Eftersom jag inte har mycket pengar alls kvar på mobilen, en krona och 50 öre, kan jag inte ringa nu och riskera att någon svarar ;).

Som "tur" är sitter jag fortfarande på skolan och pluggar (fysiklabbrapport som ska in idag, svenskauppgift tills imorgon + att jag och Kerstin ska redovisa imorgon på religionen om Koranen.) Det turliga i att jag fortfarande är kvar är att jag har tillgång till internet - med det kan man "komma långt". Jag blev alldeles nyss medlem på en hemsida som heter Grattissms.se (; På den sidan får man, helt gratis, skicka iväg 2 sms per dag ;) Det lilla kluriga är att för att kunna få sms fler sms måste man antingen köpa sms eller VÄRVA VÄNNER. Så det jag tänkte be er som läser här nu är att ni följer länken här nedan och bli medlem - så att jag kan få lite extra s.k. "krediter" så att jag kan skicka fler sms..
Verkligen en god gärning som skulle uppskattas! ;) Hoppas ni är på hjälparhumör, för jag behöver verkligen en hjälpande hand (;

-----------------> LÄNKEN!!! <-----------------

Jag är så...

IRRITERAD, men ändå så GLAD! Hur kan den kombinationen fungera? Är jag kanske lite scizzo? ;)

Anledningen till irritationen behöver jag inte nämna här - men glädjen beror på att snart är det STUDENTEN!!!!!!!!!!!
Vi hade studentfotografering igår och jag blev så full med energi och kämparvilja. I lagom tid till att vi ska sluta, inte vidare bra timeing..
Nu är det imorgon kvar + nästa vecka, sedan har vi inga fler lektioner!! Mer som väntar nästa vecka är mösspåtagningen på onsdagen, den börjar kl.12.00 så det blir nog inte så mycket med lektioner den dagen. Undra hur man mår på torsdagen? ..Just ja! Fick höra förut att nästa torsdag ska vi, klassen + några lärare tror jag det var, ska åka till vår mentor Ebba och äta lunch där. Mysigt!

Eftersom vi slutar "redan" nästa vecka kommer vi alltså vara lediga cirka en vecka från skolan. Det ska också bli sååå skönt! Skönt att vila hjärnan. Vila kroppen kommer det nog inte bli så mycket av då vi nu har börjat hemma hos pappa med renovering av teverum, ska fortsätta vidare till middagsrummet efter denna helg, då SKA vi vara klara med teverumsrenoveringen. Kanske sedan ska vi fortsätta ytterligare ett rum till köket :) Det blir såå fint! (:

I eftermiddag/ikväll blir det fotbollsmatch, igen. Måste säga att jag inte är peppad alls, känns bara jättejätteJÄTTEtungt att spela. Speciellt mot Sund. Jag vet att det är inte bra att varken tänka eller prata om hur man inte vill möta ett speciellt lag - but I do it anyway.. Självklart kommer jag att ge ALLT jag kan på matchen även om jag inte är på humör för den..

Nu måste jag fortsätta med svenskalektionen, vi ska läsa några noveller + en klassisk bok (jag har valt Selma Lagerlöfs "Kejsaren av Portugallien"), boken endast om man satsar på ett högre betyg än G. I svenska är jag faktiskt villig att försöka med det ;)

RENT.

Den vackraste musikalen av alla.
En berättelse som berör och musik som stärker de känslor som bilden visar.
Ja, vackert är rätt ord. Really Beautiful.






Balen.

Fler bilder, från middagen är dessa ;)
   
    

Sommarjobb.

Mitt fina arbetsschema till sommaren, 21.00-07.15 varje dag..:



Det enda som jag är lite orolig över är att jag enligt schemat ska jobba fredag & lördag under gatufestveckan, hoppas det går att ändra, att någon annan kan jobba då. Men jag måste nog säga till i tid, men gör jag det i tid kommer jag att säga till nästan precis när jag börjat där och det känns ju sisådär dumt...
Jag har sådana problem, verkligen u-lands? .. (; Men jag vill ju inte missa varken Ark (fredag kväll/natt) eller (Håkan (lördag kväll/natt)..

 

Nu ska jag göra lite biologiarbete, vi (jag, Frida & Kerstin) håller på med ämnet luktsinnet. Goodbye!

Outta my head, ay ya ya.

Fullkomligt älskar Ashlees (Simpson) "nya" (senaste kanske är ett bättre ord ;) hit! Outta my head (Ay ya ya)
Har du inte hört den ännu? Don't worry, just scroll down and press play :) (synd att videon inte håller samma klass ...)


Lugnet efter stormen.

Nu har lugnet lagt sig efter helgens stora event. Balen är över, stadshuset är antagligen städat - balklänningar och kostymer är undanlagda tills nästa bal (som det antagligen kommer att dröja ett antal år till), fast kostymerna kanske inte behöver ligga såå länge, studenten är ju SNART här!!

Det känns lite konstigt ändå, vet inte hur många jag pratat med om det här, men alla förberedelser. Veckor av planering kring balen. Balklänning som man först och främst skulle bestämma designen till och efter det skulle den sys. Köp av smycken, planera frisyren. Och på lördagen fixa frisyren, naglar och sminket. För vad? För en jättekul kväll, javisst!! Det var verkligen en minnesvärd kväll - kommer sent att glömma den! Men den gick så snabbt... För snabbt. Tur att man hade kameran med sig, när det gick lite för snabbt att hänga med själv ;)

Nu ska jag läsa igenom lite papper till biotekniken, vi ska diskutera huruvida det är rätt / fel att ändra gener och sådant för att t.ex. stoppa en sjukdom... Vad tycker ni?
Hej då!

BAL!

I bilen påväg in till stan (Kerstn liknade en ängel och betedde sig så också - mitt humör var inte det bästa, mamma & Kerstin hade bra tålamod iaf som stod ut med mig .. förlåt..)
       
   

Vi som åkte till Viktor innan balen, cirka 45 minuter hann jag och Kerstin vara där (;
(Jag & Kerstin - Emil & Frida - Martin & Anna - Maxim & Emma - Tova & Viktor)
   
   

I väntan på vår skjuts, en vit cadillac.
1. Kerstin lite irriterad (kunde bara inte motstå att lägga ut den här gumman ;)
2. "Hela" gänget ;)
1.  2.

I bilen påväg till stadshuset.
   

Några av de vackra människor jag stötte på under kvällen :)
(Andreas & Lina - Becci & jag - Becci & Fia - Therese & Najwa - Frida & Merima - Becci & Sara)
      
     

Väl hemma ko jag på att jag ju inte knäppt någon riktigt bra bild på min frisyr, som jag fixade själv och blev mäkta stolt över ;) om man får vara lite skrytig.. Knäppte därför ett kort på den, men det var itne så lätt att fixa det själv, alla andra hemma sov ju, men här är någon bild som kanske kan visa lite hur den såg ut.. (ni får ha överseende med hur jag ser ut, en bal(ute-)kväll ger inte precis en glamourös look ;)
    

Kommer lite fler bilder senare, middagen och så, men nu tjatar Johanna på om att hon behöver datorn.. Ha re bra!
Just ja, om det är någon som inte vill att jag ska ha bilder på dem här, skicka iväg en liten kommentar så tar jag genast bort den ;)

Väder, imorgon..






Inte det bästa, men ni hör   
inte mig klaga, för det verkar   
inte bli regn. Och så länge   
det blöta håller sig borta   
är Sara Ulin nöjd! ;)  










Oh shit, ...


Fullkomligt älskar Magnus Uggla i/och hans serie Vart fan är mitt band !!!

 I just det här avsnittet hade han blvit lite influerad av Feng Shui. Sängen ska enligt Feng Shuin stå i norr/nordlig rikting (??!!) - och det gjorde inte hotellsängen. Han flyttade om den men då satt själva delen mot väggen kvar (kommer ite ihåg vad det kallas :-P) ..  Kommentaren från Mr. Owl, när de höll på att flytta om:

"Oh shit, jag måste ju ha tre (stockholmska för trä) bakom mig"

 Näst sista delen av serien --> "Vart fan är mitt band" <--


Tjuvlyssnat.se, igen.


H&M Avenyn, Göteborg

Ett par ~25 är vid omklädningsrummet, tjejen provar och killen sitter trött utanför och väntar. Plötsligt kommer hon ut.
Tjejen: Vad tycker du?
Killen: Byxorna var väl helt ok, men tröjan var ful som stryk!
Tjejen (upprört): Tröjan är min!!


Sportlife, Hisingen

Två tjejer ~16 står i omklädningsrummet och pratar livligt.
Tjej 1: Du tänkte ju säga till Martin att han är bög!
Tjej 2: Men det är väl inte elakt?
Tjej 1: Jo, han kanske inte har kommit ut ur garderoben än.
Tjej 2: Asså... va fan är det för jävla garderob alla bögar sitter i?!


Lokala Konsum, Södermalm

En kvinna står och packar upp sina varor på rullbandet. Bakom henne står en pojke ~10 och hans pappa. Pojken kollar spänt in vad kvinnan plockar upp för varor.
Pojken: Kitekatt? Nu blir en liten katt nöjd... Åh, en läsk! ... Har du katt?
Kvinnan: Ja.
Pojken: Är den hyperaktiv?
Kvinnan (ser lite frågande ut): Nja... näe, mina katter är inte hyperaktiva.
Pojken: Blir de det om de dricker läsk?
Kvinnan: Näe, katterna dricker faktiskt inte läsk.
Pojken: Nähä...
Pojken (till pappan): Där ser du, man blir inte hyperaktiv av läsk! Jag vill ha läsk! Jag vill, jag vill, jag VILL!
Pappan (muttrar): Du är hyperaktiv redan nu.
Killen stannar upp en kort stund, sedan börjar han hoppa runt kring kassan, och kör ner halva huvudet i kvinnans Konsumkasse.
Pojken: Jag vill ha läsk! Jag vill ha... en... katt! Just det! En katt vill jag ha! Jag vill ha en katt! Jag vill ha en katt! JAG VILL HA EN KATT!
Pappan (suckar): Det blir absolut ingen läsk...


Friday.


 Händelser idag, punktform

  •  Skola, började kl.11.45 (ingen religion på morgonen), hade svenska. Har fått en uppgift att läsa verk, "klassiska verk", och skriva läsblogg. Men det blev inte mycket läst alls idag.
  • Idrott, seminarium, lite om hälsa och sådant. Känndes bra! Pratade iaf på mycket iag, inte speciellt vanligt att jag öppnar käften så mycket som jag gjorde då ;-)
  • Slutade kl.14.00, åkte då in till stan med Frida, sedan åkte hon hem till Njurunda och ersattes med Johanna. Vandrade runt ett tag. Hittade ÄNTLIGEN! smycken till balen! Det blev ett armband, en ring och örhängen :)
  • Åkte hem med halv 5-bussen
  • Firade mamma, käkade god smörgåstårta som mormor tagit med sig.
  • Johanna & Lisa fick skjuts med mormor till matfors för att vara barnvakt åt kusinerna, Hanna & Emma.
  • Jag sitter här (:

Så har min dag sett ut, so far. Inte för att jag tror det kommer att hända så mycket mer.Inget som är av intresse iaf.

OBS! Som det ser ut nu, måste jag kanske färga min egan utväxt imorgon bitti, då Johanna dissade mig och vad hon lovat. Ingen som skulle tänka sig att komma och hjälpa? Please ;)

Som jag skrev i förra inlägget, nu ska jag se på "Glasklart". Hej då!


Näst-näst-sista "skolfredagen".

Ja, så är det bara. Idag är slutet på den tredje sista veckan i skolan. Hur bitterljuvt känns inte det? Å ena sidan känns det sååå skönt. Hela framtiden ligger framför mina fötter - helt fri att "hoppa på vilket tåg som helst". Å andra sidan känns det så läskigt, som sagt, "hela framtiden ligger framför mina fötter - helt fri att "hoppa på vilket tåg som hellst"". Det är känslor som är fyllda med glädje men ändå en osäkerhet som infinner sig i mitt bröst när jag tänker på vad jag ska hitta på. Var kommer jag hamna tillslut? Kommer jag skaffa man & barn? Kommer jag ens leva 1, 10 eller 20 år till?
Framtiden är så oviss, som inget annat. I den här osäkerheten finns det ju ändå en glädje (som sagt..). En glädje över att nu börjar jag verkligen växa upp. Det är mig själv det hänger på, jag måste ta ansvar för mig själv och alla mina handlingar. Mamma eller pappa kommer inte längre kunna täcka upp för mig om jag gör ett misstag. Jag är helt själv. På ett negativt, men också, lika mycket, positivt sätt!

De här tankarna börjar flyta upp nu när det inte är mycket kvar av gymnasiets tredje år, det sista på västermalms skola. Speciellt nu när alla "student-events-en" börjar komma mer tätt inpå varann. Bara imorgon är det ju BAL! Vet inte hur länge jag tjatat på här i bloggen om hur jag längtat till balen, balklänning och allt sådant. Och nu är den dagen nästan här. Tiden har gått så sjukt fort det senaste halvåret...
Tyvärr tror jag inte att tiden kommer gå så mycket saktare nu, ju närmare vi kommer "the day". Snarare tvärtom. Hur ska jag klara att komma ihåg allt det roliga vi har framför oss inom en snar framtid?

Nog med massa tänkande nu! Ska kolla på "Glasklart" på svt-s hemsida nu! :) Bye!

Födelsedagsbarn!





  Mamma fyller år idag!!!! GRATTIS!!!

  Och finurlig som jag är, eftersom vi
  inte var upp och firade henne imorse,
  skickade jag iväg ett litet ljudklipp av
  mig sjungandes (inspelat imorse
  = krasslig morgonröst) "Ha den äran"
  + texten GRATTIS PÅ
  FÖDELSEDAGEN!!
Tyckte jag var
  riktigt smart! ;)

  <-- Därför är hon så glad! :)








Ska kila ner till skolbiblioteket nu tror jag och sitta vid datorn där istället. Så mycket lungare och skönare att sitta där än att stå här i korridoren, där man inte för vara ifred ens en sekund. Jag behöver lugnet lite då och då - för att klara mig igenom de lite tuffare/hektiskare perioderna ...


Efter skolan idag ska jag och Johanna på stan igen. Hon ska köpa glass (hon hanna inte köpa det senast vi var på stan, då blev hon lite ledsen ;), och jag ska köpa strumpbyxor & smycken till balen. Har hittat ett jättefint armband på Glitter, måste bara hitta några örhängen som passar. Ska köra på Linas linje: armband och örhängen, pärlhalsband som jag tänkt först kändes lite tantigt, och tantig tänker jag inte vara/se ut som/ förrän tiden är inne, då jag blivit tant!


Parlamentet.

Imitera = en konst. Aldrig att jag skulle kunna göra dessa imitationer som de gjort i parlamentet - så bra!
Sissela Kyle rocks!




Shalalalala!


Vi vann matchen mot Kovland med 6-0!! (+ 2 bortdömda mål, varav ett var en frispark rakt i mål - av mig ;D Något tjafs om indirekt frispark, men målvakten var på bollen! typiskt att domaren inte hade ögon att se med vid det tillfället ;)
Tack alla tjejer för en fin insats! - You're the best"









Hoppas det är ok att jag lånar lite bilder från indal.nu ;)

Sneak-peak.



Två bilder på mig i balklänningen, ni får inte hela, förrän på lördag.. ;)




Taxi någon?

Tänkte höra om det är någon som ska åka till indal efter balen på lördag. Om du ska det. Men inte vet hur,
DELA TAXI MED MIG!! :)
lina, elin, fia, frida, becci - ska ni till indal? Tänk över mitt förslag!! ;)


Mån-, Tis-, Ons- och Tors(i)dag.

Kom på att jag har inte gjort någon speciell uppdatering om vad jag hållit på med de senaste dagarna, så här kommer den:

Måndag: Kom lite sent till biotekniken, började 10 men missade "20 i 9-an" så 10.15 var jag på skolan.. Bioteknik, som sagt, biologi & fysik var ämnena för dagen. Efter skolan gick jag på stan lite, men nu när jag tänker efter har jag nog skrivit om det.. och balklänningsprovningen, den andra.. En bra dag iaf ;)

Tisdag: Var på skolan mellan sedan var det dags för dansträning på sporthallen, så att man kan svänga runt på dansgolvet på balen. Foxtrot & Vals var det som stod på schemat. Foxtroten flöt bara på för mig, sitter i från när jag gick en kurs förra året.. Men vals är något jag inte dansat mycket alls. Riktigt skoj! Kämpigt efter ett tag, då det var långa "vals-låtar" - det blir mycket gå/dans runt på "tå", kändes lite i vaderna efter någon timme..

Det var iaf mycket givande och trevligt att dansa, som vanligt. Fick träffa lite folk också, nya ansikten som gamla.

Resten av tisdagen hände inte så mycket, åkte hem & hemma var jag lite social med mamma :)

Onsdag: Igår, stannade hemma från skolan, ingen ork. Var "tvungen" att åka in till stan ändå, då jag skulle hämta balklänningen. NU ÄR DEN KLAR!! :) Passade på att gå på stan lite med Johanna (och vem möter man inte på stan om inte några från klassen, men de tyckte nog det mest var lite komiskt - som mig/jag ;-P). Köpte inget speciellt pgr. dåligt med pengar på kontot, satsade lite fler slantar på solning på "Bling" ist...
När vi var påväg hem, med mamma - jag som chaufför (; kom jag och Johanna på att träningen redan börjat!! Vi som hade tagit det så lugnt och fint, inte alls tänkt på den - så ingen fotboll för oss igår då.. Om jag ska vara ärlig var det lite skönt att slippa - MEN DET VAR ABSOLUT INTE MED MENING! (om nu någon från laget eller till och med tränarna kikar in här, inte för att jag skulle tro det :-P).
Väl hemma började jag  fundera över huruvida jag kanske skulle sy en sjal av tyget som blev över. Så blev det. Sydde ihop 2 bitar så att det går en sne sömm över den - ville inte ha en "vanlig", som alla andra - och den sömmen gjorde sjalen lite personligare.. Tog mig hela kvällen att få till sjalen, det var mycket pilligt arbete. Sicksacka alla kanter, strykan in sicksacken och vika ytterligare en gång & nåla, samt sy det jag hade nålat. När man vill ha en fin sömm måste man ju nåla så mycket också så att det inte råkar bli snett någonstans.. jag måste det i alla fall .. Det kanske inte låter som att det var så tidskrävande men tro mig, det var det!

Torsdag: Vad händer idag då? Jo, än så länge har jag bara haft bioteknik, tog mig i kragen idag och åkte till skolan (åkte med pappa). Hade den absolut sista labben i det ämnet - och som vår lärare sa, "den tekniskt svåraste labben hittills" (;
Förut ringde Kent också, min tränare, och sa att jag var kallad till match. Och den ska vi spela på INDALS IP! :D Första matchen på gräs!! Motståndet har vi i Kovland - Om det inte går bra vet jag inte vad jag gör, om man räknar ett medel på alla matcher jag spelat i efter jag gjort illa mitt knä så ligger nog det det på lägst möjliga prestation. Förra matchen drog ner det ett antal "snäpp". Håll tummarna för mig & Indal ikväll klockan 7!

Nu ska vi nog gå och äta lite lunch tror jag - Adios Amigos!


För Sofia.

Vad gör man inte för att behaga sina nära och kära? I detta fall min söta vän Fia (aka Sofia / Hogge ;) - som ville att jag skulle fylla i listan här nedan :)

Tre namn du går under:


- Sara

- Ulla

- Ulinen

Tre saker som skrämmer dig:


- Filmer av genren skräck, ingen mysig känsla i maggropen där inte..
-  Framtiden = bitterljuv
- Gå själv på stan under natten, speciellt "vägtunnlarna" (rätt ord?) mot tågstation/max/mcdonalds - undviker hellst det.


Tre saker du har på dig:


- Svarta leggins
- Vitt linne
- Svart-grå-randig huvtröja

Tre saker du tycker om:

-
Sommaren
- Att dansa (bugg, foxtrot - "vanlig" utekvälls-dans ;)
- Nära & Kära
 

Tre saker du ska göra den närmaste tiden:


- BAL-a ;) nu på lördag!!
- Ta STUDENTEN! 11 juni kl.14.00 på västermalm går jag ut!
- Jobba, äldreboende. Nattskift = ny erfarenhet (:

Tre av dina favoritlåtar just nu:


- Håkan Hellströms För En Lång Lång Tid
- Coldplays nya (ÄNTLIGEN!) Violet Hill
- Ashlee Simpsons Outta My Head (Ay ya ya)

Tre saker du verkligen vill ha:


- Lika rättigheter för ALLA i hela världen, tjej som kille, gammal som ung, brasilian som svensk..
- En pojkvän, någon man nu till sommaren kan dela de vackra solned- och uppgångarna med..
- En fast anställning på ett jobb, till hösten. 

Tre personer som du vill ska fylla i denna:

- Lisa :)
- Cissi (:
- Kerstin :)

~

E(rik)M(attias)D(anny).



Kolla deras videodagbok på st.nu. Så härligt sköna killar! ;)
--> EMD-s videodagbok <--

Rest in Peace.



Usch vad hemskt. Går inte riktigt att förstå...

Det som har hänt, om ni mot förmodan inte vet, är att en kille vid namn Algot Backlund, 23 år, för några veckor sedan rapporterades försvunnen när han inte mötte upp sina kompisar på Bali, efter att ha flugit dit ner på egen hand.

Nu, idag, eller snarare ikväll fick jag höra på mittnytt att han hittats, död. Så SORGLIGT, och så overkligt.

När jag sökte på hans namn nu på Internet för att "förstå" hela "historien" fick jag se en bild av honom - det är ju en helt vanlig kille! På bilden. Men inte nu längre.. Att ett liv kan förändras så snabbt. Sånt här får inte hända!..

Kände inte Algot överhuvudtaget. Men han och hans nära & kära finns ändå i mina tankar...


Tjuvlyssnat.se

Identitetssökandet fortsätter
Pizzeria Nacksta, Sundsvall

Två kvinnor ~40 sitter och äter och pratar om sina familjer.
Kvinna 1: Ja alltså, Johan sa att han ville börja raka sig. Han är ju 13 nu.
Kvinna 2: Jaha, ja...
Kvinna 1: Ja och han har ju fått lite fjun, så det var väl okej. Och häromdagen så ropade han ifrån badrummet efter att han duschat att han ville ha plåster.
Kvinna 2: Jaha, hade han skurit sig eller?
Kvinna 1: Jag förstod ju att han hade rakat sig, och så gick jag in dit med plåster, men jag kollade på honom och kunde inte se att han skurit sig.
Kvinna 1 börjar skratta och kvinna 2 tittar oförstående på henne.
Kvinna 1: Ja, då hade han rakat benen!


Det finns en tid och en plats för allt
IKEA, Sundsvall

Man ~60: Oj, nu hugger det till sådär i hjärtat igen.
Kvinna ~60: Men nej, inte nu när det är så spännande och vi har så roligt. Kan du inte få dina hjärtattacker när vi har tråkigt?


Att det hände Varje gång de var ute och handlade var naturligtsvis en slump
Provhyttarna på Lindex, Sundsvall

Manröst, (låter att vara ~50-60): Maria, vart är du?
Kvinnoröst (samma ålder): Här!
Mansröst: Jag tänkte, så att jag inte går in i fel hytt.
(Paus, steg, prassel med skynke.)
Mansröst: (roat och ogenerat): Jag gick visst fel ändå!

För fler underhållande historier tjuvlyssnat.se


Så jävla less på pessimister!

Fattar inte, vad är så fel med att se det goda i saker? Att kunna se fram emot saker? Måste man ALLTID vara negativ?
Visst, man behöver inte vara superpositiv över allt här på jordklotet, det är inte det jag menar eller begär. Men något måste vara allvarligt fel om man oftare ser saker på ett negativt sätt än om man ser de ur en positiv synvinkel.

Det irriterar mig så fruktansvärt mycket att folk i min omgivning håller på såhär!!
Jag ska erkänna att antagligen överdriver jag mitt sätt att se på olika saker/kommande händelser m.m. Fast åt motsatt håll. Jag kan nog verka överdrivet glad och med bra inställning till nästan ALLT! Och jag förstår om NI pessimister irriterar er på det - så som, som sagt, jag irriterar mig på er. Men är det något jag absolut inte vill är det att komma in det här mönstret, för jag tror nämligen att börjar man med det blir saker bara värre. Och värre. Och värre... Verkligheten man ska leva i blir väl betydligt bättre att leva i om man först och främst tar allt med en nypa salt +  att den nypan salt tas på ett glatt/intressant/positivt sätt? Jag är då mycket hellre glad "i överkant" (fastän vissa antagligen stör sig på det) - för i "deppträsket" vill jag inte hamna ..!

Och så blir jag så jävla less på dina dåliga ursäkter. Fel att säga sanningen från början?

Vilket väder!


Vi har att se fram emot de kommande dagarna..




UV.

Jag som sagt/skrivit här tidigare att jag skulle köpa "brun-utan-sol" och INTE SOLA I ETT SOLARIUM. Gick det bra att hålla det? Neeeej. Icke. Var förbi Ica, här i indal, förut och smet in för en 20 minuters visit i fejksolen.
JAG VET JU att det är HELT IDIOTISKT att lägga sig i sådant där skyhögt UV-ljus! Varför gör jag det då? - Jo, LATHET!
Jag har inte orken att stå i ca. 20 minuter och smörja in mig med massa "brun-kräm", speciellt inte kanske 3-4 gånger - för att få den rätta färgen.. Och jag vill inte få några "ränder"..
Sara Kristina Ulin is official A STUPIDO!

Solarium

OCH jag ska sola imorgon också, dumhet gånger 2 = "dumhet till tusen"..

You give me fever.

You as in "balklänningen" ;) ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHH!!!!!!!!  sååå kändes det när jag testade min balklänning!!! Gud vad fin den blir, och inte blir den som någon annans - alldeles unik! ;)

Shoppade loss lite på stan innan jag åkte till Gerd (min jättesöta sömmerska:). Detta var min inköpslista:
- Bh (måste ha en spec till balklänningen, eller speciell - en som fungerar utan axelbanden..)
- Smycken
- Naglar?
- Strumpbyxor
- Kuvertväska
- Hårborttagningsmedel (sådant effektivt, så man slipper sånna små röda utslag som man ibland kan få om man rakar sig, "vanligt", under armarna..)
- Hårfärg

"Hann" inte med allt = hittade allt men var lite tveksam = BEHÖVER PROFFESIONELLA RÅD!! ;D
Detta blev iaf resultatet av en och en halv timme på stan:




Nu ska jag kila vidare fr datorn till biologipluggande. Härligt.
Adjö.

Back.

"It's been a while
I know I shouldn't have kept you waiting
But I'm here now

I know it's been a while but I'm glad you came..."

Några dagar sedan jag skrev nu.. Har inte haft tid, att sitta vid datorn när väret sprudlar ute känns bara helt fel. Och om det är något jag inte kan med, är det att göra saker som känns helt fel. Känns inte helt rätt att sitta här inne nu heller, och att vara på skolan - Men det är något som jag måste.. Tyvärr..

Har inte varit speciellt händelserik helg. Fredagkväll och lördag hjälptes vi åt hemma med lite förberedelser till renoveringen av mat- och vardagsrum, dessa som också ska byta plats med varandra. Blev ett x antal många flyttkartonger med böcker, tavlor, filmer och massa annat - men nu är det i stort sett tomt i iaf vardagsrummet..

På lördag kväll var vi ner till älven en stund och grillade, jag, Johanna, Lisa, Lisas kompis Ellinor, pappa och en kompis till pappa: Göran. Mycket trevligt och mysigt - vi gick hem i alldeles lagom tid för att vi skulle hinna med att göra lite annat - hoppa studsmatta och träna kast med liten boll, vilket är ASKUL! ;) + att vi slapp börja frysa. Ludde och Pondus fick träffa en schäfer-dam också, Görans hund, - Pondus blev helt förälskad i henne, Ludde blev nog mest avundsjuk på henne, Naudia, eftersom hon också fattade lite tycke för Pondus. Så Ludde skällde mest åt henne..

Nu ska jag iväg på fysik, uppdaterar senare idag/ikväll. Ska iväg sedan och prova min balklänning iaf ;)
Ciao!

Nu grönskar ...

"Nu grönskar det i dalens famn
Nu doftar äng och lid
Kom med, kom med på vandringsfärd
I vårens glada tid"

Det är hela 20,8 grader C ute!!!! I SKUGGAN!! Det är varmt så man behöver inte ha jackan på sig, det enda man behöver ta på sig är solbrillorna för det är inte bara varmt det är ljust och härligt ute också!! Jag blir så glad!

Idag har jag varit på skolan, men det har ändå inte varit en typisk "skol-fredag". Vi hade religion som vanligt på morgonen men sedan klockan 12 skulle vi vara uppe vid Sidsjön fram tills 3 :) Vi hade nämligen "friluftsliv-halv-dag" med idrotten. Vi fick laga vår lunch i stormkök (proffset = jag, skötte om ihopsättning och itutagande av "köket" - tackar de härliga fjällvandringsupplevelserna från högstadiet för de kunskaperna ;)
Efter lunchen var det en kille fr. en s.k "naturskola" (kommunen) som lärde oss bästa sätt att göra upp en eld på, så fick vi testa sedan. Till sist när klockan var cirka halv 3 gick vi iväg på en liten "vandring" och kollade på hur rävgryt ser ut (; very interesting :-P

När vi var klar åkte alla hem i en rasande takt, jag och Frida fick skjuts av Eva-Maria (vår idrottslärare) - så jag hann precis med min kvart över 3-buss :)
Och nu sitter jag här, inne(??!!) fastän det fina vädret jag beskrev. Är man dum eller är man? ;-D Nu ska jag dra vidare till pappa, vi ska börja smått förbereda för renovering idag!! :D matrum och teverum ska byta plats samt utseende!
Sola inte sönder er nu i finvädret, solfaktor på! ;) Ciao!


Gråta, Gråta.

Jag fullkomligt älskar Grey's anatomy, fastän jag slutade följa det för cirka ett halvår (ska köpa boxarna och gotta mig i det istället för att se vartannat/var tredje avsnitt..) De här scenerna råkade jag "youtuba" fram innan de hade sänts här i Sverige, och de har verkligen satt sig. Jag blir så grymt berörd - jag som vanligtsvis har svårt att hålla tårarna borta, det går bara inte att hålla undan dem när jag ser detta..






Star.


Bara för att den var så cool/häftig/snygg ;)

Dagen efter.

Gårdagen i punktform:
- vakna 06.30
- köra till skolan, med pappa bredvid of course (än så länge)
- skoldag = projektarbetsredovisningar hela långa dagen. Vårat dykrespons-arbete klockan 13.30
- Äta glassbomb på lunchen (provsmakning på rasten innan lunchen). Fick fina presenter av Fria och Kerstin + ett fint kort! TACK! :)
- Köra hem från skolan, fast denna gång med mamma på höger sida.
- Hemma cirka 15.00.
- Mormor kom och hälsade på - med lite presenter, lite "flytta hemifrån-saker" (: (verkligheten att jag "snart", iaf inom 1/2-1 år, kommer att flytta någonstans ;)
- Äta middag - öppna presenter - fika glass & bär
- Mormor åker hem, jag och Lisa "tränar" kast med liten boll.
- Pappa kommer, skjutsar mig till farfar.
- Sitter och pratar/fikar med farfar någon timme
- Lisa kommer, farfar letar fram lite noter som jag får :)
- Beger oss hemåt.
- Dammsuger och städar lite hemma.
- Sover 23.30 (:
      - The end


För att muntra upp er läsare efter denna jätte-underhållande "punkt-infon", såhär på morgonkvisten, ska jag dela med mig av ett litet skämt (denna gång med en touch av fotboll eftersom det är match ikväll). För vad är bättre än att börja dagen med ett leende på läpparna eller ett skratt ;)

Det var en gång en fotbolls spelare som aldrig missade en straff och .var med på alla tidningarnas omslag, En dag så intervjuade en journalist han, Så frågade journalisten, Hur lyckas du att alltid sätta dina straffat vad är knepet, Ähh Jag siktar mot målvakten men aldrig lyckas träffa.

Happy Birthday to ME.

Idag fyller jag 19 år!!! :-D Grattis till mig!
Därför är jag såhär glad! ;)

image175

Veronica, once again.

Var inne på sundsvalls tidnings hemsida och kikade runt, nyheter och annat gotta ;) hittade en videodagbok - Veronica Maggios. Kollade på alla 8 "avsnitt"/kapitel ..mycket bra, fick hära lite av hennes musik och den gör mig verkligen glad. Tänkte vidare då att jag kunde lyssna på de på youtube - men icke - det var/är de alldelest för färska för. Då kom jag att tänka på Mycpace istället. Och där hittade jag några av de ännu ej släppta :) Här har ni en länk dit! VeronicasMyspace. 

Och vill ni kika på hennes vid.-dagbok så har ni den länken här.


Dreamgirls.

Älskar den här filmen! Såg den igår, andra gången, älskar storyn och musiken är en klass för sig! Se den om ni inte redan gjort det :)




Jennifer Hudson (som var med i amerikanska idol) framför, kanske filmens bästa låt (som framförs i 2 olika versioner, en i lugnare tempo och den andra mer upptempo) : One night only


Såååå söt.

Jesus Christ! Alldeles utanför klassrumsfönstret just nu är det en liten fin, JÄTTESÖT hundvalp! Jag vill också ha en hundvalp!!! Ge mig en någon, snälla ;)
Det är lite skillnad att ha en hundvalp än vad det är med gamla/unga hundar - som jag ju redan har. Men jag älskar mina härliga doggies! Skulle inte byta bort de mot något här i världen! (Jag är inte lika ond som när jag var liten - då jag bytte min kanin mot en kaninunge.. inte vidare stolt över det.. - Men det är något man också kan skratta åt idag :-P)




  En sådan här liten plutt skulle
  jag inte ha något emot ;)








Sitter som sagt i klassrummet, har historia just nu - vår käre lärare pratar om Kinas historia. Inte vidare kul, säkerligen intressant - men inte för tillfället..
Efter skoldagens slut ska jag på stan och köpa "brun-utan-sol" (Fia fick mig på andra tankar angående solarium-solande..) en ny bh, som ska passa till min bal -och studentklänning + att jag ska köpa ingredienser till en glassbomb som jag ska ordna till imorgon, till "the Day" ;) Vår tradition, att den som fyller år bjuder på något gott håller jag, Frida och Kerstin hårt på! (;

Ska rikta uppmärksamheten mot främre delen av klassrummet nu sista 59 minuterna ;-/ ..Hej!


2 Days.

Skolan sitter jag på nu, Kerstin här brevid mig - har än så länge haft bioteknik. Fysik som väntar nu nästa lektion, och sedan en kort visit på biologin - eftersom jag ska göra bioteknikprov. Sekvensering, Tanslation, enzymer och primers m.m är det vi ska kunna - SNÄLLA skänk mig en tanke kring 2-tiden, så kanske ett litet bortglömt svar poppar upp i min lilla hjärna ;)

Efter skolan då är det balklänningen som gäller, STEG 1 = klar! :-D = jag ska prova den för första gången idag! den är inte ihopsydd, tror jag, men den är ihopnålad (tror jag..) - så mycket har jag förstått när jag pratat med Lina. Att "på" "första provningen" är den som sagt inte i "ett helt stycke".

Återkommer senare idag :) ..har ni lagt märke till nya designen förresten - är så kul att komma med nytt, kommentera om ni tycker jag ska byta till något annat ;-D Ciao!

4 dagar.

Full rulle från start var det idag. Klev upp klockan 6!! "Varför i hela friden", kanske ni nu tänker/undrar, och "på en lördag morgon"? Det har jag inte förstått heller, än.. Men det var samling klockan 8 på Shell i nacksta för vägstädning, och det ville man ju inte vara sen till? ;)
Den årliga traditionen vi startat i vårat lag, städa vägen mellan stan till Matfors, var det äntligen dags för igen. Dagen gick rätt snabbt och ska väl inte klagas på ont i rygg, nacke och tumme då vi hade fint väder, och när trevligt sällskap (städkompisar var Johanna och Becci) gjorde dagen utomordentlig - så utomordetlig den kunde bli :-P

Kvällen ska bli mycket intressant! Årets första tältning är på g! Ojojoj, hur ska det gå? Det kommer nog gå bra, vi ska tälta hemma hos Fia (som nyss kommit hem från Rom, igår - har saknat dig! :) och grilla korv. Se på film och mysa hela kvällen och natten lång! hoppas ni andra får en bra kväll, kom och skrämm Fia inatt är ni snälla ;-D Adios!

Förresten, ni vet väl vad för speciellt dag det är om 96 timmar? ;-)

Vår/Försommar-känslor

Ett försök en fin,solig och varm dag till att vara estetisk! ;)

    
   

Vinst!

Vilket härligt sätt att starta serien på. Vi vann igår med 2-1 mot Söråker! Grymt kul, vi spelade hur bra som helst, hade hur många mål som helst = missade hur många målchanser som helst! Men det gör inget, de missade målchanserna, så länge man ändå sätter tillräckligt många bollar är det lugnt. Och! nu vet vi ju att vi kan spela riktigt, RIKTIGT bra om vi vill det! :) Jättekul att spela med er igår allihopa (:

Hann inte med så mycket annat efter matchen igår, pratade med Kerstin litegran, såg på teve och gick och lade mig vid halv 12. Good morning imorse blev det typ vid 11?!! Varför sov jag så länge? Konstigt, konstigt, kanske det kom efter sedan i onsdags? Idag har jag iaf varit riktigt duktig, har pluggat fysik - hela 2 timmar, än så länge - "det kommer mera". Vi har prov nu på tisdag, och det är sista provet i kursen - därför gäller det att satsa lite extra.
Lina ringde för en stund sedan, mycket trevligt. Pratade lite om allt möjligt, kul att du ringde!

Nu ska jag och Lisa strax gå ut en stund och kasta boll ;) innan jag fortsätter plugga. Good bye!


Här igen!

Jag har varit helt utan dator nu sedan i tisdags, tror jag har fått någon jäkla abstinens. När man är van att bara kunna gå och sätta sig vid datorn, om det så bara är för att kolla upp en sak eller när man behöver prata med någon - då blir man ju helt ställd om det inte går. Detta gäller ju helt allmänt också, om det inte går att göra något man ställt in sig på.. Anledningen till att jag varit utan dator är för att min bärbara var jag tvungen att lämna in nu i tisdags på skolan, de ska göra någon koll på den (ingen aning vad..) värdera den? så den är där nu, ska hämta ut den imorgon tror jag, komiskt att åka till skolan när man är ledig + att man vanligtsvis, när man har lektioner och måste dit, är väldigt mån om att stanna hemma ;).
Helt utan dator hade jag ju inte varit om det inte hade varit för attvåran hemdator krajjade för ett tag sedan, men jag tog jag mig i kragen igår och formaterade om den - vilket inte var ett dugg svårt ju? en till grej jag klarat av alldeles själv :) Därför kan jag sitta och skriva här just nu (:



De senaste dagarna har varit rättsköna och slappa. Iförsig hade vi projektarbetsrapporten att skriva färdig i början av veckan. Men det fixade vi ju då. Så skönt! Nu är det bara muntliga redovisningen kvar så kan vi låta detta falla i glömska ;) Annat jag har gjort är att jag spelade match både i söndag (men det tror jag att jag redan har skrivit om..) och i måndags. På tisdagen tog jag det bara lugnt här hemma, en riktigt skön kväll - inga läxor eller något sådant, eftersom vi är ledig nu resten av veckan.
Också igår då. Jag hade först bestämt mig för att gå på studentfesten, men i förrgår var jag alldeles trött och äckligt seg så att jag inte kände för att gå ut överhuvudtaget. Kände mig på det här humöret ända tills igår på eftermiddagen - då började de här äkta "fest-känslorna" sprida sig ut i armar, ben och huvud (; Men det var först när jag pratade med Kerstin vid typ halv 6 som jag verkligen kände att jag nog ville åka in till stan ändå. Så efter att ha kollat om jag kunde komma hem på något sött, bussarna gick inte på natten då det var onsdag.. Fick turligt nog reda på att Frida skulle åka hem med sin mamma så jag ringde och frågade, och det gick så bra att jag kunde åka med. TACK så mycket Frida, och Birgitta :)
Fick stressa ihop alla grejjer som skulle med, inte för att det var så mycket, men jag skulle sminka och fixa till mig och så - men 20 i 7 satt jag på bussen. Där träffade jag Becci - längesen vi sågs, trevligt att pratas vid lite (:
Väl inne i stan mötte Kerstin mig och vi gick till Frida. Där stannade vi tills 10-snåret då vi gick till Oskars och tog stämpel, sedan gick vi tillbaka "hem" igen.. Dröjde oss kvar i cirka 2 timmar sedan vandrade vi tillbaka till studentfesten, igen. Mötte Martina där - och sedan gav vi oss ut på dansgolvet. Träffade massa folk man kände och hade en kul kväll/natt! Tiden rullade på i en rasande takt och strax efter 2 åkte jag hem med Frida.

Vaknade vid 10 idag, när man är som mest trött, varför går det inte att sova längre? Har bara tagit det lugnt nu dessa 3 vakna timmar. Måste ladda upp inför matchen ikväll - hemmamatch i kovland (tror jag :-S) mot Söråker, klockan 7 börjar den. Kom och kolla! :) Adios!

RSS 2.0